Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice družbo za potep

družbo za potep

lp.iščem družbo za potep,športanje,zabava,potovanje,in podobno,sem samski 42let.če koga zanima se oglasi.

živijo,
piši mi na: alena_andreja@hotmail.com, pa se mogoče kaj zmeniva.
lp

ojla.
ja, me zanima, saj iščem družbo.
dosegljiva na mail: 00mistika00@gmail.com

Smo vsi na istem 🙂 Oglasi se na v.naravo@gmail.com

tudi mene zanima druženje. Piši mi, da si polepšamo dneve na julija.mace@gmail.com

Tudi sam iščem kako prijetno žensko družbo za kakšno skupno udejstvovanje. Sem 35 letn fant, prihajam pa iz Velenja.
stylko@gmail.com
lp

Turbo,
glede na tvoja leta, ti bi pristajal izraz moški. Samo malo v razmislek. Je velika razlika med 35 letnim fantom in 35 letnim moškim.

Zdravo,

tudi sama iščem družbo za potovanja – po svetu, krajša vandranja – Evropa in športiranje…sem iz štajerskega konca.
Imam že kar nekaj izkušenj s potovanji – predvsem z društvi, a mi je prioriteta potovanje v lastni režiji.

Starost 35-40 let.

Lp
Lučka

bachi1973@gmail.com

Živjo,

Pišem ti vseeno, čeprav si postavila leta od 35 do 40, jaz jih imam celih 9 več, vendar pa sem mladostnega videza in še bolj duha, tako da so mi moji letniki večinoma čist prestaromodni,….Nekako se najbolj ujamem ravno z letniki, ki niso ne premladi in tudi ne prestari, predvsem pa je vse v glavi. Če želiš se javi.

Lp majpot@gmail.com

Če želiš me lahko kontaktiraš…sem iz štajerskega konca.

bachi1973@gmail.com

tudi iščem prijetno družbo,ze mal potepanja okol.upam da se še vreme smili.

Evo moje družbe tudi:-)

mag. Petra Rezar

Petra , imaš kakšen mail?

izlet in vikend zabava.tržnica arizona,in birfest sarajevo.15 in 16.junij.

Mamica z Gorenjske
tatijana1974@gmail.com
LP

Poleje je tu ..bi se nasla kaksna ljubiteljica morja da se skupaj odpraviva kdaj do obale ..slovenske ..hrvaske..italijanskega igniano sabiadora…za enodnevni..oz. vikend izlet…031457159

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close