Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Druženje

Druženje

se najde kakšna punca tu gor za druženje koncerti hribi morje kakšen izlet ali pa samo kavica

Star sem 34 let prihajam iz belekrajne sem vesele narave če se najde naj piše na sokec007@gmail.com

Koliko mesecev že iščeš? Nekaj mora biti narobe s tabo … da že toliko časa iščeš.

Odgovor na objavo uporabnika
jajajajajaja, 09.05.2023 ob 17:12

Koliko mesecev že iščeš? Nekaj mora biti narobe s tabo … da že toliko časa iščeš.

Predolgo že iščem

Zakaj iščeš samo žensko družbo? Tudi fantje se radi družimo.

Moški, 09.05.2023 ob 18:57

Zakaj iščeš samo žensko družbo? Tudi fantje se radi družimo.

Tega ne rabi imam polno moške druzbe

Si poskušal na Semaforum?

Pa tudi na kakem Badoo…

Tule je večina starejših od tebe.

Lahko pa probaš takole, da vabiš katero,da se pridruži pri vzponu na recimo Golico.

Ali pa pač napiš na kater koncert bi šel.

Čeprav tule boš težko našel, smo večinoma prestare 🙂 ali pa poročene ali pa oboje hkrati.

Belokranjke so ja tako lepe in pridne ženske.

Slovenščina ni ravno tvoj adut! A si vsaj obdarjen in stasit, da kompenziras intelektualni primanjkljaj?  ?

probaj na, 09.05.2023 ob 19:20

Si poskušal na Semaforum?

Pa tudi na kakem Badoo…

Tule je večina starejših od tebe.

Lahko pa probaš takole, da vabiš katero,da se pridruži pri vzponu na recimo Golico.

Ali pa pač napiš na kater koncert bi šel.

Čeprav tule boš težko našel, smo večinoma prestare 🙂 ali pa poročene ali pa oboje hkrati.

Ja.sem probal pa ni bilo uspehov

Ja, to pa tudi: Sokec, več šans boš imel, če boš vsaj male pismenosti pokazal.

sokec, 09.05.2023 ob 17:02

se najde kakšna punca tu gor za druženje koncerti hribi morje kakšen izlet ali pa samo kavica

Star sem 34 let prihajam iz belekrajne sem vesele narave če se najde naj piše na sokec007@gmail.com

V beli krajini je vse čudno, še najbolj ljudje.

sem probal pa ni nobenih odgovorov

Res ni jeziki mi negrejo najbolj

sokec, 09.05.2023 ob 20:02

Res ni jeziki mi negrejo najbolj

Kaj nisi Slovenec?

Glej, odgovorov ne dobiš, ker verjetno profil napiše tako kot pišeš tule gor. Potrudi se v profilu, preglej kake profile imajo ženske in piši tisti, ki ima podobna zanimanja kot jih imaš ti.

Sem samska, iščem tudi družbo, ampak se ognem tistim, ki delujejo polpismeno.

probaj na, 09.05.2023 ob 20:09

Kaj nisi Slovenec?

Glej, odgovorov ne dobiš, ker verjetno profil napiše tako kot pišeš tule gor. Potrudi se v profilu, preglej kake profile imajo ženske in piši tisti, ki ima podobna zanimanja kot jih imaš ti.

Sem samska, iščem tudi družbo, ampak se ognem tistim, ki delujejo polpismeno.

Ja sem slovenc.

Neznam napisat tako da bi bilo vam všeč trudim se koliko morem nevidim napak nevem kako bi moralo biti da bi bilo vam ženskam všeč.

Nobena noče pa nič povedat in me samo ignorirate pa nisem slab človek

Pa saj ti pravimo, da se najprej potrudi s pisanjem. Pišeš kot, da ne bi končal niti  razredov OŠ. Saj pa menda imaš narejeno vsaj kako poklicno šolo, a ne? Torej bi moral znati napisat par stavkov.

Drugače pa, če iščeš za hribe, imaš na FB kar nekaj skupin, kjer so hribolazci pa tam probaj. Imaš tudi planinska društva. Veliko več šans kot tule gor.

