Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Družba treh deklet, izmed katerih ena izstopa

Družba treh deklet, izmed katerih ena izstopa

Hvala prijatelj, ampak to vendar ne bi smelo biti samo zame,. naj še kdo drug pogleda 🙂 :)[/quote]

Priznam, jaz sem samo odprla, zdaj me je pa sram, ker je bilo namenjeno samo za Katenjko. ;))[/quote]Pa ravno zate je to, draga antilopa, to je eno tako čudovito področje, most med družboslovjem in naravoslovjem, teorija iger, obnašanje množic.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Mogoče ti pa lahko pomagam, zakaj si ti samski…namreč punce očitno nimajo rade tvojega tehnicističnega modeliranja uspešnih pristopov in ne rabijo biti soudeleženke nekakšnih empiričnih spoznanj (lol) niti jim morda niso najbolj privlačni zakrnjeni tipi, ki so sprva bili prikupni kot kužki, zdaj so pa rugljevski samodržci… 😀
[/quote]

Tu se pa motiš…Samski sem po izbiri, ne po sili razmer. Kar sem opisal v tistem postu je bila mladostna naivnost brez izkušenj. Glej, na zavestnem nivoju se ne bo nobena ženska strinjala z mano. Ampak kaj ko je privlačnost popolnoma podzavestna stvar.[/quote]Saj ravno zato, ker nisi samski po sili razmer ampak po napačni nezavedni odločitvi lol

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ah zakaj bi lagala in spet grešila, že itak me bo sveti peter predolgo zasliševal za svojimi vrati, če me bo sploh pustil pred obličje njega, ki mi je vendar toliko v tem življenju dal…pa vendar mi nečesa manjka, nekaj je že narobe z mano, da sem pač ja samska 🙂 :)..če bi vsaj to vedela, bi že imela pol možnosti, da bi to spremenila…ni vedno lahko…sem pa ponižna občudovalka johna nasha, veš… 🙂 :)[/quote]
S Katenjko ni nič narobe. Narobe je to, da so vsi moški s katerimi bi se razumela, že oddani. 🙂

Ah zakaj bi lagala in spet grešila, že itak me bo sveti peter predolgo zasliševal za svojimi vrati, če me bo sploh pustil pred obličje njega, ki mi je vendar toliko v tem življenju dal…pa vendar mi nečesa manjka, nekaj je že narobe z mano, da sem pač ja samska 🙂 :)..če bi vsaj to vedela, bi že imela pol možnosti, da bi to spremenila…ni vedno lahko…sem pa ponižna občudovalka johna nasha, veš… 🙂 :)[/quote]
S Katenjko ni nič narobe. Narobe je to, da so vsi moški s katerimi bi se razumela, že oddani. :)[/quote]Hm..pa tudi to ni čisto res…

Tu se pa motiš…Samski sem po izbiri, ne po sili razmer. Kar sem opisal v tistem postu je bila mladostna naivnost brez izkušenj. Glej, na zavestnem nivoju se ne bo nobena ženska strinjala z mano. Ampak kaj ko je privlačnost popolnoma podzavestna stvar.[/quote]Saj ravno zato, ker nisi samski po sili razmer ampak po napačni nezavedni odločitvi lol[/quote]
Ok, podpišem brezpogojno kapitulacijo. Zmagala si, prav maš.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [i]"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."[/i]

Saj ravno zato, ker nisi samski po sili razmer ampak po napačni nezavedni odločitvi lol[/quote]
Ok, podpišem brezpogojno kapitulacijo. Zmagala si, prav maš.[/quote]Ah saj sploh nisem nič takega naisala, še svoje samskosti ne znam opravičiti, kako bi od koga drugega…

Jah saj bi še napisala, da imaš morda predispozicije kot on za nobelovo nagrado in/ali shizofrenijo… samo tako v bistvu funkcionira dosti pustih moških… da stavijo na tisto, kjer bo do imeli enoznačen uspeh, in to so pač povprečne ali celo podpovprečne, predmet občudovanja in nevrotičnosti pri sebi in nesrečni partnerki pa še vedno ostaja tista, ki ima, kot je napisal dater, najbolj izražene ženske atributene i važa toliko barva las ali oči, ki ne rabi biti lepa ampak privlačna..doma imaš pa krampus, ki se v to še bolj spreobrača.[/quote]

Zgleda da sem nekomu na žulj stopil. Ti povem pošteno zakaj tako razmišljam. Vsaki punci, katera mi je bila kdajkoli všeč, sem maksimalno posvetil svojo pozornost. Pomagal sem ji po najboljših močeh, če je kdajkoli kaj potrebovala, se z njo pogovarjal ko je bila osamljena itd…

Skratka, delal sem to, kar vsak geek dela.

