Država ne bo več krila stroškov zdravljenja za prostovoljno necepljene
Torej, če se ne cepiš si samoplačnik. In verjetno imajo cepljeni prednost
krvaviš zaradi hormonov, 09.11.2021 ob 11:40
SINGAPUR
ČLANEK GOVORI O SINGAPURJU
Zakaj le si jim povedal, itak so tako butasti da bi začeli že danes zbirati podpise, sicer pa bi vsaj imeli delo in jim traparije nenbi rojile po glavi, tako pa imajo 25 ur na dan čas razmišljati o koroni, virusu, saj se ti mora zmešati , če prej že nisi bil.
Anonimno 4043, 09.11.2021 ob 11:30
Isto se bo naredilo pri nas. Zahtevamo. Bomo pa podpise zbiral, če bo treba.
ti kar zbiraj – samo potem bo prav,da se ne krije stroškov zdravljenja niti za prekomerno težke oz. s previsokim itm, pa za vse, ki kadijo, pa za vse narkomane, pa za vse alkoholike, pa za vsakega, ki se z divjanjem ali alkoholom raztrešči na cesti, pa za vse adrenalince, ki se poškodujejo pri svojih adrenalinskih podvigih…
potem morajo biti enaka merila za vse
dolgo že razmišljam, 09.11.2021 ob 12:02
Dolgo že razmišljam, da bi prekinila prostovoljno zavarovanje. V tem primeru grem takoj. Enako mož.
Kar pejte se odjavit, čimprej. Mislite, da tisti drobiž mesečno, ki ga plačujete, zadostuje za vse posege, ki se zgodijo ob kritičnem dogodku in primeru?
Malo se razglejte naokoli. Pa ni treba pogledat po Ameriki, kjer te reševalci najprej vprašajo, če si zdravstveno zavarovan ( 10 kratniki naših številk) in če nisi, te pustijo.
Žlahtnica študira v Nemčiji. 200 evrov plačajo študenti za mesečno zavarovanje. Potem je najbrž jasno, koliko več plačujejo redno zaposleni.
Full ste smešni, ko mislite, kaj plačujete in kaj preplačate s temi mizernimi zneski.
Budale.
dajte, 09.11.2021 ob 12:11
Kar pejte se odjavit, čimprej. Mislite, da tisti drobiž mesečno, ki ga plačujete, zadostuje za vse posege, ki se zgodijo ob kritičnem dogodku in primeru?
Malo se razglejte naokoli. Pa ni treba pogledat po Ameriki, kjer te reševalci najprej vprašajo, če si zdravstveno zavarovan ( 10 kratniki naših številk) in če nisi, te pustijo.
Žlahtnica študira v Nemčiji. 200 evrov plačajo študenti za mesečno zavarovanje. Potem je najbrž jasno, koliko več plačujejo redno zaposleni.
Full ste smešni, ko mislite, kaj plačujete in kaj preplačate s temi mizernimi zneski.
Budale.
Budalo si ti.
Ker podpiranje korupcije je samo za budale.
jaziher, 09.11.2021 ob 12:07
ti kar zbiraj – samo potem bo prav,da se ne krije stroškov zdravljenja niti za prekomerno težke oz. s previsokim itm, pa za vse, ki kadijo, pa za vse narkomane, pa za vse alkoholike, pa za vsakega, ki se z divjanjem ali alkoholom raztrešči na cesti, pa za vse adrenalince, ki se poškodujejo pri svojih adrenalinskih podvigih…
potem morajo biti enaka merila za vse
Enako ne smejo sprejeti cepljenega s kovid okužbo, saj ga cepivo ščiti pred hujšim potekom. Saj se je vendar cepil zato, da ne pristane v bolnici!
dodajam, 09.11.2021 ob 12:25
Enako ne smejo sprejeti cepljenega s kovid okužbo, saj ga cepivo ščiti pred hujšim potekom. Saj se je vendar cepil zato, da ne pristane v bolnici!
