Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Duga Uvala, hotel Crotia

Duga Uvala, hotel Crotia

Katastrofa!!!

En splitčan je vzel v najem hotel, ljudje že od maja nimajo plač, okolje in zrak so boljši kot na malem lošinju….klime sploh ne rabiš, a vse ostalo katastrofa. Hrana enolična, še čakat moraš na njo, mize nepostpravljene, ni kaj KATASTROFA.

Pa saj ni tako slabo v Dugi Uvali,pač vodi hotel en turbo kapitalist……………Okolica pa je super………..sicer pa si vsak naredi po svoje !

Duga uvala ni duga, ampak tuga uvala.
Dobro, da imajo morje, ker drugega res nimajo/ne znajo ponudit.

Danes se vrnili iz Duge uvale. Imamo 4 letnega sina in 16 mesečno hčerko. Plaža je za nas bla svetovna, kar čista, prodnata, idealna za otroke. Problem so bile stopnice, saj sem hčerko iz obale zmeraj nosla od obale, mimo hotela in potem še v 3 nadstr. apartmaja,jupi.
Trgovina je res slabo založena, saj ne moreš kupiti niti koščka katerekoli vrste mesa (razen salam), tud plenic nimajo. Ma saj se znajdeš, ampak po moje se res ne znajo turizma…
tud zvečer ni dogajanja.
Res si moraš sam organizirat…Pula,…

super je včasih kaj prebrat, sva bila ravno tik pred odločitvijo za omenjen hotel(prva opcija hotela v Puli je napolnjena pa nama je agencija ponudila to opcijo)-sedaj pa-no thanks

vsem želim lepe in vesele avanturistične dni, kjerkoli se boste že potepali

Z družino odhajam tja 4AVG in bom poročal ali so se razmere kaj popravile ali gre vse skupaj na slabše. Za sorazmerno nizko ceno najema privat apartmaja pa ne pričakujem veliko. Imamo sicer mobilno prikolico, vendar se nam je sfižil rezerviran dopust v avgustu v kampu Kovačine Cres, kjer smo imeli rezervirano super parcelo v senci takoj ob morju. Sedaj pa v top sezoni ne mislim skakati okoli kampov,ker vem, da povsod dobiš prostor ampak na soncu. Raje smo tvegali in vzeli nekaj po isti ceni na dan samo, da ima klimo (če bo delovala?). Še poročam in se pustim presenetit.

Z družino smo bili tam prejšnji teden in je bilo noro dobro. Hotel je v super stanju, venar jim malo šteka internet ampak se navadiš. Plaža je bila super in osebje zelo prijazno. Sobe so ble sicer dokaj vredu, le kopalnca v sobi deklet je bila majhna. Tudi zvečer je bil nočni dj ter zelo dobro vzdušje. Bazen je bil noro dober, imajo tudi all inclusive bar ob bazenu. Če si želite miru in hkrti tudi super zabave pojdite v Dugo Uvalo, nebo vam žal!!!!:)))

ko sem letos iskala dopust, sem naletela na to: http://bubasvabe.blog.siol.net/2011/07/16/duga-uvala/

me je minilo…

Dragi moji slovenci!
Moram vam reči, da sem preprosto navdušena 🙂
z fantom sva bila dol lansko leto, cene so bile ugodne a postrežba, parking, sobe in vse ostalo – grozno 🙂 nato pa sva se letos odločila, da dava hotelu drugo priložnost… na recepciji naju je dočakal vljuden in nasmejan študent 🙂 soba je bila čista kot solza, dobila sva celo brisače gratis (brez doplačila) na nočnih omaricah naju je dočakalo prijazno pismo ter s tem tudi prijazna dobrodošlica. Naročila sva postrežbo v sobo in sicer malo njihovega zelo dobrega isterskega vina na najino presenečenje naju je gospa pozdravila v 5-ih jezikih! Francoščini, hrvaščini, španščini, nemščini in slovenščini! Ko sva ji odgovorila z dober dan 🙂 je veselo vzkliknila CITIRAM: Dobro došla. upam, da se bosta počutila krasno v našem hotelu ter tukaj doživela nekaj nepozabnih trenutkov.

Ker nisva vedela kako se je hotel lahko toliko spremenil v 1 letu sva zvečer pri večerji vprašala natakarja, ki nama je povedal, da imajo novega šefa- hotel ima novo lastnico, ki je poskrbela za prijaznost osebja, koktajle pri plaži, slaščičarno, obnovi notranjega bazena, izgradnji zunanjega bazena…

SUPER!
DRUGO LETO JE MOJA DESTINACIJA S5: dUGA UVALA, HOTEL CROATIA!

