Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Družina po 40 letu

Družina po 40 letu

Ali si je mogoče družino ustvarit po 40 letu, ali obstajajo ženske zato?
Kaka so vaša mnenja o tem, mi lahko uspe?

Koliko si star? Mislim, da za moške ni nikoli problem. Težavo imamo bolj ženske 😕

Lahko, samo moraš vzet v obzir, da jih je pri teh letih, ki b bile primerne in samske, od petdesetih , 49 babjih šusev, ki niso za nikamor.

Če si ti 40 + je problem smo v tem, da za družino potrebuješ žensko 40-!
In to žensko, ki si želi družine in to družine s tabo!
Po 35- letu možnost zanositve zelo upade.

Ko bo imel tvoj otrok maturantski ples, boš ti star ata. V 60. letih imamo normalni že vnuke, ne pa srednješolce.

Klinc, eni imajo pri 65. dojenčke.😂

Tocno tako. Moski si vedno lahko najde druzico, ker 40-letnik ponavadi ne isce partnerke iste starosti. Tiste, ki smo zamudile vlak, smo pa ocitno obsojene na neresne manchilde, prevarante, locence, k*rbirje oz. na splosno tisto, kar ostane, ko se vse taboljse ze pobere.
Selekcija za 35+ letnice je priblizno taka kot oddelek sadja in zelenjave v Hofru 5 minut pred zapiranjem.

Žal nima take sreče kot ti, ki si sorodno dušo našel takoj po šoli in si ustvaril družino v 20 in si sedaj srečno poročen z srečnimi otroki.
Eni mamo pač malo težav z partnerji, se ne izide vse po načrtu zato sedaj pri 43 iščem srečo v ljubezni.

Tocno tako. Moski si vedno lahko najde druzico, ker 40-letnik ponavadi ne isce partnerke iste starosti. Tiste, ki smo zamudile vlak, smo pa ocitno obsojene na neresne manchilde, prevarante, locence, k*rbirje oz. na splosno tisto, kar ostane, ko se vse taboljse ze pobere.
Selekcija za 35+ letnice je priblizno taka kot oddelek sadja in zelenjave v Hofru 5 minut pred zapiranjem.
[/quote]
Viš, kdo ti je kriv, zakj s pa ne azčneš trudit za resnim dedcem, kot sem recimo jaz.😁😁😁Aja, piz.da saj jaz sem tud ločenec.😁😁😁🤣

Celo zivljenje se trudim za moske. In boljsa kot sem, slabse se mi povrne.

Nimam vec volje, pa naj se enkrat za spremembo kdo zame potrudi, ce je ze zainteresiran.

Ne bom,ker sem ločenec.😁 In ker pogledam samo tiste, ki se za mano premaknejo, iščem pa nobene.😁

Dovolj dolgo te tukaj berem, da tisto prej ni bilo vabilo 😄

😁 Ampak vseeno,zdaj te bom pa zaribal, bom začel skakat okoli tebe, imam jaz še kak drug obraz kot le tale na starševskem.😁

Haha, mon je ogledalo duse.
Ne verjamem, da se odraslim ljudem dejansko da dolgorocno furat alter ego za trollanje naroda.

Trud, ki ga vlagamo v odnos se malokrat poplača, tudi jaz imam podobne izkušnje z drugega zornega kota.
Škoda, ker mi deluješ razgledana, inteligentna in prijetna po pisanju sodeč, ampak malo ljudi to ceni.

Moški lahko do 80ega leta komot si “ustvari” družino, marsikatera ženska pa pri 40ih po naravni poti že težko, ker ima že kar malo jajc na voljo, sploh če je menzes dobila že pri 10ih.

PA še druga je: koliko si psihično sposobna – veliko žensk je pri 40ih že psihično živčnih razvalin. Če še nima otrok do takrat je bila bodisi huda karieristka prej, ali pa ni našla Mr. Percet, ali pa imajo nekatere tudi izkušnje razočaranja iz zvez, primarnih družin zaradi odnosa njihovih starpev do njih in zato niso imele otrok toliko časa. Otroke je treba imet v fertilni dobi – za ženske je to med 20 in nekje do 35ega leta. Vse po tem je neko umetno dokazovanje samemu sebi, da še “zmoreš”, e rata in če so vsi testi ok ( Downov sindom, določene drge anomalije, ipd)…..
Da pri 45ih+ zanosi, ker se je pa sedaj odločila, da bi pa imela in ker se tudi s pomočjo medicine potem še da ( ali pa nadomestna maternica) – to je egoizem in malo zblojeno; najstniško dete bo imelo “babico” za mamo. OK, niso vse zgarane pri nekje 59ih, ko ima dete vrhunec pubertete pri 14ih, ampak vseeno. Vse je z razlogom. Tudi fertilna, biološka doba pri ženski je z razlogom. OK, če se ravno “zgodi”, pa da tudi iz verskih razlogov donozi ( nepretehrano, glede na starostne možnosti okvar ploda pri tolikšni starosti). Kad ode voz, ode.

