Družba treh deklet, izmed katerih ena izstopa
Ja kaj si nas pa ti novega naučila ljubica ? Neki kao “znanstveni dokaz” nam ponujaš, spodaj pa nobenega vira od koder je pobrano. Smešno ane, ker si ravno ti na koncu izpadla, da preživiš več časa za računalnikom, jaz vsaj ne iščem nekih kvazi “raziskav” po internetu, ampak te stvari raje preizkusim na lastni koži oz. se še kdaj pozanimam preko prijateljev, znancev ipd
Očitno se spet pogovarjam s kako 40 letnico, ker sorry, ampak danes je vsaka 20 letnica registrirana na vsaj enem socialnem omrežju in ima gor naloženih cel kup fotografij, morda res ne na pol gole fotke, jo pa zato vseeno razveseli, če je spodaj deležna cel kup lajkov in vročih komentarjev. Če so mi ženske še same potrdile to, da jim ugajajo tudi takšni komplimenti, đizs, zakaj pa misliš, da zmeče gor ves ta material, če ne zaradi iskanja pozornosti ? Aja za spominčka, da ima kao ane, dej no dej…[/quote]
Resnica boli, ti res nimaš pojma o ženskah. Seveda, da potrdijo, da so jim všeč vroči komplimenti, to je to tisto kar se pričakuje v odgovor. Normalno, da nobena ne bo po svoji odločitvi javne objave lastnih fotografij pljuvala, toliko vendarle še tudi najbolj neprizemljeni kokoši možgani delajo, sadni očitno tebi niti toliko ne. Kar veselo treniraj rokomet dalje.[/quote]
Saj kdo pa jo sili da objavlja fotke pozerstva pred špeglom v kopalkah ali spodnjem perilu?
lol
Itak da cipice iščejo komplimente z vseh strani sploh tiste do 30 pol pa se jim spet zrola tam proti 40tim sploh če nimajo tipa kolegice ga pa majo uf !
Zanimive komentarje ste podali. In ne, Boom, nisem ena tistih, ki je letos na morju moledovala za pozornost. Imam partnerja. Večina moških pa tako ali tako nima pojma o osvajanju in so pri tem zelo nerodni. Ženske hitro začutimo, kdaj smo rezerva. Redki so tisti pravi, spretni, šarmantni.
Največja napaka, ki jo delajo moški, je pa ta, da se potem, ko pri kao najlepši nimajo šans, prav vsiljivo zapodijo v eno izmed “manj izstopajočih”. Očitno res povečini ne premorejo spretnosti, da ne rečem pameti, v pecanju. In večina žensk, ki je prej pol ure povohali niso, po neuspehu pri prijateljici pa zapodijo, je dovoj pametnih, da se ne bodo zadovoljile z vlogo rezerve.
Človek se lahko zapodi v eno od treh in mogoče hitro spozna, da jo je narobe ocenil, da se je zmotil v svoji presoji in poskusi še pri drugi. Pri tem pa lahko spozna, da je druga prav prijetna, veliko bolj kot prva, zato sploh ni nujno, da je druga neka rezerva, ampak obratno, druga postane PRVA. Njen problem pa je, če sebe dojema kot rezervo.
Včasih pa si je tudi mesto v prvi ekipi potrebno izboriti iz rezervne klopi in se dokazat, da prideš v prvo ekipo.
Človek se lahko zapodi v eno od treh in mogoče hitro spozna, da jo je narobe ocenil, da se je zmotil v svoji presoji in poskusi še pri drugi. Pri tem pa lahko spozna, da je druga prav prijetna, veliko bolj kot prva, zato sploh ni nujno, da je druga neka rezerva, ampak obratno, druga postane PRVA. Njen problem pa je, če sebe dojema kot rezervo.
Včasih pa si je tudi mesto v prvi ekipi potrebno izboriti iz rezervne klopi in se dokazat, da prideš v prvo ekipo.[/quote]
Všeč mi je bla primerjava s športom 😉
Mene boli, ko te gledam kok se trudiš, trenutno mi deluješ že precej obupano. Samo še čakam kdaj se boš registrirala in me kontaktirala na zasebca, tako kot vsaka druga tu gor, s katero si “skočiva v lase”. 3krat mi pa ja ni potrebno napisat, da nimam pojma o ženskah, sem te že v prvo razumel lol
Mene boli, ko te gledam kok se trudiš, trenutno mi deluješ že precej obupano. Samo še čakam kdaj se boš registrirala in me kontaktirala na zasebca, tako kot vsaka druga tu gor, s katero si “skočiva v lase”. 3krat mi pa ja ni potrebno napisat, da nimam pojma o ženskah, sem te že v prvo razumel lol[/quote]
/thread
haha boge revice ženske… res 😛 rade bi mele tipa pol se pa lažejo da majo tipa… pa iščejo po netu take kot je Sadni 😛
Saj bo bolše, samo ne čakat da bote neuporabne pri 40tih haha
S tem se pa enostavno moram strinjat. Jst vedno pravim, treba znat gobec vrtet, tako v poslovnem svetu, kot tudi pri ženskah. Če si tih, sramežljiv, z drugo besedo nesposoben, ne boš nikamor prilezel v lajfu.
