Družbo iščem
Spoštovana dame!
Rad bi spoznal urejeno, prijetno in zgovorno damo za skupno druženje in klepet ob kozarčku ali dveh. Star sem skoraj 40, prihajam iz Mb. Moj mail /za vse resne/: golobmitja01@gmail.com
Verjetno oba vesta zakaj sta tam in potem ne vesta koko izpast pošten i jeb*n hkrati….[/quote]
Ne grem mi v glavo. Dobita se, ker oba hočeta avanturo. Kako to potem to zgleda? Kaj, če si nista všeč? Ali pa njemu je čisto vseeno, on pa njej ni vizuelno všeč?
Saj tudi, ko gre on k prostitutki, ne razumem. Mu je kar vseeno kaka je, samo, da je ženska?
Verjetno oba vesta zakaj sta tam in potem ne vesta koko izpast pošten i jeb*n hkrati….[/quote]
Ne grem mi v glavo. Dobita se, ker oba hočeta avanturo. Kako to potem to zgleda? Kaj, če si nista všeč? Ali pa njemu je čisto vseeno, on pa njej ni vizuelno všeč?
Saj tudi, ko gre on k prostitutki, ne razumem. Mu je kar vseeno kaka je, samo, da je ženska?[/quote]
in kaj tukaj tebe tolk matra?
če te zanima, potem sprobaj, drugače pa se raje brigaj zase!
Mogoče si bolj pameten kot jaz, mogoče imaš višji IQ, ampak kot človek pa očitno nisi ravno zrel. Hodiš na mon, zato da žališ ljudi, da se prepiraš z ljudmi. Spremeni se. Namesto, da ljudem dopoveduješ kako smo neumni, raje povej kak nasvet, odgovori na kako vprašanje. Če boš komu pomagal, se boš tudi sam bolje počutil.
Zame je debata s tabo zaključena. Nisem dovolj pametna zate, zato se ne bom prepirala s tabo.
Saj tudi, ko gre on k prostitutki, ne razumem. Mu je kar vseeno kaka je, samo, da je ženska?[/quote]Mislim, da gre tu za neko zablodo, da če se mu bo javila urejena, prijetna in zgovorna dama za skupno druženje in klepet ob kozarčku ali dveh, da bo potem zadeva šla kar sama od sebe v smer, ki jo ima nekdo v glavi….
Kot, da bi ljudje najprej hodili na kozarček ali dva in tam klepetali o….. vremenu?
Si ne predstavljam kdo bi šel kar tako z nekom/neznancem na klepet ob kozarčku ali dveh? To, da bi nekdo čutil željo it z nekom na klepet ob kozarčku ali dveh bi morala bit posledica nečesa… samo ne morem se spomnit….. česa že?….. hmmmmm 🙂
Eni boste pač življenje prevegetirali v samospraševanju, zakaj drugi to, ono, življenje pa brzi mimo vas…naglo in neslišno..kot pojejo Avtomobili..Namesto, d abi si sami postregli z radostmi, ki jih življenje ponuja, se večno nekaj sprašujete, dvomite, analizirate, iščete razloge proti, teoretizirate, razčlenjujete..
Meni pa nikoli ni bilo jasno zakaj ljudje si ne upajo poizkusit kako stvari zgledajo, ampak se bazirajo na tuja mnenja in jemljejo njihovo doživetje kot neko izkušnjo zase?! Mi obrazložiš?[/quote]
Edino kar bo zmogla bo, da te bo opozorila na naslov foruma in povprašala če znaš brat, vmes pa bo obvezen stavek “Bo šlo?” 🙂 to je vse kar zmore poleg nenehnega “sprašujem se” 🙂
No tale Golobcek, ki je odprl temo ima našo družbo, ta klepet, (ki se ga ne udeležuje), kozarček ali dva bi pa lahko ponudil na tistem srečanju iz sosednje teme…..
Ne vem zakaj hudiča je pripisal mail zraven? 😉 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.