DUGI OTOK
Moje vprašanje je namenjeno upokojencem. Svakinja me je povabila, da bi šla z njo z društvom upokojencev na Dugi otok za sedem dni. Ker ni govorila o ničemer drugem, kot o tem, da je tam lepo in zelo poceni, me zanima, če je kdo od upokojencev, ki prebira starševski čvek že tam na letovanju.
Ona z denarjem nima problema, jaz sem pa tako, tako. Meni 350,00 evrov pomeni že pol pokojnine.
Menda je z upokojenci zelo poceni in tudi prevoz je skuen.
Midva sva bila malo dalj in malo prej, v srednji Dalmaciji, polpenzion za oba 470€, prevoz lasten, trajekt, vsak dan sva sla na konkretno kosilo kam v gostilno, pa malo po otoku, kavice in sto nekih drobnarij, pa nisva zapravila vse skupaj jurja, mislim da niti 900 ne. Torej je meni Dugi otok oktobra za 350e kar drago, odvisno v bistvu kaj ponuja se poleg prevoza in polpenziona.
Tudi meni se zdi 350,00 evrov dosti, čeprav je tukaj vključena hrana in prevos. Saj greš lahko v Rabac, kjer plačaš sicer polpenzion 20 evrov.
Samo meni so povedali, da plačaš za na Dugi otok, če greš z upokojenci za penzion in skupaj s prevozom avtobusa in trajekta 240 evrov. To pa je bistveno manj od 350 evrov.
Če greste v hotel Luka v vasi Luka, potem boste pač dobili tisto, kar tam imajo!
Umazane mize, slabo postrežbo, hrano iz zmrzovalnika, ostanke predelane v … Premislite o ceni? In o kakovosti ponudbe! In o ….. poglejte malo tudi spletne komentarje. Je pa čisto morje in dobra klima! Če pa kam drugam potem bo mogoče bolje!
Forum je zaprt za komentiranje.