In veš kaj je bil končni izkupiček? Same zavrnitve, češ da sem predober prijatelj, dolgočasen, “vsaka bi bila vesela takega fanta” in še nebroj raznih drugih klišejev. Zato sem poslal vse v k**** in samo začel opazovati okolico, to je, moške ki so uspešni pri ženskah ( in še posebej tiste, ki niso), ter začel modelirati uspešne pristope. Pri tem sem prišel do določenih empiričnih spoznanj, eno izmed njih sem že zgoraj opisal.

Druga ugotovitev, ki je verjetno še pomembnejša, je pa da velika večina moških dela kapitalno napako. Preveč se osredotočajo na to, kaj naj naredijo, da bodo od ženske dobili cifro, zmenek, sex itd…
Nasprotno, morali bi se osredotočati na to, kakšno čustveno stanje naj v ženski vzpostavijo, da jim bodo te stvari ženske dale same, brez prepričevanja, dokazovanja in opravljanja tisočih “shit testov”.

Kar se tiče mojega “krampusa”, ne obstaja. Ko bom hotel resno zvezo bom to storil s punco katero bom prepričan da je to to. Če imaš izbiro se ne vežeš z nekom, ki ti pač ne ustreza.

Katenjka, na tvoj tekst imam pa samo eno pripombo, zakaj si pa TI samska (in ne mi lagat da nisi:))?[/quote]

Se strinjam s Tantrikom.

Kaj pa je res ? 🙂

Če pa praviš, da je s tabo nekaj narobe…A to ni opravičljivo ? 🙂

Tista ki izstopa je vedno najslabša možna poteza.
Z neizstopajočimi je bistveno lažje!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mi je že v štartu jasno, da izberejo mene.

Jaz vedno osvajam vse tri pa čeprav potem zmerej najebem 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

haha to je bilo pa prisrčno:)))

Vsekakor se deklicam in ženska ni dobro preveč “ven metat”,tega moški ,kakor tudi fantje ne marajo preveč.Zlata sredina je najboljša izbira.

Vse 3 povabiš v posteljo, da se nobeni ne zameriš. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sej, če so prijateljice in so skupaj prišle v klub, potem se boš tako in tako moral pogovarjati z vsemi. Pameten in izkušen moški bo to vedel.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ojej kdo to tipka ☺
veljajo trije koraki:
pridružitev
osamitev
odpelješ

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj pa je res ? :)[/quote]
Ne vem, kaj točno je res, ampak mislim da bi se lahko z nevezanim še prej razumela kot z oddanim, ali ne pač…?

Če pa praviš, da je s tabo nekaj narobe…A to ni opravičljivo ? :)[/quote]Ampak to ni nobeno opravičilo v bistvu, vsaj ne take vrste, ki bi bilo kaj vredno..opravičilo zaradi opravičila…kaj pa naj počnem s tem?

haha to je bilo pa prisrčno:)))

Vsekakor se deklicam in ženska ni dobro preveč “ven metat”,tega moški ,kakor tudi fantje ne marajo preveč.Zlata sredina je najboljša izbira.[/quote]

Zelo prisrčno ja zato pa jih zmeraj dobim po glavi : )))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Živimo v času interneta, v katerem si punce preko facebooka filajo ego, z uplowdanjem na pol golih fotografij, potem pa sedijo zraven računalnika in uživajo v prebiranju komplimentov. Tudi zunaj se to dogaja, ve da je mnogim všeč, saj vidi, da so vse oči obrnjene proti njej, mislim halo, saj ni retardirana, saj sliši iz ozadja komentarje, žvižganje, nepotešenih moških, ki se dobesedno slinijo po njej. Praviš, da se jih moški bojijo in ne upajo pristopit do nje, mogoče je to res, no potem pa naletiš na eno tako, ki je po možnosti vsak mesec v novem razmerju. Zanimivo ane ? Grde, debulške pa ostanejo samske, nekatere tudi po več let. Veš, ne gre se za to, da moški ne upajo pristopit do nje, ker je privlačnega videza, gre se tudi za to kako se nosi ta ženska. Če ji že iz face prebereš I’m too hot for you, potem zakaj bi sploh pristopil do nje ? Tu ciljam na to, da se lahko problem nahaja tudi v njej. Če je nasmejana, družabna, komunikativna, se pravi ekstrovertirane osebnosti, takšni definitivno ne bo problem priti v novo zvezo. Bo že spoznala kakšnega zanimivega moškega, ki ji bo zlezel pod kožo in mu dala priložnost.[/quote]

Dekle, ki se zaveda svoje lepote, svoje enkrantosti, svoje vizualne posebnosti nima nobene potrebe, da bi se nosila, kaj šele nalagala svoje slike na socialna omrežja. Sadni, če bi imel izkušnje s temi dekleti, ne bi takšnega komentarja napisal kot si, razumem da si precej za kompjuterom in nimaš pojma kaj vse ponuja svet.