Matkić, vem kaj si mislil s tistim, ko si označil z odebeljeno zadnji stavek, v prvem odstavku. Ampak ženska ima point. Glej, glupo žensko se da še marsikaj prepričat, v relativno kratkem času, obstajajo pa tudi take, ki bodo šminkerje, samovšečneže, že v prvi fazi skenslale vse po vrsti in raje počakale na nekoga, ki zna še kaj več sestavit skupaj, kot pa : “hey miškica, a si kej moja”.
S tem se pa enostavno moram strinjat. Jst vedno pravim, treba znat gobec vrtet, tako v poslovnem svetu, kot tudi pri ženskah. Če si tih, sramežljiv, z drugo besedo nesposoben, ne boš nikamor prilezel v lajfu.
Matkić, vem kaj si mislil s tistim, ko si označil z odebeljeno zadnji stavek, v prvem odstavku. Ampak ženska ima point. Glej, glupo žensko se da še marsikaj prepričat, v relativno kratkem času, obstajajo pa tudi take, ki bodo šminkerje, samovšečneže, že v prvi fazi skenslale vse po vrsti in raje počakale na nekoga, ki zna še kaj več sestavit skupaj, kot pa : “hey miškica, a si kej moja”.[/quote]
Dobro to itak… Ampak kolko jaz hodim okrog itak ne vidim nekega takega šarmiranja kot praviš ti… to je bolj ponoči ko so itak vsi nažgani in luzerji dobijo jajca in pol izjavijo take butaste 😀
Takih je bolj malo…. Nekaj pa jih je res ja…
Haha, ampak je dobra 9tka tole ha 😀
To ti misliš. Sem že bil nekoč v taki družbi in mi je frend delal sramoto zraven, s takimi izjavami.
Glej točno tko je blo :”keeeeeera huda miškica”. Nato pa, ali je pospešila tempo in samo čim prej odkorakala stran, ali pa se obrnila in mu v jezi zabrusila : “tako se pa ne pogovarja s puncami, ni čudno si ne moreš nobene dobit”.
Skratka, brukice se je družit s takim folkom, nimajo pojma, pa sem mu že razložil kaj dela narobe, on pa še kar vstrajal s to taktiko in se tolažil, češ problem je v meni, ne v ženskah. Kao preveč se nosijo, a v resnici je bil on tisti, ki jih je pripravil do tega, da se nosijo tako, kot se. 😀
To ti misliš. Sem že bil nekoč v taki družbi in mi je frend delal sramoto zraven, s takimi izjavami.
Glej točno tko je blo :”keeeeeera huda miškica”. Nato pa, ali je pospešila tempo in samo čim prej odkorakala stran, ali pa se obrnila in mu v jezi zabrusila : “tako se pa ne pogovarja s puncami, ni čudno si ne moreš nobene dobit”.
Skratka, brukice se je družit s takim folkom, nimajo pojma, pa sem mu že razložil kaj dela narobe, on pa še kar vstrajal s to taktiko in se tolažil, češ problem je v meni, ne v ženskah. Kao preveč se nosijo, a v resnici je bil on tisti, ki jih je pripravil do tega, da se nosijo tako, kot se. :D[/quote]
Jaz se s takimi ne družim 😛
Skratka, brukice se je družit s takim folkom, nimajo pojma, pa sem mu že razložil kaj dela narobe, on pa še kar vstrajal s to taktiko in se tolažil, češ problem je v meni, ne v ženskah. Kao preveč se nosijo, a v resnici je bil on tisti, ki jih je pripravil do tega, da se nosijo tako, kot se. :D[/quote]
Otročje obnašanje. Verjetno je iskal “mamico”. 🙂
ojej kdo to tipka ☺
veljajo trije koraki:
pridružitev
osamitev
odpelješ[/quote]
pri meni je delovalo…in tako dela pameten moški![/quote]
na teh teoremih dihajo vsi javni dogodki z glazbo za ples ☺
bejbe se pridejo nastaviti tipi pa jih odpeljati ☺
malo z očmi prečekiraš katera te gleda, prideš k njej in spodobno pozdraviš (se pridružiš), jo odpelješ na ples in potem še na drink (osamiš) , potem pa v čveku odpelješ v temo …
pri meni je delovalo…in tako dela pameten moški![/quote]
malo z očmi prečekiraš katera te gleda, prideš k njej in spodobno pozdraviš (se pridružiš), jo odpelješ na ples in potem še na drink (osamiš) , potem pa v čveku odpelješ v temo …[/quote]
MKOW ☺♥♥♥
malo z očmi prečekiraš katera te gleda, prideš k njej in spodobno pozdraviš (se pridružiš), jo odpelješ na ples in potem še na drink (osamiš) , potem pa v čveku odpelješ v temo …[/quote]
MKOW ☺♥♥♥[/quote]
jst sm “M” – YKOM ☺♥♥♥
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.allisonstokke.net/images-allison-stokke/allison_stokke_01.jpg[/img]