Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek due torri d europa

due torri d europa

malo nižje je govora o kitajskih trgovinicah v Trstu,
mene pa zanima, če priporočate kakšno fajn trgovino v trgovskem centru “due torri d europa” – če je kakšna bolj poceni trgovina od ostalih, pa kakšna s posebejo veliko izbiro, ali je mogoče tud kak Benetton?

aja, govorim pa o trgovinicah z oblačili

hvala, pozdrav

V centru, ki se imenuje TORRI D’EUROPA je Reds, v katerem se cene gibljejo med 6 in 15 EUR, je na srednjem nadstropju. Vidna je, saj so povsod po šipah napisi TUTTO A 6 EUR…torej vse po 6 EUR (pa popazi, ker ni ravno vse po 6), pa potem je še med cenejšimi Piazza Italia, ta je na zgornjem nadstropju, takoj pod parkingom. Drugih se sicer zdaj ne spomnem, moram pa rečt, da sem bila nazadnje kar malo razočarana, saj ponujajo večinoma cunje, ki niti toliko niso vredne. Poleti pa sem kar našla nekaj v redu kosov.
Pa v Pittarello skoči, sicer se tam govori o čevljih. Cenovno je spet tam nekje od 15 EUR navzgor.

Sem bila zadnjič v Torri, pa najbrž zadnjič. Kar je poceni, je sama cunjarija, ki niti pol toliko ni vredna, v Pitarellu pa v glavnem “plastik fantastik”.

Torrri d’Europa so res porazen trgovski center. Tisto, kar je res kvalitetno, je zelo drago; v kakšni manjši trgovini za enako stvar se odšteje mnogo manj. Edino razni aparati (telefonov, televizije, rač. itd) so malo bolj poceni kot drugje.

Ali mi lahko poveste, kako se pride do tega centra. Ali je to pred Trstom oz. če mi poveste, kam grem, potem ko grem čez carino. Mislim, da sem bila v Trstu pred mnogo leti, pa še takrat nisem vozila jaz.

Torri je poraz. Sund roba v malo bolj fancy izlozbah. Edina normalna trgovina je Max&Co, Body Shop in Sephora. Čevlji so sploh in oh sama plastika. Kvalitetni cevlji so edinole v kaksnem majhnem butiku v centru, samo niso ravno deset evrov.
Je pa Bata na splosno v Italiji malo cenejsa kot pri nas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close