Druženje z bivšim
pa ne moreš ti njej prepovedovat da se druži z bivšim in da ga vlači u skupen dom.. si normalen ti? katoliban katolibanski radikalni.
pa kaj mislite vi… govort kaj mora oblečt… s kom se lahko druži… koga lahko pripelje… prošla su ta vremena. danes ženska lahko ima po 2 al pa 3 na enkrat.. in nima ji kdo kaj za pametovat. to je sodoben in moderen način razmišljanja ki ga očitno nimaš osvojenega. pa bi ga moral met!
Moja se je tudi družila z bivšim in to non-stop. On je bil en tak papak, da ji je jedel iz rok. Jaz ko sem to ugotovil, sem se seveda odločil, da ona ni zame. Ker pa je bila še kar dobrega izgleda, sem jo še en čas brusil, poleg drugih seveda. Ko sem pa naletel na boljšo, je pa ona morala iti, žal. Torej v razmislek, če vaš to gleda in nič ne naredi, pol veste kaj se dogaja.
Ne to nikakor ni v redu.Ce imaš otroke ja itak ,da zaradi otrok ostaneš na vezi z bivšum drugače pa čimdlje.Če je konec je konec.
Jaz kot ženska tega ne bi želela in ne trpela da bi pertner bil na vez z bivšo vsak dan.
Tvoja ga ni prebolela in mogoče se zdaj ko sta bivša se bolje razumeta.Sigurno pa ni nedolžna zadeva.
Srečno
Bivša, bivši – je z razlogom. Kar je bilo, je bilo in pomeni, da je KONEC. Če nista šla skupaj kot ljubimca, kot partnerja, tudi kot človeka nimata več kaj komunicirati. Lahko se samo pozdravita, izmenjata par vljudnostnih besed, to je pa tudi vse. Nimaš več kaj se družiti, hoditi skupaj na pijačo, itd.
Druga stvar je, če gre za razpadlo družino in za otroke. Takrat sta zakonca – oče in mati dolžna komunicirati v dobro otrok. Tudi, če nista več mož in žena, še vedno ostaneta oče in mati. Ne gre pa tukaj za neko prijateljstvo, če bi bilo vse OK, bi ostala skupaj.
Forum je zaprt za komentiranje.