Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dubaj shopping festival 2006

dubaj shopping festival 2006

zanima me, če je kdo bil in kako izgleda na tem famoznem shoppingu , ki se odvija med 12 jan in 12 feb v dubaju, koliko so dejansko znižane cene ??

Čao,

sicer ne bom popolnoma odgovorila na tvoje vprašanje, ampak vseeno ti povem svojo izkušnjo. Mi smo lansko leto obiskali Dubaj v novembru in decembru pa ti povem, da smo opravili fantastičen shopping, nekje so bile cene znižane tudi do 70% ali pa včasih mogoče še kaj več. Za hčerkico ki še ni imela dopolnjenih dveh let smo pa sploh nakupili cunjic da je bilo kaj. Samo potem pojdi s čimbolj praznimi kovčki na avion, da ko se boš vračala ne boš pretežka. Mi smo bili malce pretežki, ampak nam ni nihče nič težil. Ja še nekaj ne pozabi, da so pa cene hotelov v času dubajskega šoping festivala precej višje kot običajno.

LP, Andreja

Oj, bila sem letos februarja ravno v času festivala.
Cene znižane, raznorazne nagradne tombole, akcije “pay 1, take 3” … ljudi preveč, cene hotelov pa katastrofalne. Neke računice za nakupovanje ni. So pa Emirati zanimiva destinacija, polni protislovij.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close