Družabna omrežja blokirana
ojoj136, 04.10.2021 ob 21:18
A mislite, da je facebook pomemben za življenje ? Če temu pravite, da smo v vojni ? Potem pa nimate razšiščenih pojmov. Ali je internet nujno pomemben za življenje ? Nikakor. To pomeni, da ste samo razvajene riti, ki znate samo buliti v telefone in kaj ima to zveze z vojno ? Boljše, da je ne občutite in doživite in pazite, kako se izražate lahkotno.
Družabna Omrežja so moder način medesbojnega obveščanja. In če vi mislite, da je tako nedolžno to ruknit ven, se motite. V modernem času je to kar konkretna napove vojne ljudem .
Seveda ne govorimo o puškah in bojnih poljih. Govorimo o biološki vojni če niste zasledili aktualne teme o cepivih in covidu.
Monovina, 04.10.2021 ob 21:26
Družabna Omrežja so moder način medesbojnega obveščanja. In če vi mislite, da je tako nedolžno to ruknit ven, se motite. V modernem času je to kar konkretna napove vojne ljudem .
Seveda ne govorimo o puškah in bojnih poljih. Govorimo o biološki vojni če niste zasledili aktualne teme o cepivih in covidu.
Medsebojnega obveščanja, in to kakšnega se vprašaj. Lažnivega, hinavskega, žaljivega, brezosebnega. Povzročila so, da na ulici gremo kot teleta drug mimo drugega, živimo en čez druge, povzročajo prometne nesreče, ker smo preveč na telefonih, da ne govorim o otrocih, ki delujejo kot roboti neotesani, nezmožnosti komuniciranja v živo. In kaj bodo takšni pohabljeni otroci delali, ko bodo iz sanj na FB prišli v realen a krut svet ? Povej mi.
Monovina, 04.10.2021 ob 21:11
Anonimno 9653, 04.10.2021 ob 21:08
Ali resno nekateri mislite, da je Facebook padel dol po celem svetu, zaradi nekih obskurnih slovenskih protestov? V državi, ki je verjetno 90% ljudi niti po imenu ne pozna, kaj šele, da bi ko morali najti na zemljevidu.
Nekateri ste res “posebni” ha ha
A Nisi prebrala postov? Najprej nismo vedeli da po celem svetu. In ne, ne mislimo da namje janša izkopil fb.
Je pa žalostno da smo na hitro pomislili da je lahko res.
Nebi si upal. Jajček je zelo krhka zadeva in lahko hitro poči.
Butlni, 04.10.2021 ob 21:32
Medsebojnega obveščanja, in to kakšnega se vprašaj. Lažnivega, hinavskega, žaljivega, brezosebnega. Povzročila so, da na ulici gremo kot teleta drug mimo drugega, živimo en čez druge, povzročajo prometne nesreče, ker smo preveč na telefonih, da ne govorim o otrocih, ki delujejo kot roboti neotesani, nezmožnosti komuniciranja v živo. In kaj bodo takšni pohabljeni otroci delali, ko bodo iz sanj na FB prišli v realen a krut svet ? Povej mi.
Ok, Nevem zakaj to meni težiš, ko grem malo brskat po telefonu urco pred spanjem?? To teži potem tistim ki gor visijo nonstop. Saj vidiš da so me požrli, ker niti to nisem vedela da nič ne dela, do sedaj ko sem prebrala tu gori in vidim da dejansko res nič ne dela. Sploh nevem koliko časa že.
Se ti zdim jaz pravi naslov za te pridige??
Ime ì preze, 04.10.2021 ob 21:35
?????????? Vsi Insta in Bogovi so dolcpapldli cel jajc ????? Meni čudno, kalibŕ ne odgovori. Mmm., yLinsta padju dol Ahjajaj, Evo, igramo srbe Sto na sat. Muzika!
Tebe pa mal zavija levo desno. Vse ok? Je bilo mal preveč kozarčkov al pa kej druzga?
Zmešane polno razvajene riti. Vojna ker vam FB par ur ne dela? Samo ste resno bolani v glavo. Biološka vojna ker je “sistem obveščanja” dol padel. Resno, dajte se dat v neko ustanovo. Sistemi obveščanja čisto ok delajo, tu pišete glupe opice. Telefoni, twitter, vse 99,99% strani za obveščanje dela. Ampak ne, vojno so vam napovedali ker se je FB sesul. Paranoiki. Mislim resno imate mentalne probleme. A nimate nobenega ki bi vas imel dovolj rad da vas pelje nekam kjer vam lahko pomagajo?
vojna, 04.10.2021 ob 21:45
Zmešane polno razvajene riti. Vojna ker vam FB par ur ne dela? Samo ste resno bolani v glavo. Biološka vojna ker je “sistem obveščanja” dol padel. Resno, dajte se dat v neko ustanovo. Sistemi obveščanja čisto ok delajo, tu pišete glupe opice. Telefoni, twitter, vse 99,99% strani za obveščanje dela. Ampak ne, vojno so vam napovedali ker se je FB sesul. Paranoiki. Mislim resno imate mentalne probleme. A nimate nobenega ki bi vas imel dovolj rad da vas pelje nekam kjer vam lahko pomagajo?
No Evo Insta Mark ??????????????? All down ????????????? ??
strašljivo, 04.10.2021 ob 21:17
Stopnja gluposti je strašljiva. Mislim nekateri ste resno tako trčeni da mislite da se svet okoli vas vrti. Zablokiralo zarad protestov v Lj. :). Mislim saj niti smešno več ni….strašljivo
Ena je v vojni ker ji ves social media ne dela. Twitter dela 🙂 Samo FB, Instagram in whatsapp sta dol ker je to vse eno in isto :). Ista firma. Ona je pa v vojni :). Ker ji je fb ruknu dol. Resno se sploh slišite? Matr upam da me kdo v polje zapelje če bom kdaj tako daleč…..
Pa saj jih ne moreš resno jemat. Vojna zarad fejsbuka ja 😀 Einstein je baje rekel da se bo četrta svetovna bojevala na tablicah in telefonih 😀
Forum je zaprt za komentiranje.