Tudi jaz se javljam. Jutri odpotujeva v Dugo uvalo. Po vsem prebranem me je kar malo strah, čeprav se imava namen na dopustu oddahnit. Upam, da so vse te kritike napisane malo preveč “napihnjeno” in da bova domov prišla zadovoljna in spočita.

Belokranjka- malo si me opogumila.

Javim, ko se vrneva.

hay!
Meni je bilo kar slabo,ko sem vse to brala. Midva s prijateljem sva se včeraj na hitro odločila, da nekam greva in je bilo edino, ki ni predaleč in kjer je bilo na tako kratek rok fraj je bila Duga uvala, hotel Croatia. Tako da v nedeljo odpotujeva.
Bojim se, kar sem prebrala, da mi je bilo kar slabo, da je res tako katastrofalno v nekem osamljenem kraju, da kradejo iz avtomobilov ,kajti šla bova z mojim avtom.
No sedaj si me Belokranjka… malo potolažila.
Upam, da je kaj zabave, muzike, in da je vsaj parkirišče zastonj. Nisva tako mlada, ampak vseeno polna energije in imava rada , če je malo bolj pestro, ne samo počitek. Počivava lahko doma…
Bom poročala ko se vrnem.
Upam, da se kaj dogaja on da ni taka samota, sicer ni Pula daleč…ampak vseeno.
Čao

Pozdravček, evo prispela iz “zdolgočasene” Duge uvale. Tako jo opisujejo nekateri, a naj vam opišem moje izkušnje oziroma dopustovanje.

Pot je bila res dolga, saj sva šla čez Učko in potem čez Labin. Za pomoč- raje se peljite po avtocesti od Kopra do Pule in potem do Duge uvale- lepša in hitrejša pot. Ob prihodu sva plačala parkirnino za avto, ker sva želela imeti avto blizu in na varnem. Cena je 16 kun na dan. Na recepciji so naju lepo sprejeli. Po prihodu v sobo sem ugotovila, da ni TV, zato sem šla povedat v recepcijo. Po opravičilu sva ga imela v 6 minutah že v sobi. Soba je bila čista, na posteljah čiste brisače.
Potem pa na plažo. Ker sva prišla šele po tretji uri, je bila na peščeni plaži gužva. Večina mlade družine z otročki. Šla sva na “sprehod” in našla skale, na katerih sva uživala na toplem sončku in potem v kristalno čistem morju. Skozi cel dopust sva imela prelepo vreme, ne prevroče. Všeč mi je, ker si lahko v senci ali pa se pražiš na sončku.

Glede prehrane- res ni prevelike izbire, a kaj pa rabiš več kot 10 različnih vrst hrane. Rada bi videla kaj doma jedo tisti, ki imajo toliko slabega za povedat o hrani. Pri večerji je zraven tudi vino, pivo, sok, voda. Moški bili navdušeni, tam je bila skoz vrsta.

Glede zabave pa takole. Zvečer je vsak dan igral en na sintisajzer, tako da če si hotel plesat, si lahko. Drugače pa je res bolj mirno, a če veš kam greš in kako si želiš preživeti dopust, je to pravi kraj. Drugače pa je tam še slaščičarna, picerija, restavracija, market ter tri trgovinice z spominki.

Vsi, ki ste gostje hotela, imate možnost uporabe bazena. Zraven je tudi bar- moj je bil navdušen, ker je lahko kar v bazenu pil koktejle.

Za otroke je dobro preskrbljeno. V morju so pedalini, trampolini, plezalna stena. V parku imajo možnost vožnje z avti, motorji, trampolin, mini golf, tenis,…Pa najbrž še kaj.

Skratka, malo sem se razpisala. Rada bi samo povedala, da sem preživela prelep teden. Škoda vsake skrbi, ki sem jo imela, preden sva šla. Za ceno, ki sem jo plačala, je bilo to to. Ne moreš pa pričakovati razkošja, če ne plačaš zanj.

Tako da, če si želiš mirnega dopusta, čistega morja ter prijaznega osebja, potem obišči Dugo uvalo.

Midva se še vrneva…in še koga povabiva.

Tudi drugim želim lepo dopustovanje, pa kjerkoli že boste.

Pravkar prispel iz hotela Croatia v Dugi uvali. Bil 3x:
-prvič
-zadnjič in
-nkoli več..

Osebje nestrokovno (amatersko), čistoča sob zelo dvomljiva (ves hotel dobesedno smrdi), dolgcajt za pop.., seveda brez ”kulturne” slo mularije ni šlo (pijančevanje in popevanje celo noč…),

Skratka NE PRIPOROČAM, č pa kdo rad gre ker je ”zastonj” 3 dcl pira (ali kaj več) pri večerji, pa naj izvoli..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close