Najdi forum

Živjo,
mene pa zanima kaj več o Dubaju, vsi tisti, ki ste ga že doživeli….in izkušnje iz tam…vas je očaral? Zanima me hrana kakšna je, hoteli?Potovali bi z 1,5 starim otročkom??Malo več in kakšne so kaj cene…. VESELE BOM VAŠIH MNENJ!
LP
Maja

Jaz sicer nisem bila, po pripovedovanju parih ljudi me pa zadeva definitivno ne bi očarala – en kup ogromnih hotelov, stolpnic, štacun … Pa možnosti za dnar zapravljat kolkr češ.
Je pa res, da vsakega očara kaj drugega.

točno, kup stolpnic, hotelov, nič od mesta,..skratka brezveze..bil 2x (službeno)… veliko originalnejših in zanimivejših destinacij je, da bi denar zapravljal za Dubai..

Mene je Dubaj kar očaral.

Kakšno pravico si jemlje moderator K_ris, da popravlja vnose tako, da postanejo popolnoma nekoristni? In zakaj ne izginejo povezave na tuje internetne strani, povezave na slovenske internetne strani pa so takoj izbrisane? Omejevanje konkurence?

Hvala lepa za takšen forum, me ne bo nikdar več nazaj (obiskovalci tega foruma pa prikrajšani za marsikateri nasvet, ki ga lahko dam).

@Frequent Flyer

Povezave do strani so dovoljene, (prikrito) oglaševanje pa ne. Če imate informacijo, ki ste jo pripravljeni deliti, jo lahko objavite na tem forumu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close