res je… ker trdijo,da cepiva ščitijo pred hospitalizacijo in hudim potekom – cepljenih tam ne sme biti…
btw. sem prej pogledala na sledilnik – pri nas je med okuženimi od 1.-4.11. kar dobrih 36% polno cepljenih… poudarjam polno cepljenih… številka teh v bolnici od (sicer 25.10.-1.11: – od takrat so zadnji podatki) ni dosti nižja – je okoli 30% polno cepljenih…
torej med vsemi okuženimi je 36% cepljenih in kar 34% od hospitaliziranih je polno cepljenih… in 30% od tistih na intenzivi je polno cepljenih…
resno še lahko kdo reče da cepljenje tako super ščiti pred zbolevanjem, hospoitalizacijo in celo intenzivo.
jaziher, 09.11.2021 ob 12:37
res je… ker trdijo,da cepiva ščitijo pred hospitalizacijo in hudim potekom – cepljenih tam ne sme biti…
btw. sem prej pogledala na sledilnik – pri nas je med okuženimi od 1.-4.11. kar dobrih 36% polno cepljenih… poudarjam polno cepljenih… številka teh v bolnici od (sicer 25.10.-1.11: – od takrat so zadnji podatki) ni dosti nižja – je okoli 30% polno cepljenih…
torej med vsemi okuženimi je 36% cepljenih in kar 34% od hospitaliziranih je polno cepljenih… in 30% od tistih na intenzivi je polno cepljenih…
resno še lahko kdo reče da cepljenje tako super ščiti pred zbolevanjem, hospoitalizacijo in celo intenzivo.
Glede na številke, v ene 20% pa res.
Ne pozabi, da vse cepljene, ki zbolijo v roku 14 dni, štejejo za necepljene. In da vse cepljene, ki imajo nizko vrednost protiteles v krvi, tudi štejejo za necepljene.
jaaa.
ja ja, 09.11.2021 ob 12:43
Glede na številke, v ene 20% pa res.
Ne pozabi, da vse cepljene, ki zbolijo v roku 14 dni, štejejo za necepljene. In da vse cepljene, ki imajo nizko vrednost protiteles v krvi, tudi štejejo za necepljene.
jaaa.
To je res. Čisto zavajanje, kot že od vsega začetka, kot so med mrtve s covidom šteli vse, ki so bili v roku enega meseca pozitivni.
Pozitiven pa je lahko vsak, če se tako odločijo.
Zato imamo korona cirkus samo zaradi debilov.
Javno poročilo, 09.11.2021 ob 12:05
Zakaj le si jim povedal, itak so tako butasti da bi začeli že danes zbirati podpise, sicer pa bi vsaj imeli delo in jim traparije nenbi rojile po glavi, tako pa imajo 25 ur na dan čas razmišljati o koroni, virusu, saj se ti mora zmešati , če prej že nisi bil.
hahahaha, dobra!
Kako zločinci prikrivajo cepilni genocid.
https://www.facebook.com/100065583081269/videos/686422435618083/
Sem cepljena, teoretiki zarote so mi strašljivi. Vedno sem se zmešanih ljudi bala. Niso pa vsi necepljeni zmešani. Živimo menda v svobodni državi. Kaj točno vas žene k temu da bi jo radi v diktaturo spremenili? Ker vam trenutno gre na roke? Kaj pa če diktatura uveljavi še nekaj kar vam ni všečno? Aja takrat boste želeli svobodo. Hinavci.
In v sloveniji imamo kolektivno zavarovanje (obvezno) + dodatno. Posegov ne plačujemo z dodatnim (v večini). In noben zaposlen ne plača samo tistih 35 al koliko je. Sem šla prav na plačilno gledat. Od plače mi gre skoraj 200e + 200e plača še delodajalec. Plus teh 35. Tako da skupaj pride okoli 400e na mesec. Plačam krepko več (pa dobesedno nikoli ne koristim) kot pa vsi na minimalcu in socialni (kjer ne plačajo nič). Prepovemo še njim zdravnika? In tisti ki podpirate da je zdravstvo samo za nekatere in ne za vse tako kot je zastavljeno….predlagam da greste v ZDA, plačate jurja mesečno pa še par na leto in si ga/jo mečete na roko ob zgodbah ljudi brez zavarovanj ki umirajo in trpijo ker ne dobijo zdravniške pomoči. Gnusobe človeške.
bolano, 09.11.2021 ob 14:08
Sem cepljena, teoretiki zarote so mi strašljivi. Vedno sem se zmešanih ljudi bala. Niso pa vsi necepljeni zmešani. Živimo menda v svobodni državi. Kaj točno vas žene k temu da bi jo radi v diktaturo spremenili? Ker vam trenutno gre na roke? Kaj pa če diktatura uveljavi še nekaj kar vam ni všečno? Aja takrat boste želeli svobodo. Hinavci.
