Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Druge ženske

Druge ženske

Skupaj sva dobre štiri mesece. Včeraj sem izvedela, da si dopisuje še z dvema drugima ženskama. Sicer je rekel, da ju ni še spoznal v živo, vendar lajka vse njune objave, komentira storyije, itd. Pravi, da to ni nič takega, da to počnejo vsi. Sem se hotela še pogovorit z njim, ampak sem na eni točki ugotovila, da je vse skupaj brezpredmetno. Jaz tega namreč ne počnem, ne dopisujem si z nobenim drugim moškim. Ne lajkam slik drugih moških, razen moških sorodnikov. Nikoli si nisem utrjevala terena na več koncih. Tako, da takšnega početja ne razumem in ne mislim tolerirat.

Vse skupaj se mi je, če sem čisto iskrena, kar malo zagravžalo. Ne on ne jaz nisva več rosno mlada, stara sva 34 in 35 let. Meni se takšno početje zdi otročje, najstniško. Pri teh letih se mi ne da non stop šnofat za nekom, ali govori resnico ali ne. A sem samo jaz tako naivna, da pričakujem od druge osebe, da je iskren in mi za hrbtom ne oblaja vsake, ki gre mimo njega?

Sprijazni se s tem, da ni pravi zate in zadevo zaključi. Njega zanimajo še druge. Zakaj je tako, ne vem. To morda ti veš. Ampak kot kaže hoče še nekaj več. Pri teh letih bi že moral vedeti kaj hoče.

Saj sem zaključila.  Mi je blo hitro jasno, da jaz njemu ne pomenim nič. Pred tem razkritjem je dobro skrival,  jaz sem pa nasedla njegovim bednim  obljubam. Zdaj sem izgubila vso voljo iskat naprej.

ni to normalno

normalno je da tip sploh ni na racunalniku nic ko je s tabo itd

verjemi ni s tabo ker bi mu bila vsec

Ne ni normalno. Ni iskren do tebe. No odvisno, kaj sta bila zmenjena. Tudi jaz sem ze imela kaksno tako izkusnjo z moskim, ko je sledil se 50 drugim pomankljivo oblecenim, z ustnicami nasobljenimi na fbju, me je takoj minilo. Pac eni smo bolj resni in ne rabimo 100 drugih oseb za potrditev in filanje ega.

Ne nisi naivna. Tudi jaz, ne samo da pričakujem, ampak zahtevam pripadnost meni. če nisi sposoben-imaš na izbiro vse ostale, name pozabi. če misliš, da me boš okoli prinesel, da bi prišel do sexa-hahahahah-raje ne zapravljaj ne svojega ne mojega cajta.

Ko si želiš nekoga iščeš njegovo družbo, ne družbo drugega. To je neizpodbitno dejstvo, ne glede na to kaj ti bodo glumači fejkači varalice napletale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close