Najdi forum

DUGI OTOK

Moje vprašanje je namenjeno upokojencem. Svakinja me je povabila, da bi šla z njo z društvom upokojencev na Dugi otok za sedem dni. Ker ni govorila o ničemer drugem, kot o tem, da je tam lepo in zelo poceni, me zanima, če je kdo od upokojencev, ki prebira starševski čvek že tam na letovanju.
Ona z denarjem nima problema, jaz sem pa tako, tako. Meni 350,00 evrov pomeni že pol pokojnine.
Menda je z upokojenci zelo poceni in tudi prevoz je skuen.

Bili smo na Dugem otoku z upokojenci. Plačali smo 240 evrov in še prevoz, ki je bil 80 evrov ter trajekt, ki vozi eno uro in pol.
Hrana je zelo dobra in obilna, tudi izleti so lepi. Vreme je bilo sončno in toplo.

Pokojnina 700 € je vrhunska in ni bog, da ne moraš iti. Sam jo imam 550 in grem vsako leto

Midva sva bila malo dalj in malo prej, v srednji Dalmaciji, polpenzion za oba 470€, prevoz lasten, trajekt, vsak dan sva sla na konkretno kosilo kam v gostilno, pa malo po otoku, kavice in sto nekih drobnarij, pa nisva zapravila vse skupaj jurja, mislim da niti 900 ne. Torej je meni Dugi otok oktobra za 350e kar drago, odvisno v bistvu kaj ponuja se poleg prevoza in polpenziona.

Moja teta je bila takoj v začetku junija. Je šla s sestrično in zelo pohvalila. Če se ne motim, je bil v ceni zajet tudi izlet na Kornate.

Tudi meni se zdi 350,00 evrov dosti, čeprav je tukaj vključena hrana in prevos. Saj greš lahko v Rabac, kjer plačaš sicer polpenzion 20 evrov.
Samo meni so povedali, da plačaš za na Dugi otok, če greš z upokojenci za penzion in skupaj s prevozom avtobusa in trajekta 240 evrov. To pa je bistveno manj od 350 evrov.

Zanima me, kakšen polpenzion in kakšno prenočišče dobiš v Rabcu za 20 evrov.

To mora biti silno skromno. Da ne govorim o Dugem otoku. Kaj boš dobil za 200 evrov. Skromno.

Če greste v hotel Luka v vasi Luka, potem boste pač dobili tisto, kar tam imajo!
Umazane mize, slabo postrežbo, hrano iz zmrzovalnika, ostanke predelane v … Premislite o ceni? In o kakovosti ponudbe! In o ….. poglejte malo tudi spletne komentarje. Je pa čisto morje in dobra klima! Če pa kam drugam potem bo mogoče bolje!

Samo čisto morje in dobra klima pač nista dovolj, da bo tam preživel sedem dni.

No to je malo več in je polpenzion, samo rada bi vedela kje to je. Hvala

V hotelu Opatija v Opatiji, v neposredni bližini morja, notranji bazen s toplo vodo.
Na da smo plačali 24 evrov na osebo. Zelo čisto, vsa hrana kvalitetna, velika izbira.

350 evrov za teden dni se mi zdi zelo veliko znesek. Ne glede na to, da znaša pokojnina 700 evrov, je to le pol pokojnine.
Za pol pokojnine zapraviti en teden na morju, pa če še ne vem kako uživaš, se ne splača.

350 na človeka za en teden je drago

sva bila s partnerjem en teden nazaj na cresu v mobilni hiški, za 240 evrov 6 dni, pa so bile 4 postelje notri, bi lahko bivali štirje, pa vsak plačal 60 evrov, še za naju dva je bilo poceni

Menda dobiš letovanje za eno osebo s polpenzijonom za to ceno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close