Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Družabna omrežja blokirana

Družabna omrežja blokirana

Družabna omrežja so blokirana.

Da se ne bi izvedel protest danes zvečer bi mogli javit kraj

O shiiittt. Meni ne dela NIČ!!! A tako daleč grejo???

Zdaj se je šele zares začel pravi fašizem. Ker so napovedovali proteste za jutri in ker pride Merklova na Brdo, so zablokirali vse po čemer bi se lahko širilo dogovarjanje za proteste. To ni več svoboda, v vojni smo.

Igrajo na zelo umazane in pokvarjene karte. Mislim na FB.  In ravno ta cuker in ostali masoni so to vse skupaj zakuhali v svetu. Tudi to je šola za drugič, da se povežejo drugače, preko mailov ali GSM številk, sms-jev. Noro kako prozorne finte!

Psst ? Maloumne antivakser facebook mamice, vam šepetam. Facebook ne dela po celem svetu.

O noro ej. Šokirana sem.

Zadnja kocka je padla. Res smo v vojni.

Pa kaj ste fukneni no.

Nobene veze s protesti.

Drgac bi ze prej to nardil.

Ne pa ko je vse ze dogovorjen.

Ena k dela na fb je izdala kva delajo na fb.

Nic ne pazijo na naso anonimnost. In una baba je ene listine dala na fb.

In so mogl sesut fb da ne grejo listine naprej.

Zato je sesutje

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3252, 04.10.2021 ob 20:58

Psst ? Maloumne antivakser facebook mamice, vam šepetam. Facebook ne dela po celem svetu.

A Misliš, da to je pa naklučje??? Pa ni samo fb. Meni ne dela nič od družabih omrežij.

Janša je svetovni dasa, ugasnil je svetovni splet, še boljše kot Gru kateri je ukradel luno, levaki mu ne sežete do črnine pod nohtom

Monovina, 04.10.2021 ob 20:59

A Misliš, da to je pa naklučje??? Pa ni samo fb. Meni ne dela nič od družabih omrežij.

Ne sej maš prav. Janša je izklopu facebook po celem svetu, de ne bi nek Smetanoić al kako se napiše napisal lokacije protesta. Pohvalno. Logično in razumno razmišljanje. Vsa družbna omrežja ne delajo, ker po večini uporabljajo vse firme iste podatkovne centre. Če je izpad v centru, bo izpad na vseh omrežjih …

A Res? Jaz bi vidla kaj je dala gor hahahahahhahaha izq da ne pazijo na anonimnost. Komu to še ni jasno

Štajerc997, 04.10.2021 ob 20:50

Družabna omrežja so blokirana.

Izpad po celem svetu. Včasih je treba kaj prebrati, be samo jamrati!

Anonimno 5625, 04.10.2021 ob 21:03

Ne sej maš prav. Janša je izklopu facebook po celem svetu, de ne bi nek Smetanoić al kako se napiše napisal lokacije protesta. Pohvalno. Logično in razumno razmišljanje. Vsa družbna omrežja ne delajo, ker po večini uporabljajo vse firme iste podatkovne centre. Če je izpad v centru, bo izpad na vseh omrežjih …

Butara, Kaj imate s to janšo. Sicer je že vse razjasneno glede omrežij.

Drugače je bilo pa mišljeno glibala biološka vojna, eto tako. To , kar se trenutno dogaja.

Potegni si že to janšo iz glave. Eni samo o njem še čivkate.

Heh, janšizem ko staljinizem.

Če bi pacient živel v času staljina, bi bil Stalin ciciban za pacienta.

Ali resno nekateri mislite, da je Facebook padel dol po celem svetu, zaradi nekih obskurnih slovenskih protestov? V državi, ki je verjetno 90% ljudi niti po imenu ne pozna, kaj šele, da bi ko morali najti na zemljevidu.

