Najdi forum

Zivjo vsem skupaj,

vem da je bilo na temo Dubai ze kar nekaj napisanega, ampak z iskalnikom stvari ki me zanimajo nisem nasla. Skratka v novembru potujeva z mozem in najino 20 mesečno hčerkico v Dubai v lastni režiji. Me pa predvsem zanima kako ste si uredili vizo oz. vizum. Ne vem kako se reče pravilno. A ste si jo uredili preko ambasade na Dunaju ali kako drugače? Pa še to kakšne so vaše izkušnje z rezervacijo hotela preko interneta v Dubaju, če je to kdo poizkusil? Midva sicer izkušnje imava s tem ampak za področje Azije. Če ima kdo kakršnokoli informacijo na ti dve temi naj mi prosim odpiše, je pa dobrodošel vsak drug nasvet ali kakršenkoli namig za potovanje. Me pa zanima če je kdo tukaj ki je potoval z otrockom podobne starosti in kakšne so vaše izkušnje. Za naju dva je to prvič da gremo na potovanje z malčico.

Že vnaprej hvala za odgovore in lep dan še naprej

Andreja

Pozdravljena Andreja,

kar se tice vizuma je sledece: ce boste potovali z Emirates vam bodo uredili vizum. Tudi nekateri Hoteli vam bodo uredili. V primeru, da potrebujete mojo pomoc se mi lahko oglasite na moj mail jb_uae@yahoo.com.
Zivim v Dubaiu, kjer se okvarjam z zadevami o katerih sprasujete. Upam, da veste da je v tem obdobju tudi postni mesec Ramadan a ga tujci ne cutijo. Le trgovine so v jutranjem casu zaprte.

Lep pozdrav iz Dubaia,

Jasmina

Jaz sem bil lansko leto oktobra in je bilo kar precej vroče, ampak je bilo znosno, karto rezeviraj že sedaj. ker je kar gužva za te relacije, hotel in vizo pa tako dobiš zraven in mislim, da je najceneje tam okrog 40 dolarjev na noč in še zajtrk imaš zraven, so pa kot stanovanja, stolpnica in imaš garsonjero in vse opremljeno, tako, da lahko sama kuhaš, cene so podobne kot pri nas. Leteli smo z Emirati iz Ljubljane preko Munchena, mi smo šli v Tanzanijo, tako, da je bil Dubai samo par dni. Mislim, da tja letijo tudi Čehi iz Ljubljane preko Prage do Dubaja, jaz sem karto vzel v turistični agenciji v Medvodah, ker so res prijazni in so mi poiskali ugodno karto.
Če te še kaj zanima, pa vprašaj!

Lep pozdrav Mare

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close