Evo, moja črna duša se je že zagnala za tabo na ZS.😁😁😁

Trud, ki ga vlagamo v odnos se malokrat poplača, tudi jaz imam podobne izkušnje z drugega zornega kota.
Škoda, ker mi deluješ razgledana, inteligentna in prijetna po pisanju sodeč, ampak malo ljudi to ceni.
[/quote]

Hvala, lepo je vedeti, da me kdo razume.
Vedno sem bila predobra, ker ce se ze spustim v odnos, se ne drzim nazaj.
Moja napaka, ker sem vsakega po rokah nosila in sem se sama ustrelila v koleno.

Vsak dan videvam dobre moske, s katerimi zenske res grdo delajo in si jih ne zasluzijo, pa so jim bolj lojalni kot nam, dobrim dusam.
Nicesar vec ne razumem, ampak iz svoje koze ne morem. Vsekakor se dolgo nikogar vec ne bom spustila blizu… ce sploh.

Hvala, lepo je vedeti, da me kdo razume.
Vedno sem bila predobra, ker ce se ze spustim v odnos, se ne drzim nazaj.
Moja napaka, ker sem vsakega po rokah nosila in sem se sama ustrelila v koleno.

Vsak dan videvam dobre moske, s katerimi zenske res grdo delajo in si jih ne zasluzijo, pa so jim bolj lojalni kot nam, dobrim dusam.
Nicesar vec ne razumem, ampak iz svoje koze ne morem. Vsekakor se dolgo nikogar vec ne bom spustila blizu… ce sploh.
[/quote]
Tudi jaz ne, se trudim, a ne gre.
V bistvu se ne moreš spremeniti, bi bila pa škoda, kljub razočaranju, da bi si ne dopustila več bližine.
Ker nekateri moški rabijo nežnost in milino, pripadnost.

Ne bi rekla, da je 40 že prepozno, je pa zadnji cas. Seveda ce je razlog pravi. Kaj je naravno, se pa da debatirat – malokaj, sicer nas ne bi bilo vec tu, obenem se pa tudi starostna doba cedalje povecuje – in ne, ne pomeni, da so ljduje na starost cedalje bolj betezni, so vse številcnejši, ki so v krepki formi …

Zdaj je pa ušla,”kur.c to pol” je meni rekla ena 16 letna frklja, ki bi ji lahko bil dvakrat foter.😁

😁 Ampak vseeno,zdaj te bom pa zaribal, bom začel skakat okoli tebe, imam jaz še kak drug obraz kot le tale na starševskem.😁
[/quote]

To, da si hinavec in dvolična pokrita rihta, je splošno znano.

Tudi jaz ne, se trudim, a ne gre.
V bistvu se ne moreš spremeniti, bi bila pa škoda, kljub razočaranju, da bi si ne dopustila več bližine.
Ker nekateri moški rabijo nežnost in milino, pripadnost.
[/quote]

Saj ves, kogar je kaca picila, se boji zvite vrvi.
Vedno ostaja kancek upanja, da se bodo stvari spremenile. Nekateri sele v jeseni zivljenja najdejo tisto pravo osebo zase.
Vsaka propadla zveza je bila draga sola, ampak morda so to nujne izkusnje in vseeno pride se kaj lepega tudi za naju.

Nikoli nisem nikogar iskala, ampak tistemu pravemu se bom nekoc pustila najti.

Vso sreco ti zelim. Dobre stvari se ponavadi zacnejo dogajati, ko jih najmanj pricakujes.

Če si sedaj 40+, ženske še nimaš, recimo, da jo najdeš do 41.tega leta. POtem en čas traja, da se spoznavata, potem se začneta menit, da bi skupaj zaživela in dejansko začneta ustvarjat skupni dom. Pa si že vsaj 45. Pa začneta delat na otroku pa si že 46, če ne več. Ko bo otrok star 20, boš ti 66. Ko bo najstnik, boš ti 60+. Se ti bo dalo ukvarjat z njim in njegovimi muhami ali bo to vse na ženski?
So pa seveda moški, ki tudi po 50tem delajo otroke. Osebno poznam. Samo potem počasi začne škripat. On 60+, ona še vedno mlada in naveličana starega dedca.

Saj ves, kogar je kaca picila, se boji zvite vrvi.
Vedno ostaja kancek upanja, da se bodo stvari spremenile. Nekateri sele v jeseni zivljenja najdejo tisto pravo osebo zase.
Vsaka propadla zveza je bila draga sola, ampak morda so to nujne izkusnje in vseeno pride se kaj lepega tudi za naju.

Nikoli nisem nikogar iskala, ampak tistemu pravemu se bom nekoc pustila najti.

Vso sreco ti zelim. Dobre stvari se ponavadi zacnejo dogajati, ko jih najmanj pricakujes.
[/quote]

Res je, tudi jaz tebi, res čudna je ta nekompatibilnost med partnerji, izsrka ti vso energijo, imaš občutek, da samo daješ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close