Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice DUNAJ – APARTMA

DUNAJ – APARTMA

A pozna kdo poceni apartma za 4 osebe na Dunaju? Lahko je tudi malo bolj oddaljen iz centra.
[attachment=0]wien.jpeg[/attachment]

Svetujem hostel DoStepIn ( ni najbolj pravilno napisano), po googlaj je hostel z vec posteljami v sobi, kuhinjo in vse na zavidljivem nivou, skoraj v srediscu Dunaja.

Kdaj?
Na Irbnb mas eno hiso, 15 min do centra mesta
top hisa

A mi lahko daš link od te hiše prosim. Koliko pa stane na dan? Drugače bi šli gor od te sobote 29.4. do torka 2.5.

Ta je pa dobra, iskat na Dunaju poceni prenočišče dva dni pred odhodom. In to še za prvomajski vikend. Me pa res zanima, kaj ste našli, kje in za koliko denarja.

Tudi mi iščemo ugodno prenočišče na Dunaju ali v okolici (do nekje 30 km izven). Smo štirje (otroka 4 in 6), 16. in 17. junija. Kakšen predlog? Hvala!

Če greste samo za dva dni na ogled Dunaja, odsvetujem bivanje tako daleč stran. Kar boste prišparali pri namestitvi, bo šlo potem za vožnjo do mesta, pa še čas se izgublja z vožnjo. Se najde tudi bolj v mestu ugodno prenočišče, edino pazit je treba, da ima hotel brezplačno parkirišče, ker parkiranje je na Dunaju precej drago.
So pa po mojih izkušnjah najboljše/najugodnejše namestitve na Dunaju za mesec dni vnaprej več ali manj zasedene. Za rezervacijo svetujem booking.com.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close