Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine država odkupi stanovanja, sledi dvig cen?

država odkupi stanovanja, sledi dvig cen?

Končno prava poteza države, ko bo odkupila jih bo zmanjkalo, cene bodo šle pa še bolj v nebo

yees, to mi delite, a ne theman?
Aja, ti nisi za to-ti čakaš na 500em2 – sej bo kmal..najemina..

Prava poteza države? Da z z davkoplačevalskim denarjem odkupi stanovanja, ki ne gredo v prodajo, zato ker prodajalci držijo previsoke cene?

Na ta način bodo dobesedno vzeli denar mladim družinam (v obliki davkov seveda) in z njim kupili stanovanja, zato da potem te iste mlade družine ne bodo mogle do stanovanj, ker bodo predraga…

To je popolnoma skregano z logiko in hkrati zelo podlo do povprečnega mladega človeka in njegove družine.

TheMan ze ima nepremicnino po GURSu ocenjeno na 2400€ na m2, v realnosti pa tistemu, ki mi da toliko kupim vsaj novo kuhinjo ali dnevo sobo.

Brez skrbi mislim da ta ukrep KI SEM GA NAPOVEDAL ZE LETO DNI NAZAJ ne bo zaživel ni dinero,kinte,repe,€…

Država je v bankrotu + EU ima regulativo o reševanju zavoženih investicij.

Mene cene nepremicnin ne zanimajo, rast, padec, stagnacija meni je vse isto in na mene nima vpliva.

1000€ na m2 ali 10.000€ na m2, pomembna so samo ekonomska dejstva, mediane plač,ekonomski kazalci, itd…

Moja pozicija na trgu, sem ze napisal veckrat, je samo analiza in argumentacija dejstev in sestava celotne, širše slike.

TheMan

Pojdi na tržnico, boš videl koliko je repe !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close