Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Družina po 40 letu

Družina po 40 letu

Se lepo pokaže, da kljub denarju nisi dober material za partnerja.

Viš, kdo ti je kriv, zakj s pa ne azčneš trudit za resnim dedcem, kot sem recimo jaz.😁😁😁Aja, piz.da saj jaz sem tud ločenec.😁😁😁🤣
[/quote]

Itak da si klasa, saj ma hofer samo dobro robo niso znamke je pa roba sploh zelenavca pa sadje čist sulidn, kt je treba, sam mater ej je že 5 pred osmo.
Zaperajo!

Dragi avtor članka.
Z iskanjem resnega partnerja ima marsikdo izzive, sploh, če si 35+. Pri teh letih imamo že neko sliko, kaj sploh hočemo v življenju. Vseeno imaš srečo, še vedno iščeš in imaš možnost izbrati. Veš koliko ljudi tvoje starosti je ločenih in nesrečnih. Zagotovo imaš možnosti, da si ustvariš družino. Mogoče objavi kakšen oglas in opiši bolj podrobno, kakšno žensko iščeš, kaj pričakuješ… Ljubezen pride, ko najmanj pričakuješ. Potem se je potrebno pa boriti. Vso srečo, ti želim.

Seveda je mogoce! Tudi z zensko malo cez 40. Smo cisto normalne mame. Morda res bolj utrujene, po drugi strani pa toliko bolj zrele in s kupom izkusenj. Imam kup prijateljic 40+ z malimi otroki in vse so super 🙃!

Družin je več vrst. Lahko spoznaš žensko, ki si želi otroke in se razumeta. Pri teh letih gre vse bolj hitro, se ne spoznavaš par let. Sedaj če si obseden z 10 let mlajšimi, po možnosti izgledajočimi kot v tvojih fantazijah, ki se bo preselila in vse po tvoje naredila….vso srečo.
Problem je ker si neprilagodljiv. Zakaj se more ona preseliti? Kaj pa če ima ona hišo v recimo ljubljani in tam živi. Zakaj se mora ona preseliti? Malo premisli kaj ti je res pomembno pri partnerki in pozabi na stvari ki pač niso tako pomembne. Bi raje bil srečen in imel družino v ljubljani ali bi raje bil sam na štajerskem? Kaj ti je bolj pomembno? Največji problem ni v letih ampak v zabubljenosti v svoj način in nesposobnosti prilagoditi se drugi osebi.
Predvidevam da tudi hočeš biološko svojega otroka? Sicer ne omenjaš, ampak predvidevam iz pisanja. Ker drugače družino imaš lahko na več načinov. Lahko posvojita, lahko posvojiš tudi sam v končni fazi. Mogoče ima otroke že od prej. Razčisti pri sebi kaj hočeš, kaj si zmožen sprejeti in kaj ne, kaj ti je glavno pri partnerki (tri najbolj pomembne stvari, ne cel spisek) in se loti iskanja 🙂
Okoli mene je kar nekaj družin kjer sta oba čez 40 in imajo majhne otroke. In dve kjer sta 45+ in sta posvojila že malo večje (5 +). Ne vidim nobene razlike med njimi in ostalimi družinami.
Niti ne poznam nobenega 50+, ki bi bil že tako grozno star kakor pišejo tu gor in samo še čakal da ga pokopljejo :). Očitno živimo v različnih svetovih.

Ha kaj se pa ti oglasas decko- baba usla oba otroka sta od druzga.
Suha veja pa doma nori in vpije prek racunalnika ha.

Spoštovani,
za uspešno doseganje cilja, Vam toplo priporočamo, da si priskrbite sledeča potrdila bodoče partnerke. Potrebujete njen:

– rojstni list
– družinsko drevo
– potrdilo ginekologa o devištvu (nujno!)
– potrdilo družinskega zdravnika o bolezenskih stanjih (brezhibno)
– potrdilo o izobrazbi (ni nujno)
– overjeno kopijo pogodbe o zaposlitvi (obvezno za nedoločen čas)
– zadnjih 12 plačilnih list (bodite pozorni na minimalca)
– potrdilo banke, da nima kreditov in limitov
– mesečni izpiski kreditnih kartic (bolje če jih nima)
– potrdilo o lastništvu nepremičnine (izogibajte se stanovanjem, hiša bo ok)
– potrdilo o lastništvu premičnine (plovila in letala so dobrodošla)
– Zemljiškoknjižni izpisek njene nepremičnine (bodite pozorni na plombe sodišča)
– potrdilo o cepljenju C-19 ali vsaj hitri test

Priporočamo preizkusno dobo, ki naj bi trajala najmanj 5 let. Po tem obdobju, kar je je. Kasnejše reklamacije se ne upoštevajo.
Srečno!

