DRUŽBA ZA V HRIBE – MB IN OKOLICA!
Spodaj je tema, s kom v gore oz. hribe v MB in okolici, in ker nas je po mojem kar nekaj takih, ki iščemo tako družbo, bi se komot lahko tukaj zmenili! Recimo za začetek se enkrat zmenimo za na Pohorje, magari samo do trikotne jase, tako za en spoznavni izletek, pa potem vidimo kdo kaj kam in kako dalje… 🙂
PRIMOŽ! ker bo tole zdaj počasi postala aktualna tema spomladi, bI morda lahko dal med lepljivo, da se na vrhu menimo in dogovarjamo o izletih, pohodih… kaj praviš?
živijo,
jaz hodim najmanj 3 krat tedensko od vzpenjače pa do Belvija. sicer sem vedno osamljena, imam slušalke gor in si nabijam glasbo kot nora, sam da mi nafila baterije in da mi ni dolgčas.
sem pa šla v nedeljo z enim znancem…pa vam povem, da je to groza. ker sem ( seveda skoz hodila, nič ustavljala) vendar sem vmes govorila in nisem mogla imeti takega tempa kot ga imam drugače. nisem imela dost od tega pohoda, tako da sem se kar odločila za solo.
hja, moram pa reči, da vmes pa vseeno rada pogledam kakšnega dobrega dedca, ki jih tud tam gor ne manjka…tako za še dodatno sprostitev.
obilo užitkov gor vam želim
ja, saj te razumem :)) jaz tudi grem kar pogosto sama, mi je čisto ok, ena taka meditacija, a vseeno pa je fajn včasih it tudi v družbi, sploh če greš kam drugam, kjer ne poznaš dobro poti… drugače na pohorje mi pa sicer ni noben problem it sama. Res je, če greš sam, je prednost ta, da si sam diktiraš tempo, ampak iti v družbi pa ima spet druge prednosti, se malo pomeniš, ni ti dolgčas, spoznaš kake nove ljudi… tako malo za spremembo. Pa kdaj kaka kavica na trikotni tudi ima svoj čar, ob glasbi Tine Turner, ki jo tisti stric tam zgoraj večno vrti… :)) ampak prav paše!
Jaz sem tudi 33.
Jaz imam tudi rada tempo, tudi jaz rada hodim iz istega razloga velikokrat sama, ampak sklepam, da če sprašujete o pohodništvu tu gor, da imamo vsi vsaj približno neko enako kondicijo.
Sedaj se sicer pobiram po dolgi bolniški, tako da mi je malo počasnejši tempo ok, ampak v najboljših časih do vrha potrebujem malo manj kot uro. Mislim, pa da bom hitro v stari kondiciji spet, ker sem že sedaj bila dva dni do trikotne in je bilo precej ok :).
ah, saj tudi jaz nimam nevemkake kondicije (no, poleti je malo boljša, zdaj po koncu zime pa tako tako.. :)) in ker smo zagotovo različni po kondicijah, se magari pozneje grupiramo v manjše grupice, to ne bo noben problem 🙂 hčerkico pa komot vzameš zraven, gotovo bo tudi precej kandidatov za bolj ležerni tempo 🙂
super, me veseli, da se nas je že nekaj nabralo 🙂
za termin se bomo kar sproti zmenili, meni bi recimo ustrezalo šele tam po 12.4., predvidevam, da bi večini ustrezali vikendi – najbolje, da napišete, kdaj bi vam okvirno pasalo… recimo, a so to bolj sobote, popoldanski čas? nedelje dop., pop… tako da, kar se mene tiče, bi prišli v poštev tam vikendi od 16./17. naprej, pač tudi v skladu z vremenom… pa vsake toliko prečkirajte tu gor, da ne zamudite, saj bo pravočasno gor! 🙂 (po možnosti, na vrhu, če bo Primož upošteval moj predlog, da da pod pripeto)
Eto………vam dam moj mail: ribicazlata@gmail.com
Pa se javite, da gremo 🙂
vse hitrosti dobrodošle :)) pa se kasneje magari formiramo v skupnice “hitri”, “počasni” in “srednji” :))) ni nobenega problema, edini pogoj je dobra volja za hojo! 😉
objavljali bomo kar tu gor sproti, če pa kdo hoče še na mail, pa lahko pusti še mail tukaj, pa ga še dodatno obvestimo po mailu.[/quote]
Super! Ziher bo lušno, glavno, da je dobra volja, te pa nam, Štajercem ne manjka.:))
Me ne je malo zmočlo, sem ravno nazaj, danes sem bla na Piramidi. Ok še mejl smejalka1@gmail.com
Eeeej, dekleta! Super!
Jaz sem takoj za. Med tednom ne bo šlo (oz. samo vsak drugi četrtek). Z veseljem pa sobote in nedelje.
Lahko začnemo že to soboto – popoldan okoli 15h? Ali pa nedelja dopoldan – pa naj kdo drug kuha:-)))
Jaz šibala ravno gor ne bi – ena ura do vrha!!! – zame prehitro za začetek, zelenjave pa nabirala tudi ne bi:-)))
Mlada 42 (še zaenkrat):-)))
Najbolje, da se dobivamo kar tu gor (lahko bi Primož dal pod lepljivo) – nimam nobenega e-maila brez imena, pa ga ravno ne bi tu gor objavljala:-( Lahko pa mi pišete na zs.
Se pišemo!
Ines
Forum je zaprt za komentiranje.