druženje sodelavcev po službi
Včasih se ravno na takih srečanjih razreši marsikatero neprijetno situacijo, preprosto zato, ker so vsi nekoliko bolj sproščeni, se mogoče potrudijo kljub vsemu bit prijazni drug z drugim kar pripelje do tega da se zadeve v kolektivu nekoliko poglihajo.
Seveda je prej treba požret kak knedel….če le ni prevelik in ne zapenjat za vsako dlako ponosa 😉
Ce samo eden od vas preneha z razprtijami, opravljanjem in vsemi ostalimi razdiralnimi zadevami, je to ze velik napredek in ce bos to ti, bi bil zadetek v polno. Ce ste po skupinicah, vsaj enkrat pokukaj v sosednjo. Skupinice se ustvarjajo glede na to, kje se kdo bolje pocuti, kar je ok. Veselo zazurajte!
Enkrat je Sharon Stone rekla, da če želiš biti glavna zvezda zabave, ne odidi na zabavo. :)))) Na forumih je več tem odprtih o t.i. energetskih vampirjih. Biti v družbi z nekom, ki ti pije energijo, je traparija, pa čeprav za ceno gofljanja. Recimo, pri meni je tako, da se v reali hitro odstranim od osebe, za katero ugotovim, da se v njeni družbi slabo počutim.
ne je.be.m službenih žurk še iz časa, ko je sindikat plačeval ta idiotizem.
Sem tudi protestiral in porabljen znesek/osebo zahteval kot izplačilo na moj TRR
na šiht hodim delat … če je kdo/katera sprejemljiv/a, grem z njim/njo na dink v lokal, če je zelo dober/a, ga/jo povabim domov.
vsekakor pa se privat ne družim s šefom, ki ga hočem spodnesti in mladci, ki so mi konkurenca na delovno mesto, plačo, privilegije
pa kdo se še gre za klinčev social-sindikalizem
kako naj pa kakšno pišljem v 3PM, ko mi zajebe na šihtu, če sem ji tiča namakal v pičjak na “službeni” zabavi???
Pravijo, da si žlahte in sodelavcev ne moreš izbirati. Lahko pa izbiraš ali se boš družila z njimi tudi izven delovnega časa. Je pa res, da se največ govori na takih srečanjih o tistih, ki jih ni, domišljija dela in pišejo se neverjetne zgodbe…..samo vesolje in človeška neumnost nimata meja.[/quote]
Po mojih izkušnjah se PO žurkah govori o tistih, ki so se na žurki spozabili. :)))) In to tudi po več mesecev.
Goldfish, samo sumila bi lahko, da o tebi nekaj govorijo, sigurno pa ti v obraz ne bi nihče rekel. Obstaja pa nek indic, ki sem ga začela z leti upoštevat. Če je oseba ženskega spola neverjetno vljudna in prijazna (že osladna) do tebe, je sigurno rovarila za tvojim hrbtom. Preveč vneto želijo uničiti ali prikriti dokaze. :)))
Pravijo, da si žlahte in sodelavcev ne moreš izbirati. Lahko pa izbiraš ali se boš družila z njimi tudi izven delovnega časa. Je pa res, da se največ govori na takih srečanjih o tistih, ki jih ni, domišljija dela in pišejo se neverjetne zgodbe…..samo vesolje in človeška neumnost nimata meja.[/quote]
Po mojih izkušnjah se PO žurkah govori o tistih, ki so se na žurki spozabili. :)))) In to tudi po več mesecev.[/quote]
pa misliš, da se to še vedno dogaja? mogoče se je pred leti, zdaj pa res ni treba za spozabit se, iti na žurko polno sodelavcev, no.
Pri nas se sploh ne govori potem o žurki, samo en teden smo vsi mal bolj povezani drug z drugim, dokler spet ne začno zlobni jeziki delat razprtije.
Po mojih izkušnjah se PO žurkah govori o tistih, ki so se na žurki spozabili. :)))) In to tudi po več mesecev.[/quote]
pa misliš, da se to še vedno dogaja? mogoče se je pred leti, zdaj pa res ni treba za spozabit se, iti na žurko polno sodelavcev, no.
Pri nas se sploh ne govori potem o žurki, samo en teden smo vsi mal bolj povezani drug z drugim, dokler spet ne začno zlobni jeziki delat razprtije.[/quote]
aaaah, ženski kolektivi, ko se jeziki prepletajo in zapletajo, ko dan dnevu ni enak….:))
Goldfish, samo sumila bi lahko, da o tebi nekaj govorijo, sigurno pa ti v obraz ne bi nihče rekel. Obstaja pa nek indic, ki sem ga začela z leti upoštevat. Če je oseba ženskega spola neverjetno vljudna in prijazna (že osladna) do tebe, je sigurno rovarila za tvojim hrbtom. Preveč vneto želijo uničiti ali prikriti dokaze. :)))[/quote]
Itak, imaš takšne in drugačne cvetke:). Saj nekateri ljudje bodo vedno imeli kaj za povedati o drugih, ko jim obrneš hrbet. Tako to je. Zato se ne družiš s takšnimi, ki kar naprej opravljajo.
Goldfish, samo sumila bi lahko, da o tebi nekaj govorijo, sigurno pa ti v obraz ne bi nihče rekel. Obstaja pa nek indic, ki sem ga začela z leti upoštevat. Če je oseba ženskega spola neverjetno vljudna in prijazna (že osladna) do tebe, je sigurno rovarila za tvojim hrbtom. Preveč vneto želijo uničiti ali prikriti dokaze. :)))[/quote]
Itak, imaš takšne in drugačne cvetke:). Saj nekateri ljudje bodo vedno imeli kaj za povedati o drugih, ko jim obrneš hrbet. Tako to je. Zato se ne družiš s takšnimi, ki kar naprej opravljajo.[/quote]
@Golfish: ti tudi gnoj človeštvanisi (na gnoju zraste lepa, dobra zelenjava) … ti vakuum človeštva.
Ljudem ne “dovoliš”!!! kar je ljudem edinstveno (živali in kamni NE opravljajo) – da tudi opravljajo, ko se družijo
skratka si ljudem nepotrebna kot kolera, jedrska eksplozija… gnus
Forum je zaprt za komentiranje.