Najdi forum

Dubrovnik

Pozdrav, ali kdo mogoce ve, kje je v Dubrovniku ali v bliznji okolici mogoce poceni prenocevati. Zanima me, ali kdo ve za najcenejsi prevoz do tja. Hvala za vse nasvete.

Najcenejši prevoz je s Croatia airlines iz Zagreba! Letalska vozovnica v eno smer stane od 214 kun dalje, vendar je število sedežev po taki ceni omejeno. Pojdi pogledat na njihovo stran in kar tam rezerviraj in plačaj želeno varianto.
Glede bivanja ti ne bi vedela povedati.

lp

Zelo lepo opremljeni in ugodni apartmaji Fox v Cavtatu, 15km iz Dubrovnika. Cavtat je kot poletno letovišče veliko bolj prijeten (kopanje, sprehodi po borovi sprehajalni poti …) kot Dubrovnik, ki ga je veliko bolje obiskovat, kot pa v njem bivat.

živjo

jaz sem bila v dubrovniku dva tedna nazaj za vikend. letela sem s croatia airlines, in sicer je prišla karta 25.000 sit s taksami. če boš kupovala karte preko spleta glej, da bo direkten let….ker drugače se ti lahko zgodi, da boš par ur preživela še v splitu…
taksi z letališča do dubrovnika stane 220 kn za 18 km, avtobus pa 35 kn..
kot je napisala majaaja, ti ne priporočam, da najameš sobo znotraj obzidja, ker je katastrofa.spala ne boš nič, ker je ful hrupa od trume turistov, ki pridejo s križarkami, pa še za znort vroče je, ker je sam beton.
plaža je ena, samo je čist nabito polna. mi smo se hodili kopat na otoček Lokrum, ki je čisto blizu.ladjica vozi vsako uro tja in nazaj.stane 35 kn. je pa kar zanimiv otoček..ima botanični vrt z ekstotičnimi drevesi in kaktusi, samostan, ful velik pavov, ki se prosto sprehajajo povsod.
predlagam ti, da si nastanjena izven dubrovnika, saj so tudi cene nižje.

lp
trisa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close