Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice družba za gorništvo

družba za gorništvo

Sem z Gorenjske in sem ljubiteljica gora. Iščem družabnico/družabnikam ki bi se mi rad/a pridružil/a.

Korala

pusti svoj mail.

Tako se lažje kaj zmeni…

pohodnik

Pohodnik, lahko mi pišeš na mail: sibellorama@gmail.com

Lep dan!

Kam v hribe bi pa rada odšla

Živjo, kdaj bi pa šla v hribe in za koliko časa? koliko si pa stara?

jaz bi se pridružla.

lp
jera, 33 let

Pozdravljena Jera!Sem 32 letni fant, ki velik in rad hodi v gore, tok da bi bil vesel družbe.Če te zanima, se javi pa se dogovoriva! l.p. M.M.

zdravo!jaz kar velik hodim v hribe, pa bi bil vesel družbe.če te kaj zanima, se lahk zmenva pa kak vzpon skup nardiva.včeraj sem bil na brani s kamniškega sedla gor.lepa turca bla.na mount blanc si full zelim jit pa tok.. lahk mi pišeš na: maroltmetod@yahoo.com lp Metod

Žijo, ste se kaj zmenili za kako turco? 🙂

nič še.jaz imam namen jit v nedeljo na grintavec al pa kam drugam v kamniške pa nimam še nikogar.če bi šla se mi javi pa se dogovorimo.lp piši mi na email danes do 15 00 ker nimam interneta doma!

Ne vem če je to še aktualno, a poskusimo…Jaz imam tudi zelo rada gore, tudi pozimi, pohodniške variante, nič plezalnega, grem pa kam skoraj vsak vikend, vesela družba vedno dobrodošla, ženska ali moška, samo da imate radi gore. Start iz Ljubljane. A, 41 let

fortunata707@gmail.com

Ali bi koga zanimal teking na Kanarskih otokih, kateri otok stvar dogovora…, drugače pa prevoz in namestitev kakšna last minute varjanta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close