DSO Exploit in E-pošta
1. V spybot-u mi vedno znova najde DSO Exploit. Zanima me kaj oziroma zakaj je ta datoteka in ali se jo ne da oziroma ne sme izbrisati?
2. Kateri brskalnik za E- pošto mi priporočate? Do sedaj sem uporabljal Outlook express, ki sem ga nato nadgradil z microsoft Outlookom vendar imam stalno težave, ker noče “sodelovati” s Spamihilatorjem. Kaj mi priporočate tako glede programa za branje E- pošte kot programa za spam pošto?
Najlepša hvala za odgovore.
DSO-Exploit is a security gap in Internet Explorer, Outlook and Outlook Express. Microsoft did already close this gap with security updates, so with current Windows updates and patches installed, it will no longer be a threat to your system.
Spybot-S&D will still detect the DSO-Exploit, but instead of fixing it for good, it will unfortunately again set an invalid value. Therefore it will again be found with every scan.
This little bug in Spybot-S&D has already been repaired and the respective fix will soon be available as a program update.
Zaradi tega se ti ni potrebno “sekirati”.. To je samo nepravilna definicija v registry datoteki.
Sicer če imaš xp-je in instaliraš čez sp2, potem tega ne javlja več.
Mogoče imaš pa Spaminhalator kako narobe instaliran ??
Kakšne napake ti pa javlja – če ti jih ??
Saj Outlook deluje samo (lahko) preko pop3 dostopa enako kot OE.
lp
Napopa mi druga uporabniška imena pa mi potem noče pošiljeti mailov. Sprejema mi jih normalno. recimo : E- mail imam na volji, emailu in kabelnetu. Ker uporabljam kabel moram imeti za odhodno pošto naštimano “mail.kabelnet.net” mi spamihilator nekaj doda in imam potem probleme pri pošiljanju.
Zadnjič se mi je pa še Rdeč klicaj pripopal na vse odhodne maile. Kao visoka prioriteta. Ali je to kakšen virus?
Ja itaq, ne vem če ravno spamihilator preverja odhajajočo pošto in daje neke kljuke pa kvake na odhajajočo pošto, mogoče je pa to AV programček, ki ti daje kvake in kljuke :))
Sicer si pa oglej raje SpamPal za Spam pošto,,,
lp
Forum je zaprt za komentiranje.