In v sloveniji imamo kolektivno zavarovanje (obvezno) + dodatno. Posegov ne plačujemo z dodatnim (v večini). In noben zaposlen ne plača samo tistih 35 al koliko je. Sem šla prav na plačilno gledat. Od plače mi gre skoraj 200e + 200e plača še delodajalec. Plus teh 35. Tako da skupaj pride okoli 400e na mesec. Plačam krepko več (pa dobesedno nikoli ne koristim) kot pa vsi na minimalcu in socialni (kjer ne plačajo nič). Prepovemo še njim zdravnika? In tisti ki podpirate da je zdravstvo samo za nekatere in ne za vse tako kot je zastavljeno….predlagam da greste v ZDA, plačate jurja mesečno pa še par na leto in si ga/jo mečete na roko ob zgodbah ljudi brez zavarovanj ki umirajo in trpijo ker ne dobijo zdravniške pomoči. Gnusobe človeške.
dobro napisano… očitno so še spoštljivi cepljeni med nami… take pozdravljam… Spoštujem vsakega, tudi cepljenega, zagovarjam možnost izbire in odločanja vsakomur – in prav je da kdor verjame in misli, da mu bo cepljenje pomagalo,da se lahko cepi… pozdravljam to, nikogar ne sodim za nič… hvala za take normalne cepljene, ki niso padli pod kolesje terorja države, ki dejansko virus izrablja za svojo agendo zmanjševanja demokracije…
ljudje – ostanimo ljudje drug drugemu – ja je korona, ja je prav,da se obnašamo higiensko in spoštljivo do vsakega, ampak roko na srce, kar se dogaja s strani oblasti v naši državi nima veze z varovanjem zdravja… poglejmo samo ukrep da mora dostavljalec hrane in prevzemnik imeti pct…
lepo vas prosim poglejmo facte: je stroka rekla,da je potreben dolgotrajni stik – je… prosim povejte kakšna je razlika med prevzemom kruha v supermarketu, ki ga lahko vzamem brez pct – pa sem notri tam krepko dalj časa v štacuni in potem še na blagajni… in prevzemom hrane od dostavljalca, ki mu samo vzamem stvari in plačam s kartico in masko na obrazu – lepo vas prosim…
samo ne mi reči,da so taki ukrepi za zdravje
in kak ukrep je to da je delavec testiran v službi – torej je zdrav… a ker nima neke kode ne sme na malico toplo malico v gostilno – čeprav je zdrav, saj je testiran na šihtu… ampak ker nima kode je za naše zdravstvo bolan samo v tistem rtrenutku malice in časa v gostilni, potem ko pride v prostore firme je pa spet zdrav, ker tam velja test brez kode… prosim vas a je to za namene zdravja – al je to birokracija… z vidika virusa je to gola birokracija jebanja ljudi, ki si jo je izmislila oblast in njena politična stroka in nima nobene veze z zdravjem – glede virusa.
IMA PA ŠE KAKO VEZO Z UNIČEVANJEM ZDRAVJA DELAVCA – saj bi temu zdravstveno med delom veliko bolj pozitivno deloval topel obrok kot pa neki sendvič na katerega je sedaj prisiljen zaradi te pct birokracije – čeprav JE DE FACTO ZDRAV IN NE OGROŽA NIKOGAR…
Toliko o tem da gre oblasti za zdravje ljudi – ne ne gre ji popolnoma nič… nasproto s takimi neumnostmi pripomore k uničevanju zdravja ljudi. In odprite že enkrat oči za božjo voljo da vsi ti ukrepi NIMAJO NOBENE VEZE Z NAŠIM ZDRAVJEM GLEDE VIRUSA.
Forum je zaprt za komentiranje.