Vaša MON ekipa za uspešno parčkanje

Pa itak da je. Kolikor jaz vidim je več moških, ki si takrat ustvarijo družino, kot pa pred 30im letom. Problem je itak samo za ženske ker zanositev po 40.letu ni tako enostavna, za moške pa res ni panike.

Moj oče je bil star 42, ko je dobil prvega otroka, mama 32. 🙂 Jaz sem bila zato v osnovni in srednji šoli vedno tista z najstarejšim očetom, parkrat so ga celo zamenjali za mojega dedka haha. Je pa bil in še vedno je najboljši oče, kar bi si ga lahko želela in se je v otroštvu ogromno ukvarjal z mano. Vedno se da in nikoli ni prepozno, je pa odvisno od človeka, želje, vitalnosti. Nekaterim že pri 30. manjka energije in volje za vzgojo otroka…

Ne. Ženske približno tvojega letnika- če bi že hotele imet otroka, bi ga že imele. Mlajše pa ne boš dohajal, vsaj dolgo ne.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

To bi blo pa za videt.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne. Ženske približno tvojega letnika- če bi že hotele imet otroka, bi ga že imele. Mlajše pa ne boš dohajal, vsaj dolgo ne.
[/quote]
pa saj tile na monu itak bolj hrepenijo po mlajših, tam do 25, tak da jim to ne bi smelo predstavljat oviro hehe…

To bi blo pa za videt.
[/quote]

Kaj bi bilo za videt? Se opravičujem, ne razumem.

Kaj bi bilo za videt? Se opravičujem, ne razumem.
[/quote]
Noseči moški po 40:-))

pa saj tile na monu itak bolj hrepenijo po mlajših, tam do 25, tak da jim to ne bi smelo predstavljat oviro hehe…
[/quote]

Ma ja ampak hrepeniš lahko tudi po ferariju, pa ga ne boš imel. Pa četudi, ga ne boš sposoben pedenat, pa tudi dovolj dobrih šoferjev je manj, kot si predstavljaš:-)))

Ma ja ampak hrepeniš lahko tudi po ferariju, pa ga ne boš imel. Pa četudi, ga ne boš sposoben pedenat, pa tudi dovolj dobrih šoferjev je manj, kot si predstavljaš:-)))
[/quote]
Po monovskih zgodbicah jim kar laufa 😀
ma ne vem, meni ferari ne predstavlja nič posebnega (al pa še grši lamborđini) pa ne razumem te obsesije s plehom in mladostjo starih ljudi.

ma ne vem, meni ferari ne predstavlja nič posebnega (al pa še grši lamborđini) pa ne razumem te obsesije s plehom in mladostjo starih ljudi.
[/quote]

Prosim, lepoo prosim: NI Lamborđini, ampak LAMBORGINI. Tako se tudi izgovarja: Lamborgini. Zapiše se seveda s H (Lamborghini), zato se izgovarja G.

[/quote]
Saj tudi 25 letnice niso baš nešto…

Prosim, lepoo prosim: NI Lamborđini, ampak LAMBORGINI. Tako se tudi izgovarja: Lamborgini. Zapiše se seveda s H (Lamborghini), zato se izgovarja G.
[/quote]
Meh, ne govoriš tapravi, res mi dol vidi za lamborđinije ferarije in podobno navlako.
pa brez zamere 😉

[/quote]

25 letnice so že znucane :)))

[/quote]
Odvisno od posameznice.

Meh, ne govoriš tapravi, res mi dol vidi za lamborđinije ferarije in podobno navlako.
pa brez zamere 😉
[/quote]

Ni stvar, če te zanimajo ali ne. Gre za pravilno izgovorjavo. Zdaj, če ti ustreza izgovarjat narobe, bog pomagaj.
Morda te bolj zanima Michelangelo. A izgovarjaš Majklenđelo ?

Ni stvar, če te zanimajo ali ne. Gre za pravilno izgovorjavo. Zdaj, če ti ustreza izgovarjat narobe, bog pomagaj.
[/quote]
jaz nimam težav s tem če zapišem lamborđini. Zakaj imaš ti?
A si tud en izmed tistih ki jih moti nebi namesto ne bi? No-jaz nisem.

[/quote]
Zaradi nekega traktorja se kregat je pa res bz.

jaz nimam težav s tem če zapišem lamborđini. Zakaj imaš ti?
A si tud en izmed tistih ki jih moti nebi namesto ne bi? No-jaz nisem.
[/quote]

Prav imaš. Če nimaš težav, vztrajaj! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close