Družba treh deklet, izmed katerih ena izstopa
Realno vprašanje:
Denimo, da se ven, v klub, na počitnice ali na izlet, odpravi družba treh luštnih, simpatičnih deklet. Pa nima veze, ali so stare 21 ali 26. Dve sta luštni in postavni, a ena še posebej izstopa po atraktivnosti in ženskih atributih: ima platinaste lase, D košarico (drugi dve recimo B) in je malenskost višja. Je tudi bolje naličena, ima vpadljivejše kopalke. Katero izmed teh bodo moški številčnejše ogovarjali? Dajte priznat, da slednjo. Pa si lahko filozofijo o nepotrebnosti ličil zatlačite nekam.
Nič ne bom priznal, ker to ne velja zame.
Za moj okus :
1. Kjut obraz
2. Napeta rit
3. Kodrasti lasje
4. Boobsi
Pa višina tudi ne igra nobene vloge pri meni. Ne vidim nobene razlike, če je ženska visoka 160, ali 175cm. Prva lahko še vedno da gor petke in zgleda lepša od druge.
Če bi bili moški v skupini pa pametni bi “najlepšo” izolirali ter se osredotočili na drugi dve. Namesto izgubljanja energije pri “napadu” nanjo, bi sprožili (njim) ugodna čustvena stanja pri drugih dveh dekletih v skupini, ker so, očitno, navajene da vsi navalijo na “najlepšo”. Na ta način bi imeli lažje osvajanje vseh treh, ker bi se “najlepša” vprašala “Kako to da me nobeden ne šmirgla??!” in bi bila precej bolj dovzetna.
Yup, samo na žalost je več butastih tipov, kot pametnih, potem se je pa pač potrebno prilagodit sistemu.[/quote]
Divide et impera 🙂
To si pa našel v briljantnem umu, neda?[/quote]
Ne, samo iz osebnih izkušenj opažam da se ženske najbolj lepijo name ko jih ne j**** 5%.
Najlepša bo vedno deležna večjega števila komplimentov, kot ostale. A še vedno obstaja način s katerim se da bit za korak pred ostalimi. Tiste sluzaste, pa nesamozavestne moške itak takoj odpika, na koncu ostanejo samo še gobčni, vstrajni, a vseeno ne preveč vsiljivi, kar je pa ravno dovolj, da se punca sama od sebe začne zanimat za njih. Kot sem že neštetokrat napisal, in še enkrat bom, obupanost je tisto kar žensko še najbolj odvrne od moškega. Samozavesten moški se pač ne bo plazil za njo, ker se bo že v prvi fazi zavedal, da če mu pri tej ne uspe, bo pa drugje dobil.
No in kot že prej ugotovljeno, ker pa je več butastih, nesamozavestnih in sluzastih moških, pa takšne punce iz kategorije 2 mislijo, da so že po defaultu kraljice, ki lahko dobijo kjerkoli, kadarkoli, kateregakoli moškega brez kančka vloženega truda. S takšnim obnašanjem in pocukranimi komentarji jim pa samo še dodatno filajo ego, da so še toliko bolj samozavestne oz. še boljša beseda od te bi bila samovšečne, kot sicer.
To si pa našel v briljantnem umu, neda?[/quote][youtube]2d_dtTZQyUM[/youtube][/quote]
Zgleda zanimiv film. Bo treba pogledat.
[youtube]2d_dtTZQyUM[/youtube][/quote]
Zgleda zanimiv film. Bo treba pogledat.[/quote]Jah saj bi še napisala, da imaš morda predispozicije kot on za nobelovo nagrado in/ali shizofrenijo… samo tako v bistvu funkcionira dosti pustih moških… da stavijo na tisto, kjer bo do imeli enoznačen uspeh, in to so pač povprečne ali celo podpovprečne, predmet občudovanja in nevrotičnosti pri sebi in nesrečni partnerki pa še vedno ostaja tista, ki ima, kot je napisal dater, najbolj izražene ženske atributene i važa toliko barva las ali oči, ki ne rabi biti lepa ampak privlačna..doma imaš pa krampus, ki se v to še bolj spreobrača.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Zgleda zanimiv film. Bo treba pogledat.[/quote]Jah saj bi še napisala, da imaš morda predispozicije kot on za nobelovo nagrado in/ali shizofrenijo… samo tako v bistvu funkcionira dosti pustih moških… da stavijo na tisto, kjer bo do imeli enoznačen uspeh, in to so pač povprečne ali celo podpovprečne, predmet občudovanja in nevrotičnosti pri sebi in nesrečni partnerki pa še vedno ostaja tista, ki ima, kot je napisal dater, najbolj izražene ženske atributene i važa toliko barva las ali oči, ki ne rabi biti lepa ampak privlačna..doma imaš pa krampus, ki se v to še bolj spreobrača.[/quote]
Zgleda da sem nekomu na žulj stopil. Ti povem pošteno zakaj tako razmišljam. Vsaki punci, katera mi je bila kdajkoli všeč, sem maksimalno posvetil svojo pozornost. Pomagal sem ji po najboljših močeh, če je kdajkoli kaj potrebovala, se z njo pogovarjal ko je bila osamljena itd…
Skratka, delal sem to, kar vsak geek dela.
In veš kaj je bil končni izkupiček? Same zavrnitve, češ da sem predober prijatelj, dolgočasen, “vsaka bi bila vesela takega fanta” in še nebroj raznih drugih klišejev. Zato sem poslal vse v k**** in samo začel opazovati okolico, to je, moške ki so uspešni pri ženskah ( in še posebej tiste, ki niso), ter začel modelirati uspešne pristope. Pri tem sem prišel do določenih empiričnih spoznanj, eno izmed njih sem že zgoraj opisal.
