Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Družinsko potovanje čez novoleto-na toplo

Družinsko potovanje čez novoleto-na toplo

Ali je kakšen samski starš z otroki, ki bi čez novo leto rad odšel na toplo? Afrika, Azija ali J. Amerika.
Moja otroka sta stara 11 in 13 let, zato bi bilo lepo, da se družijo tudi z vrstniki in imamo malo bolj prijetno skupaj.
Lastna organizacija ali pa preko katere agencije – cilj je druženje in prijetno preživljanje časa.

Odgovor na objavo uporabnika
Travel, 22.09.2025 ob 08:40

Ali je kakšen samski starš z otroki, ki bi čez novo leto rad odšel na toplo? Afrika, Azija ali J. Amerika.
Moja otroka sta stara 11 in 13 let, zato bi bilo lepo, da se družijo tudi z vrstniki in imamo malo bolj prijetno skupaj.
Lastna organizacija ali pa preko katere agencije – cilj je druženje in prijetno preživljanje časa.

NIsem samska, a je mož okoli novega leta službeno odsoten.

Grem sama z otroki na počitnice in mi niti na misel ne pade, da bi še s kom šli. Gremo in bomo imeli končno čas drug za drugega, ki ga med letom tako ali tako primanjkuje.

Kolumbija je čudovita.

Shappa ima kar nekaj potovanj za družine za NL organiziranih. Bodo otroci za družbo.

Tenerife, ni vroče, je pa toplo.

Fb skupine slovenskih lastnikov apartmajev. Navezes kontakt, lahko se srečate, da ni nateg. Ogromno za videti. Pa še EU je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close