Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek drugi zmenek?

drugi zmenek?

Joj, včeraj sem bila na prvi pijači z nakom v katerega sem zelo zaljubljena,…nikoli prej se mi še ni zgodilo, da bi na zmenku zmrznila, ker sem precej gobčne sorte, včeraj pa sem bila tiho kot rit, sploh nisem bila sposobna sestavit enega normalnega stavka, sploh nisem imela nobene teme:((((…večinoma je on govoril. že od včeraj se sekiram zaradi tega:( zanima me, ste kdaj prejele/i vabilo na drugi dejt, čeprav ste imele občutek, da prvi ni šel najbolje? Bi tako osebo še povabili na drugega?

Odvisno, kaj bi govorile njegove oči 🙂

Zakaj pa mu nisi iskreno povedala, da imaš tremo? Verjetno bi ti on z olajšanjem odgovoril, da on pa, kadar ima tremo, neumorno govori in govori.

Jaz bi na tvojem mestu jutri poslala sms in iskreno povedala, kaj je bilo. Pa bude šta bude.

Pomoje je čist navdušen. Ljudje zelo radi govorimo o sebi. Se pomembne počutimo če imamo občutek da nas nekdo posluša. V bistvu imaš srečo da si zamrznila :). Verjetno se sedaj zelo dobro o sebi počuti.

Pa prosim ne poslušaj tet zgoraj in mu izlivat srce po prvem zmenku. Patetično.

Odgovor na objavo uporabnika
safth, 07.08.2021 ob 15:00

Joj, včeraj sem bila na prvi pijači z nakom v katerega sem zelo zaljubljena,…nikoli prej se mi še ni zgodilo, da bi na zmenku zmrznila, ker sem precej gobčne sorte, včeraj pa sem bila tiho kot rit, sploh nisem bila sposobna sestavit enega normalnega stavka, sploh nisem imela nobene teme:((((…večinoma je on govoril. že od včeraj se sekiram zaradi tega:( zanima me, ste kdaj prejele/i vabilo na drugi dejt, čeprav ste imele občutek, da prvi ni šel najbolje? Bi tako osebo še povabili na drugega?

Hmm, da bi ga pa ti povabila ti pa ni padlo na pamet?

In mu seveda na kratko povedala, da si na prvem pač imela tremo.

Prepusti se, bo kar bo. Karkoli ti je namenjeno, ti ne uide

Odgovor na objavo uporabnika
no ja, 07.08.2021 ob 15:52

Pomoje je čist navdušen. Ljudje zelo radi govorimo o sebi. Se pomembne počutimo če imamo občutek da nas nekdo posluša. V bistvu imaš srečo da si zamrznila :). Verjetno se sedaj zelo dobro o sebi počuti.

Pa prosim ne poslušaj tet zgoraj in mu izlivat srce po prvem zmenku. Patetično.

Pove naj mu, da je imela tremo, ne da je zatrapana vanj.

Joj, kakšne težave! Ostala je brez besed!

Klepetava gospodična, kaj naj rečem, se zgodi. Tudi najboljšim, najbolj diplomatskim posameznikom jezik ne teče vedno kot bi si želeli.

Kaj pa je bilo? Kdo je izbral lokal? Si se tam počutila prijetno? Kaj te je zmotilo? Morda šarm? Kam si gledala? Si se zagledala?

Malce bolj opiši okoliščine…

Sicer pa navsezadnje, če bi res rada vedela, kaj bo z drugim zmenkom, je najbolje, da prevzameš vajeti v svoje roke. Za spremembo ga povabi ti v tebi ljub bar, gostilno, slaščičarno. Nekam kjer je tebi prijeten ambient in se lahko sprostiš. Pazi le, da ni neka pivnica, kamor redno zahaja kateri izmed tvojih nekdanjih. V primeru, da ga srečata, bo graf čustev podoben tistemu z newyorške borze jeseni 1929.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close