Druga ugotovitev, ki je verjetno še pomembnejša, je pa da velika večina moških dela kapitalno napako. Preveč se osredotočajo na to, kaj naj naredijo, da bodo od ženske dobili cifro, zmenek, sex itd…
Nasprotno, morali bi se osredotočati na to, kakšno čustveno stanje naj v ženski vzpostavijo, da jim bodo te stvari ženske dale same, brez prepričevanja, dokazovanja in opravljanja tisočih “shit testov”.
Kar se tiče mojega “krampusa”, ne obstaja. Ko bom hotel resno zvezo bom to storil s punco katero bom prepričan da je to to. Če imaš izbiro se ne vežeš z nekom, ki ti pač ne ustreza.
Katenjka, na tvoj tekst imam pa samo eno pripombo, zakaj si pa TI samska (in ne mi lagat da nisi:))?
znanstveno je dokazano, da moški namerno lepšo žensko ignorirajo in se ukvarjajo z vsemi drugimi (manj lepimi) okrog nje. Najpogostejša vzroka sta:
– vzbuditi pozornost z ignoranco
– strah moškega, da bi pogrnil (pri manj lepi imam zagotovo več šans)
Posledično je mnogo lepih deklet samskih in mislim, da imajo te celo težave, da težko najdejo prave prijateljice, zavist je preveč moteč faktor.
Ah zakaj bi lagala in spet grešila, že itak me bo sveti peter predolgo zasliševal za svojimi vrati, če me bo sploh pustil pred obličje njega, ki mi je vendar toliko v tem življenju dal…pa vendar mi nečesa manjka, nekaj je že narobe z mano, da sem pač ja samska 🙂 :)..če bi vsaj to vedela, bi že imela pol možnosti, da bi to spremenila…ni vedno lahko…sem pa ponižna občudovalka johna nasha, veš… 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Evo katenjka, samo zate
http://www.youtube.com/watch?v=chXIfhJ36Iw
Meni je tud car.
Ah zakaj bi lagala in spet grešila, že itak me bo sveti peter predolgo zasliševal za svojimi vrati, če me bo sploh pustil pred obličje njega, ki mi je vendar toliko v tem življenju dal…pa vendar mi nečesa manjka, nekaj je že narobe z mano, da sem pač ja samska 🙂 :)..če bi vsaj to vedela, bi že imela pol možnosti, da bi to spremenila…ni vedno lahko…sem pa ponižna občudovalka johna nasha, veš… 🙂 :)[/quote]
Verjetno moraš se naučit pustit moškim da igrajo moško vlogo in se ti striktno držati ženske vloge. Niti ni izgled ta faktor, ki nas pritegne. Največkrat nas pritegne Ženska v ženski, arhetipska anima, ki uravnovesi naš animus.
Čeprav, v naši sodobni družbi je trend androgenosti zmeraj bolj prisoten. Moški, ki igrajo žensko vlogo in agresivne ženske, ki igrajo moško vlogo. Potem pa hudo čudenje zakaj “to ni to”.
Mogoče ti pa lahko pomagam, zakaj si ti samski…namreč punce očitno nimajo rade tvojega tehnicističnega modeliranja uspešnih pristopov in ne rabijo biti soudeleženke nekakšnih empiričnih spoznanj (lol) niti jim morda niso najbolj privlačni zakrnjeni tipi, ki so sprva bili prikupni kot kužki, zdaj so pa rugljevski samodržci… 😀
Morda ti manja še kakšna tretja ugotovitv, ko v parčanje nehote ampak vseeno, prištuliš (svojo) ljubezen… 😀
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Živimo v času interneta, v katerem si punce preko facebooka filajo ego, z uplowdanjem na pol golih fotografij, potem pa sedijo zraven računalnika in uživajo v prebiranju komplimentov. Tudi zunaj se to dogaja, ve da je mnogim všeč, saj vidi, da so vse oči obrnjene proti njej, mislim halo, saj ni retardirana, saj sliši iz ozadja komentarje, žvižganje, nepotešenih moških, ki se dobesedno slinijo po njej. Praviš, da se jih moški bojijo in ne upajo pristopit do nje, mogoče je to res, no potem pa naletiš na eno tako, ki je po možnosti vsak mesec v novem razmerju. Zanimivo ane ? Grde, debulške pa ostanejo samske, nekatere tudi po več let. Veš, ne gre se za to, da moški ne upajo pristopit do nje, ker je privlačnega videza, gre se tudi za to kako se nosi ta ženska. Če ji že iz face prebereš I’m too hot for you, potem zakaj bi sploh pristopil do nje ? Tu ciljam na to, da se lahko problem nahaja tudi v njej. Če je nasmejana, družabna, komunikativna, se pravi ekstrovertirane osebnosti, takšni definitivno ne bo problem priti v novo zvezo. Bo že spoznala kakšnega zanimivega moškega, ki ji bo zlezel pod kožo in mu dala priložnost.
Mogoče ti pa lahko pomagam, zakaj si ti samski…namreč punce očitno nimajo rade tvojega tehnicističnega modeliranja uspešnih pristopov in ne rabijo biti soudeleženke nekakšnih empiričnih spoznanj (lol) niti jim morda niso najbolj privlačni zakrnjeni tipi, ki so sprva bili prikupni kot kužki, zdaj so pa rugljevski samodržci… 😀
[/quote]
Tu se pa motiš…Samski sem po izbiri, ne po sili razmer. Kar sem opisal v tistem postu je bila mladostna naivnost brez izkušenj. Glej, na zavestnem nivoju se ne bo nobena ženska strinjala z mano. Ampak kaj ko je privlačnost popolnoma podzavestna stvar.
Forum je zaprt za komentiranje.