Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Drugačne počitnice 2007

Drugačne počitnice 2007

Pozdravljeni! Za letos iščemo aktivne počitnice. Najprej smo pomislili na križarjenje, lahko pa tudi kakšno drugo destinacijo, ki bi vključevala še tudi kakšne dodatne aktivnosti, katerih se lahko udeležiš ali pa tudi ne, odvisno od trenutnega počutja. Imava 12 in 9 letna otroka, ki ne marata dolgčasa, zato se priporočam za vaš nasvet. Hvala, Ana

Jaz križarjenja ne vidim kot aktivne počitnice. Razen, če vzameš kako varianto, ki ima (skoraj) vsak dan postanek v drugem kraju. Kam pa nameravate?

Club Magic Life

Glede križarjenja bi izvedli J del Dalmacije proti Grčiji, seveda bi vmes izvedli vsakodnevne postanke a lepih lokacijah. Mi svetuješ agencijo in ladjo na katero se lahko zanesem?

active ima prav. magic life.
priporočam v TURČIJI. če ni magic life pa hotelski kompleks z ultra all in ter mnogo bazenov ipd. sestrična je bila in otrok cele dneve ni videla.

Magic Life pa res ni aktivno! Strpajo te v en rezervat in to je to.
Kar se križarjenj tiče so super http://www.cruise-ferry-center.com.

Najbolje, da si sami naredite plan poti, se spakirate v avto in greste novim dogodivščinam naproti.

Nič te ne strpajo v en rezervat. Tam je dosti ponudbe raznih aktivnosti, tako športnih kot zabavnih.
Na ladji pa resnično nimaš nobenih aktivnosti. Izleti in razni ogledi so mogoči povsod,
tudi brez dolgočasne vožnje z ladjo.

Morda kaj takega?

Tale bi vam morala biti pisana na kožo… Le en cel dan ste na morju. Ostale dni pa v pristaniščih, kjer imate pestro ponudbo ogledov in izletov.

Lahko pa na tej strani še malo pogledate, če vam kaj drugega ustreza. Največjo ponudbo ima MSC, njihove ladje so menda tudi med najboljšimi.

če želite biti predvsem aktivni greste lahko tudi v avstrijo. v okolici salzburga je ogromno za počet, imajo jame in hribe, jezera, pa kolesarjenje, … npr. okoli wolfgangseeja. ni morje, je pa lepo in zanimivo.

Jaz ti definitivno priporočam križarjenje….preverjeno !!!!!
Z otrokom sem bila že 2 x ( prvič 1,5 leti…drugič 2,5 leti )…sedaj spomladi gremo pa spet….ga ni čez komot….1 x razpakiraš in imaš mir….
Vsak dan vidiš drugi kraj….full komot, hrane in zabave v izobilju….otroci od 3 leta dalje so lahko v vrtcu, kateri je razdeljen na več starostnih skupin….
A… otroci potujejo brezplačno – plačajo samo luške takse…
Ti pa priporočam da z rezervacijami še malo počakah…ker je tudi na križarjenjih zadnje čase veliko ” last minute ” ponudb…ki pa so objavljene tudi en mesec v naprej….

Sicer pa je križarjenje “aktiven dopust”..kolikor sam želiš…lahko hodiš v fitness, savno, jogging, košarka, aerobika, plesni tečaj….greš v vsakem pristanišču na izlet ( ki si ga sam organiziraš….taxi, bus…ladijski izleti so full dragi )…Itd…
Lahko pa samo spiš in se cele dneve sončniš ob bazenu….v glavnem brezdelje….

Evo to je to….če rabiš še informacij….piši

sicer pa imaš vse na enem mestu http://www.cruise-ferry-center.com….edini ki 100% obvladajo stvar….sicer pa lahko kupiš tudi v agencijah..AMZS v Lj, Sonček,…..

Briga me kje ste bili in kam boste šli na dopust.

Potem pa ne beri, gravža…ja, primerno ime, ni kaj…

Bura se povsem strinjam, samo tole bi še dodal za Ano.
Imajo pa tudi ugodne first minute ponudbe…
Poglej drugi link, ki sem ga pripel v enem postu prej. Recimo 2. oseba 80% popusta trenutno.
Do dva otroka pa tako ali tako zastonj – običajno za večino ladjarjev.

Meni se ni treba, kot tebi, skrivati za nekim nadimkom optimistka.

O tem bi de dalo še debatirati, vendar se ne mislim spuščati na tvoj nivo, kar bi se, v tem primeru. Pametnejši odneha. Vse lepo v življenju želim.

POKLIČI ME IN VSE BOMO V MIRU UREDILI.

LP!

ULRIK

Ulrik, kličem, kličem a se ne javiš.

PRIMOŽ (TREZIKA):

MOJ GSM DELUJE. SEM PRAVKAR PREIZKUSIL.

LP!

ULRIK

Jaz ti pa predlagam najem avtodoma in skok v Grčijo. Bo še najbolj aktivno, boš videla, pa še otroka bosta maksimalno zadovoljna.

Pozdravljeni! Zasuli ste me z zelo uporabnimi informacijami. Sedaj pa grem na delo in vam sporočim o rezultatih…. Ana

Križarjenja so definitovno aktivne počitnice, če trdiš drugače pomeni, da še nisi bil/bila na križarjenju oz., če si že bil/bila nisi bil/bila na tapravi ladji.

MSC je sicer dober ladjar, nima pa največje ponudbe oz najboljših ladij…verjemi, sem že sprobal kar nekaj ladjarjev oz. njihovih ladij

BURA je lepo povedala svoje mnenje in se strinjam, ampak samo popravek..AMZS nima turistične agencije ampak ima tam najete prostore TA ATLANTICA, ki je specializirana za ladijski turizem, saj tudi oni 100% obvladajo stvar, ker je agencija članica Cruise & Ferry Centra…

Vsak ima svoje mnenje, kaj so to aktivne počitnice. Sem tudi napisal, pod katerimi pogoji je lahko, po mojih kriterijih, križarjenje v rubriki aktivnih počitnic. Si pač vsak ‘aktivno’ razlaga malce po svoje.

Kar se pa ladjarja tiče sem samo omenil, da je med najboljšimi, mislil sem predvsem ponudbo in kakovost, glede na ceno. Na relaciji, ki jo omenja Ana, sem ravno pri njih zasledil nekaj zanimivih paketov.

Če tako v detalje poznaš stvar…potem se pa midva zagotovo poznava….
Sva se že kje srečala…na kaki ladji….:-))))))

Bura..

Seveda se poznava Urška…..:-))))))

kako pa si me prepoznal……:-)))))))…….
Torej sva preživela skupaj vikend na ladji Voyager of the Seas 19. – 21.05.2006…..na ladji, kjer je jacuzzi odprt tudi ob 05.00 uri zjutraj…..:-)))))….ha, ha, ha…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close