Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Druzinsko smucanje v A ali I

Druzinsko smucanje v A ali I

Kje priporocate smucanje za druzino 5-7 dni v Avstriji ali Italiji ?
Najmlajsi (5 let) se ne zna smucati tako, da bi bilo dobro, ce bi ga bilo mogoce dati v kaksno solo smucanja. No tudi drugi smo bolj ali manj zacetniki tako, da kaksno prezahtevno smucisce ne pride v postev. No pa tudi cena naj bo v mejah normale.

Nassfeld – Avstrija

Hvala za predlog.
Kje bivate (hotel, apartma, …) in kako se prehranjujete (v hotelu, sami kuhate, …) ?

Lani smo bili v Nassfeldu – Rogner Sonnleiten – app, ampak sem ugotovila, da teh app ni več v ponudbi (Kompas) – so baje prodani. Je pa bilo res super. Kuhali smo sami, oz. smo več ali manj že pripravljeno imeli s seboj.
Drugače pa je tam veliko app in hotelov, tako da malo povprašaj po agencijah.
Jaz sem začetnik v smučanju, pa sem tam res uživala, ker so zelo široke proge in ni nobene gneče. In prog je veliko – od lahkih pa do “črnih”. Tudi za otroke je poskrbljeno. Tako da res priporočam.
Tudi sami razmišljamo, da bi v februarju za kakih par dni odšli tja.
Želim vam uspešno iskanje in javite, kako ste se imeli.

lp,
G

Mi gremo letos v Folgario – prvič. Ker smučišče spada med manjše v Dolomitih je relativno poceni.
Tisto manjše je treba vzeti malce z rezervo, ima skoraj toliko km prog kot Kr. Gora in Pohorje skupaj. Seveda imajo modernejše naprave od omenjenih slo. smučišč.
Apartmaji med šolskimi počitnicami (4-5 oseb – dvosobni) so med 350 in 500EUR. 7-dnevna karta pa 144EUR. Otroci do 8 leta imajo zastonj (l.1999 in mlajši).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close