Nekateri ste res “posebni” ha ha

Mah janša vam že iz ušes gleda in maha. Hahahahha kaj vam je. Omeniš nekaj, da ne štima (mišljeno globalno) in se takoj najde nekdo, ki ti proba razložit v sarkastičnem tonu, da janša upravlja svet. Mislim halo??? Sanjate to janšo cele dneve in noči 🙂

Anonimno 9653, 04.10.2021 ob 21:08

Ali resno nekateri mislite, da je Facebook padel dol po celem svetu, zaradi nekih obskurnih slovenskih protestov? V državi, ki je verjetno 90% ljudi niti po imenu ne pozna, kaj šele, da bi ko morali najti na zemljevidu.

Nekateri ste res “posebni” ha ha

A Nisi prebrala postov? Najprej nismo vedeli da po celem svetu. In ne, ne mislimo da namje janša izkopil fb.

Je pa žalostno da smo na hitro pomislili da je lahko res.

Zamenjajte si VPN pa boste videli da tudi v drugih državah ne dela. Sej najdete vse neumnosti na netu, še kaj koristnega se naučite.

Monovina, 04.10.2021 ob 21:11

A Nisi prebrala postov? Najprej nismo vedeli da po celem svetu. In ne, ne mislimo da namje janša izkopil fb.

Je pa žalostno da smo na hitro pomislili da je lahko res.

Lol, kdo bo bral te norije? Prebere se naslov in to je to. Prveeč ste ludi, da bi se vas bral

Stopnja gluposti je strašljiva. Mislim nekateri ste resno tako trčeni da mislite da se svet okoli vas vrti. Zablokiralo zarad protestov v Lj. :). Mislim saj niti smešno več ni….strašljivo

Ena je v vojni ker ji ves social media ne dela. Twitter dela 🙂 Samo FB, Instagram in whatsapp sta dol ker je to vse eno in isto :). Ista firma. Ona je pa v vojni :). Ker ji je fb ruknu dol. Resno se sploh slišite? Matr upam da me kdo v polje zapelje če bom kdaj tako daleč…..

A mislite, da je facebook pomemben za življenje ? Če temu pravite, da smo v vojni ? Potem pa nimate razšiščenih pojmov. Ali je internet nujno pomemben za življenje ? Nikakor. To pomeni, da ste samo razvajene riti, ki znate samo buliti v telefone in kaj ima to zveze z vojno ? Boljše, da je ne občutite in doživite in pazite, kako se izražate lahkotno.

Monovina, 04.10.2021 ob 21:09

Mah janša vam že iz ušes gleda in maha. Hahahahha kaj vam je. Omeniš nekaj, da ne štima (mišljeno globalno) in se takoj najde nekdo, ki ti proba razložit v sarkastičnem tonu, da janša upravlja svet. Mislim halo??? Sanjate to janšo cele dneve in noči 🙂

To so ljudje, ki se jim Janša v sanjah prikaže. Pač neumneži, ki mislijo, da ima ena mala Slovenija vpliv, da upravlja svetovna družbena omrežja. Se sprašujem kam so take budale neotesane hodile v šolo. Mogoče pa bi jih bilo potrebno še enkrat podučit, ker so očitno na ušesih sedeli.

Anonimno 5625, 04.10.2021 ob 21:14

Lol, kdo bo bral te norije? Prebere se naslov in to je to. Prveeč ste ludi, da bi se vas bral

Ne Vidim naslovaaa, janša ga je blokiral!!! Drugače pa, nevem. Od covid 19 dalje ne berem novic. So me spravljale v slabo voljo. Na fb imam lajkano kar mi je ok, in tam malo brskam. Dwjansko res že dolgo ne berem novic. Ta umrl za covidom, KUL hoče v parlamen, Janša dela sranje, cepiva gor in dol, … am, ne. Malo pogledam čvek, fb, insta…pa še to če mi umes kaj ni prijavim kot neželeno vsebino hehe

JJ je vrgu vn veš sistem, sramota

V tujini vse deluje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close