Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dubai in Qatar-prosim za malo informacij

Dubai in Qatar-prosim za malo informacij

Pozdravljeni!

Čez par mesecev letim v Dubai. Štartam iz Ljubljane…Pojma nimam kakšne so povezave, zato vas lepo prosim če mi posredujete kakšno vašo izkušnjo (iz kje se lahko leti,in seveda če se da najceneje:). Koliko km pa sploh loči Slovenijo in Dubai? Kakšno je vreme tam aprila in maja?

Potem pa me zanima še za Qatar, o katerem imam še manj pojma kot o Dubaju….Koliko km nas loči, kakšne so povezave do tja…

Najlepša hvala

Anja

Pozdravljena,
jaz letim januarja v Dubai. Letim iz Munchna… Karto sem kupila preko Emiratov. Cena je bila 100.000 sit oz tam okoli 450€.
Več o dubaju, pa ko se vrnem… Lahko mi pišeš na mail: frikica@travel.over.net.

Lp,
A

za 110.000 sit greš lahko že iz Ljubljane.

Ojla!

Frikica ti bom pisala ja 🙂

Aja doza, vidiš hvala za to informacijo,sem bila skoraj prepričana, da se ne da iz Ljubljane. Uf ja, če se pa da pa suuuuppperrrr…namreč potujem sama, in res ne bi rada preveč komplicirala. Ti že imaš to izkušnjo,da si šel iz Ljubljane?

Anja

jaz sem v Dubaju samo presedal.ogledal si ga nisem,ker viza stane 50US pred dvemi leti.videla pa boš veliko luksuza kolko sem pač videl iz letališča. lp marko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close