Drvimo v katastrofo
Julij Cezar, 23.10.2021 ob 15:27
super , bomo dali necepljeni se gasa da gre vse skupaj cimprej v maloro hehe….cucu vlakec hehe
Ne samo necepljeni ampak tudi cepljeni, saj so tudi oni prenašalci lahko. Samo maske dol in nič razkuževat rok pa čim bližje stat drug ob drugemo kot sardele v konzervi!
Prebolel covid z blagimi simptomi, se sel cepit, zdej ga imam pa spet… naceloma celo zivljenje zdrav, v zadnjih 3 letih pa 2x covid nabasal. Sicer pa ne skodi 2 tedna dopusta zaradi covid bolezni, vsak dan grem v hribe in se rekreiram 🙂
Mogoce cepivo narvno imunost iznici? V bistvu mi je veeno… imam covid brez simptomov, ali to pomeni da sem zdrav? No mal mi je mogoc okusa zmanjkal… tko da zena kr naenkrat ful bols kuha haha…
Ljudje, imejte se radi. Cepljen, necepljen, who cares? vecina mojih kolegov se ne bo cepila, kaj naj jih od*ebem samo zato in pozabim 3 destletja skupnih trenutkov? Niste resni.
BOO, 23.10.2021 ob 13:58
V petek potrdili že 2270 novo okuženih. Končno se bomo dokazali kot banana država. Spet bomo zapirali in slovenska ekonomija bo uničena za desetletja. Pridružili se bomo ostalim vzhodnjaškim državam kot so Litva, Latvija,…kamor tudi sodimo. Nič ne bo z vašimi sanjami od novi švici!!!
Mi v katastrofi SMO!! pa ne samo SLO – ves svet je zaradi Covid 19 v malori. In to hujši kot, če bi imeli 3. svetovno vojno.
SLO je v katastrofi zaradi koruze v Serpentiškovi puški … sedaj KUL samo še cmizi, zmerja, nagaja …. ker jih tišči JJ sredinec v njihovih ritih, na katerega so se sami prostovolno nataknili ☺
Mistejkaš, 23.10.2021 ob 20:38
Mi v katastrofi SMO!! pa ne samo SLO – ves svet je zaradi Covid 19 v malori. In to hujši kot, če bi imeli 3. svetovno vojno.
SLO je v katastrofi zaradi koruze v Serpentiškovi puški … sedaj KUL samo še cmizi, zmerja, nagaja …. ker jih tišči JJ sredinec v njihovih ritih, na katerega so se sami prostovolno nataknili ☺
KAkšen lep primerek janševiške greznice. Direkt za v anale. Čauči!
Forum je zaprt za komentiranje.