Najdi forum

DSO exploit

Končno odpravljen. Po namestitvi zadnjih definicij Spybot-a ga ni več.

A dej nehi? Ja, bravo!!!

Lajdi, vito je hotel najbrž povedat, da je končno odpravljen bug v SpyBotu, ki ni znal odpravit 3 DSO exploitov in je bil že kar malo tečen ( bug ne vito 🙂 ) In od tod najbrž tudi vitovo veselje 🙂

ja saj Lady je to tako razumela, ne?

Itak de… Sam da sem jaz to porajtala že ene 3 dni pred Vitom 🙂

A dej nehi? Ja, bravo!!!

Me pa vseeno precej firbec matra kje in kako si to porajtala, glede na to, da je bil popravek izdan 16.02.2005??

No, saj ni pomembno. Važno je to, da tečnobe ni več. Moram pa povedat, da sem Lady L kar hvaležen, saj sem se od nje že kar veliko naučil.

To se pa strinjam, Lady ve veliko in je krasno, da takole pomaga.
Od časa do časa ga pa vsak pihne in to ni nič hudga. Saj ga tud jaz včas prav mimo usekam 🙂

Sam še tolko, bug sploh ni odpravljen, tisti DSO Exploiti so še vedno tam, edino SpyBot jih z definicijami od 16.02 naprej enostavno ignorira, ker pač v polkencih z popravki ne predstavljajo nobene grožnje.

Ja tega ti pa ne smem povedat… sorry.

Meni pa ne zna odstranit tudi 7 stvari od Download accelerator plus. Verjetno je to nujno zlo pri takih (ads) programih.

Za vse, ki vam gre na živce… Spybot ga po update-u sicer ignorira, ampak lahko se ga tudi znebite, oziroma ga zbrišete.

@hmmm

Ko te je zanimalo kje sem to izvedela… Ženska intuicija (ne mi zamert skrivnostnosti). Mi je pa pošteno najedal in sem ukrepala na lastno pest. Sem bolj skromna, pa se nočem hvalit…. Če mi rata, rata.

Ravno danes sem nekaj iskala in sem našla tole – glej link spodaj, pa še vedela nisem za to. :))))
Ker sem pa tko dobra duša, da če kaj uporabnega najdem in s tem olajšam nekomu probleme, to tudi posredujem, če s tem le kaj pomagam.

Pa še link

Lp, Lady L

Ok Lady, če je pač to taka skrivnost, pol naj pa bo.

Ampak jaz vem pa to, da niti oni sami par dni pred izidom niso vedeli kaj bojo naredil, zato se mi zdi čudno, da bi ti vedela.

Če te pa zanima, zakaj niso vedeli, ti pa tudi lahko napišem, ker to pač ni nobena skrivnost, sicer pa, saj najbrž itak že veš 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close