Tudi zdi se ti ne, česa vsega so tiste z lepšimi joški in dobrim makeupom sposobne, da bi pred hišo stal dober avto!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tudi zdi se ti ne, česa vsega so tiste z lepšimi joški in dobrim makeupom sposobne, da bi pred hišo stal dober avto![/quote]
pravzaprav je populacija “pozerjev” obeh spolov zelo sorazmerno številčna ☺
le najdejo se malo težje in zato dvigajo več prahu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja kaj si nas pa ti novega naučila ljubica ? Neki kao “znanstveni dokaz” nam ponujaš, spodaj pa nobenega vira od koder je pobrano. Smešno ane, ker si ravno ti na koncu izpadla, da preživiš več časa za računalnikom, jaz vsaj ne iščem nekih kvazi “raziskav” po internetu, ampak te stvari raje preizkusim na lastni koži oz. se še kdaj pozanimam preko prijateljev, znancev ipd

Očitno se spet pogovarjam s kako 40 letnico, ker sorry, ampak danes je vsaka 20 letnica registrirana na vsaj enem socialnem omrežju in ima gor naloženih cel kup fotografij, morda res ne na pol gole fotke, jo pa zato vseeno razveseli, če je spodaj deležna cel kup lajkov in vročih komentarjev. Če so mi ženske še same potrdile to, da jim ugajajo tudi takšni komplimenti, đizs, zakaj pa misliš, da zmeče gor ves ta material, če ne zaradi iskanja pozornosti ? Aja za spominčka, da ima kao ane, dej no dej…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja kaj si nas pa ti novega naučila ljubica ? Neki kao “znanstveni dokaz” nam ponujaš, spodaj pa nobenega vira od koder je pobrano. Smešno ane, ker si ravno ti na koncu izpadla, da preživiš več časa za računalnikom, jaz vsaj ne iščem nekih kvazi “raziskav” po internetu, ampak te stvari raje preizkusim na lastni koži oz. se še kdaj pozanimam preko prijateljev, znancev ipd

Očitno se spet pogovarjam s kako 40 letnico, ker sorry, ampak danes je vsaka 20 letnica registrirana na vsaj enem socialnem omrežju in ima gor naloženih cel kup fotografij, morda res ne na pol gole fotke, jo pa zato vseeno razveseli, če je spodaj deležna cel kup lajkov in vročih komentarjev. Če so mi ženske še same potrdile to, da jim ugajajo tudi takšni komplimenti, đizs, zakaj pa misliš, da zmeče gor ves ta material, če ne zaradi iskanja pozornosti ? Aja za spominčka, da ima kao ane, dej no dej…[/quote]

Ah, ni ženske, kateri ne bi prijali komplimenti moških. Hakeljc je v tem da mora čutiti da je le-ta resnično zaslužen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [i]"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."[/i]

Prav noben zakon tem “nadpovprečnicam” ne prepoveduje, da stopijo v akcijo same in morda s tem tudi dokažejo, da zunanjost nujno ne odraža stereotipov glede notranjosti.

Tudi zdi se ti ne, česa vsega so tiste z lepšimi joški in dobrim makeupom sposobne, da bi pred hišo stal dober avto![/quote]

Česa so sposobne? Res me zanimajo ti recepti, drugače je to spet nek megalomanski blef.

Očitno se spet pogovarjam s kako 40 letnico, ker sorry, ampak danes je vsaka 20 letnica registrirana na vsaj enem socialnem omrežju in ima gor naloženih cel kup fotografij, morda res ne na pol gole fotke, jo pa zato vseeno razveseli, če je spodaj deležna cel kup lajkov in vročih komentarjev. Če so mi ženske še same potrdile to, da jim ugajajo tudi takšni komplimenti, đizs, zakaj pa misliš, da zmeče gor ves ta material, če ne zaradi iskanja pozornosti ? Aja za spominčka, da ima kao ane, dej no dej…[/quote]

Resnica boli, ti res nimaš pojma o ženskah. Seveda, da potrdijo, da so jim všeč vroči komplimenti, to je to tisto kar se pričakuje v odgovor. Normalno, da nobena ne bo po svoji odločitvi javne objave lastnih fotografij pljuvala, toliko vendarle še tudi najbolj neprizemljeni kokoši možgani delajo, sadni očitno tebi niti toliko ne. Kar veselo treniraj rokomet dalje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close