Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › đuro in tanja imata dve hčeri

đuro in tanja imata dve hčeri

Kar naprej in posvod se omenja, kaže Zala. Ela, mlajša je komaj omenjena. Praktično ni nobene slike, ničesar o njej. Pa luštna punca je. Zelo luštna.

Povsod le starejša, ta male praktično nič.

Nedolgo nazaj so jo vlekli po portalih, nekje je nastopala.  Luštna je pa toliko kot Đuro.  Okusi so različni.

Očitno ni v šovbiznisu kot Zala, tako da ne potrebuje toliko publicitete.

Kdo?

Odgovor na objavo uporabnika
je bila, 08.02.2022 ob 11:11

Nedolgo nazaj so jo vlekli po portalih, nekje je nastopala.  Luštna je pa toliko kot Đuro.  Okusi so različni.

Katera je kot Đuro? Ta velika mu je dokaj podobna, torej je tak tip. Ne vem, kaj počne. Enkrat sem videla en video (se je na fb predvajal). Ne bom nesramna, a punca nima velik talenta.

Anonimno 6827, 08.02.2022 ob 11:28

Kdo?

Ja, Ela, a ne? ?

Obe sta na žalost podobni njemu. Črni preveč.

Pa saj so slike od obeh na spletu. Tamala je čist fotru podobna, tavelka je pa mix obeh. Obe imata predvsem zgornji del, oči in obrvi, fotrove.

Obe hčerki sta žal tipični čefurki. Ejej Tanja, pa kaj si mislila?!

Setubal, 08.02.2022 ob 13:30

Obe hčerki sta žal tipični čefurki. Ejej Tanja, pa kaj si mislila?!

Če bi bili podobni Tanji v mladih letih, bi bili super.

ja katera sedaj, 08.02.2022 ob 11:29

Katera je kot Đuro? Ta velika mu je dokaj podobna, torej je tak tip. Ne vem, kaj počne. Enkrat sem videla en video (se je na fb predvajal). Ne bom nesramna, a punca nima velik talenta.

Ja, tamala je še bolj podobna Đurotu, pa ni toliko koščena kot Zala.  Jo pa zgleda tudi rinejo v te vode…

Če bi bili podobni Tanji v mladih letih, bi bili super.

Ja, če bi izbrala slovenskega oplojevalca, bi bilo več šans za to. Ali pa da bi imela vsaj sprejemljivo lepe otroke.

Njeno skurbanje z nekim Đurotom je veleizdaja slovenskega naroda!

Men je starejša zelo luštna. Mlajše pa niti videl nisem.

Tanja Ribič mi pa nikol ni bila všeč fizično, ampak ji pa priznam, da je solidna igralka in tudi pet zna kar dobro.

Njeno skurbanje z nekim Đurotom je veleizdaja slovenskega naroda!

Tvoja glupost sicer ni nobena izdaja, ker nisi sam kriv, ampak slovenskemu narodu pa ne koristi prav nič.

men je, 08.02.2022 ob 15:24

Tanja Ribič mi pa nikol ni bila všeč fizično, ampak ji pa priznam, da je solidna igralka in tudi pet zna kar dobro.

Ravno obratno. No, poje lepo, ni kaj.

Občutek dajeta kot da imata le eno, starejšo. Povsod se o njej govori. Ta mlajše ne omenjata veliko.  Sicer pa je njihova stvar, kako imajo doma to urejeno.

Ja, žal tistega nekaj , žara, žmohta, kemije…se ne da kupit…tako, da ja starejši so omogočili okusit tujino, se izobrazit…na silo ne gre…mlajša se še šola – srednja šola, nobena nima magije, ki privlačijo gledalce in poslušalce. Bosta že našli svojo pot…

Kje sta pa kaj od Jureta Koširja- Alina in Anika…jih je tudi Alenka forsirala za umetnostno drsanje od malega…zdaj pa ni nič slišat….škoda…redki uspejo.

Takih je v Ambrusu vse polno.

Mlajša je stara šele 16 let, ukvarja se s športom. Kaj bi ti rada slišala o njej?

Zala pa hoče bit hollywoodska zvezda in je že zdavnaj polnoletna, torej je razlika.  🙂

Ima pa mlajša naravno srednje rjave lase in ni “črna”.

Vse kar ni peroksidno blond pa res ni črno.

ja in kaj, 08.02.2022 ob 17:30

Mlajša je stara šele 16 let, ukvarja se s športom. Kaj bi ti rada slišala o njej?

Zala pa hoče bit hollywoodska zvezda in je že zdavnaj polnoletna, torej je razlika.  🙂

Ima pa mlajša naravno srednje rjave lase in ni “črna”.

Vse kar ni peroksidno blond pa res ni črno.

Tamala ima dokaj svetle lase. Meni se zdi čisto ok. Tavelika mi ni všeč. A filmska zvezda bi bila rada? )

Tudi Zala nima črnih las.  Sicer pa besede “črna” ne gre jemati dobesedno, obe sta po atiju – poteze, ten kože, nosova.  Ko se bo tamala začela ličiti, bo tudi bolj “mehkih” potez.

Zala in Ela - Oopsi

Ups.  Ali pa ne….

Zala i Ela Đurić: Roditelji su nam bili najbolji profesori života - Azra  Magazin

Prav luštni sta. Upam pa, da bo vsaj mlajša znala najti pravo sebe, pa naj bo to na kateremkoli področju. Škoda bi jo bilo, da pade v vanabijevstvo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close