Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Družinski hotel Mali Lošinj

Družinski hotel Mali Lošinj

Kateri družinski hotel priporočate na Malem Lošinju? Nekako sem gledal za Vespero. Prek katere agencije se splača? Gremo pa pred 1. julijem.

Kar nosi denar hrvatom…..
A res izven hrvaške Svet ne obstaja?

.
.
.

Vespera je super! Animacije 2x dnevno ter zvečer. Zastonj kosilo za otroke, igralnica, itd. Pravi družinski hotel!

Delate direktne rezervacije ali prek agencije, ko je to kaj polno junija? Kje je boljše, tudi glede plaže, Vespera ali Aurora?

pozdravljen!Vespera je bolj hotel za druzine z otroci ker imajo tam igre, zabavo. Aurora je bolj za starejse druzine in pare. Je pa najboljs hotel kar sem jih obiskal. Tja hodim ze 30 let inniti enkrat nisem bil razocaran. Je pa malodrazji od Vespere. Izberi Auroro, je najboljsi hotel. Pa prijetne pocitnice!

Koliko pa vas pride en teden dopusta z dvema otrokoma? Naredila sem info izračun na eni spletni strani in me pride za 6 nočitev z zajtrkom za 2 odrasla in 1 otrok 12+ ter 1 10 skoraj 2.000,00 eur…malo pretirano?

Jah, jaz imam otroka, tako, da kot si napisal, za mlade je Vespera verjetno. Kako pa je npr. po sezonsko septembra v Vesperi, je ponudba še vedno na nivoju, animacije, al so zaposleni že zdolgočaseni?

Moja kolegica hodi več let v Auroro. Vedno pohvali. Gre sicer zadnji teden v juniju, zaradi cene. Ker v juliju je že dražje.
Vem da je bila preko M Holidaya, eno leto, sicer je treba preveriti več agencij.
Tudi mogoče preko kakšne avstrijske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close