Ne pa računat, da bo katera kar tako šla s tabo na morje. Se moraš pa kaj bolj spoznati. Razen, če greš malce na morje pa tam, recimo, supaš pa katero ogovoriš. Samo sem bolj v dvomih, da bi šlo .

Saj se trudim koli se lahko sam negre in probavam pa nobene ne dobim niti za kavico kaj sele za kaj vec. Ah dovolj imam usega vse ste prezahtevne za mene

Kako se trudiš?

Če tako pišeš kot tule, potem verjamem, da odbijaš ženske.

Tule gor pa boš res težko našel, ker večina je oddanih. Tiste, ki smo pa samske, smo pa prestare. Mogoče je katera samska tvojih let, ampak mora imeti tudi podobna zanimanja.

Si probal za hribe? FB skupine, planinska društva…? Dvomim.

probaj na, 09.05.2023 ob 21:28

Kako se trudiš?

Če tako pišeš kot tule, potem verjamem, da odbijaš ženske.

Tule gor pa boš res težko našel, ker večina je oddanih. Tiste, ki smo pa samske, smo pa prestare. Mogoče je katera samska tvojih let, ampak mora imeti tudi podobna zanimanja.

Si probal za hribe? FB skupine, planinska društva…? Dvomim.

Kako ne? Ne vem kaj je narobe, ker nobena ne pove kaj je narobe. Samo govorite da je narobe. Kaj je narobe

V planinska društva ne grem ker me tam ljudje odbijajo no vsaj v mojem kraju koliko jih poznam so sami pametnjakoviči in vase zagledani ljudje in me s tem odbijajo žal tako je.

Jao, Sokec. Stokrat smo ti že napisali, da deluješ skrajno nepismeno. Pa ne moreš tako pisat ženskam. Daj se malce potrudi s slovenščino.

Če so v PD v vašem kraju res taki ljudje kot ti praviš, greš pač v kak drug kraj. Planinskih društev imaš v Sloveniji ogromno. Pa ne zdaj nakladat, da so v vseh društvih slabi ljudje, ker to ne drži.

Pa na FB so tudi sami tebi slabi ljudje? Daj, ne s takimi. Ravno tak odnos odbija ženske od tebe.

probaj na, 09.05.2023 ob 21:57

Jao, Sokec. Stokrat smo ti že napisali, da deluješ skrajno nepismeno. Pa ne moreš tako pisat ženskam. Daj se malce potrudi s slovenščino.

Če so v PD v vašem kraju res taki ljudje kot ti praviš, greš pač v kak drug kraj. Planinskih društev imaš v Sloveniji ogromno. Pa ne zdaj nakladat, da so v vseh društvih slabi ljudje, ker to ne drži.

Pa na FB so tudi sami tebi slabi ljudje? Daj, ne s takimi. Ravno tak odnos odbija ženske od tebe.

Saj pravim da se trudim koliko se da. Pa nisem še dobil odgovarja. Samo dobim odgovor da delujem nepismeno.

Saj tudi v moje kraju PD niso vsi slabi je pa par takih ker jih poznam iz službe preko gasilcev in podobnih. V društvo nimam namena se včlanit ker nima časa za to jaz bi šel v hribe ampak za svojo dušo če bi imel družbo bi bilo super.

Na fb pa nisem probal

Pac rad bi spoznal kako punco na splošno za druženje

Pozdravljena,

deluješ mi prijetna, komunikativna. Če si za spoznavanje, si lahko napiševa nekaj o sebi. Če se strinjaš, bi prešla na mail. Upam, da razumeš, kako je na teh forumih. Ni potrebe, da vsi berejo najina sporočila 🙂

Če si za, se mi javi…

Dvomim da se ti bo?

Ona bi se rada samo pisala,in pametovala drugim!

Zlo interesanten razplet objave, ki ji pač manjkajo ločila, da bi nastalo nekaj stavkov. Se pa sprašujem ali je ta “www” (ne)pismenost resnično tak problem in čemu? Bistvo se iz sporočila razume ali …? No ja “takle mamo” pravijo nekje slovnično sicer nepravilno a kar jasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close