Druga vrata se odprejo
Ja, Kaja, mislim, da je danes Primož dobil pakete za svoje malčke. Veseli me, da bo danes morda še kdo tako srečen, kot sem jaz.
Pozdrav,
Marija
Dobro jutro vsem , posebej pa Mariji !
Zahvaljujem se ti za lepe misli !
Ze vceraj sem napisala , tam na moji temi , da se oglasam sem , ker vas ze vse “poznam” in vem , kako pozitivni , topli ljudje ste. Vase misli in besede mi napolnijo baterije toliko , kolikor je mogoce , vse ostalo moram pac urediti sama !
Danes je lepsi dan – vpliv lune je mimo , PMS se malo umrja , ravnokar sem se vrnila z davce uprave , kjer so mi odobrili odplacevanje blazne dohodnine na obroke – suma summarum vse gre po planu.
Nasa Masa se bori kot lev ! Slabo ji je vsak dan , vceraj zjutraj je bruhala , danes pa hvala bogu ne ! Z mozem sva iztuhtala , da so ta bruhanja res v 90 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} psihicne narave , vendar ne zato , ker bi jo jaz obremenjevala s svojimi strahovi , pac pa zato , ker sva ugotovila , da se blazno boji locitve od naju in doma. In odhod v solo je neke vrste locitev. Misliva , da ji je to ostalo od lanskega strahu ob odhodu na operacijo v klinicni c. Tudi vsesortne preiskave in kontrole , s katerimi jo se vedno mucijo prakticno vsak teden , naredijo svoje . Temu se pac ne da izogniti , z veliko potrpezljivosti , ljubezni in pogovorov pa verjamem da bomo (scasoma) vse premagali ! Pomembno je samo to , da nima raka , vse ostalo bomo ze uredili !
Upam in zaupam !
Kar pa si mi napisala o mami , no , ne vem , jaz se s svojo nisem ne vem kako dobro razumela . Reva je pa umrla prej , kot sva uspeli razcistiti najine odnose. Zal!
Trudim pa se , da imam s svojima hcerkama cisto drugacen odnos 🙂
Lep dan vsem !
A.
Perla only four You !
Beri prvo samo alineje ,oklepaje pa če ti je pri volji )
-Sama si v sobi …,(spet lažem..hahahah)
-Pozno je ….., (poglej kakšno sonce, lohk bi se z motorjem vozu)
-Za mene in za tebe,
-Ti vseeno je…. ( kuriličak največja )
-Ni sem Romeo
-In ti nisi Julija,
-če je kje bog ,
-Naj stopi dol z neba …..
Uf si mi dala dela , Ti Hubert me moraš pa zmeraj zakurit
,hahahahahahah
Andrejka!
Vsak dan nam odkrivaš tančice skrivnosti iz svoje duše in res bi težko našel kako histerijo v osebi kot si ti.
A z vsakim tvojim postom, z vsakim strahom, ki nam ga semle zaupaš, nezavedno odliješ del tega strahu in bojazni na nas, kar je pa v redu.
Vsekakor bolje, kot da koplješ po sebi.
Naj bo jeza in žalost za druge, izkašljaj jo raje na durs. 🙂
Lep dan tudi tebi.
Andrejka, vesel sem, da ti lahko stojimo ob strani…. mogoče bo pa katera težava zato manjša, ali pa ne tako težka… Če bi lahko, bi ti pol bremena nesel sam, pa vem, da ne morem… Zato, pogumno naprej…..stvari se morajo urediti….
Lep dan pa veliko sončka, zate, za Mašo, za forum, za vse!
Jani
p.s. na šopingu še nismo bili 🙂
Oh, ljuba Andrejka, saj to je bilo mišljeno tako, tvoj odnos s hčerko, ki se ji tako predano posvečaš. Prepričana sem namreč, da deklica to zna ceniti, morda manjka le še malo, pa bo znala tudi povedati, z besedo, ki si jo boš odložila v srce. Pokazati ti zna, zagotovo, vendar je to čas, ko morda otroci niso še pripravljeni položiti staršem srce v naročje. In, vesela sem za tiste tvoje besed: upam in zaupam.
Andrejka, naj ti cel dan sije sonce in greje tvoje srce.
Marija
Draga Marija,
Ne znam pisati pesmi in nimam vec posebej razvite moci izrazanja, vendar enako kot Hubert, rad preberem lepo misel ali tudi pesmico. .. Pravzaprav zivljensko nujno potrebujem pozitivno energijo in prav vsi na tem forumu ste mi pri tem v veliko pomoc in oporo…, ti pa s taksnimi prispevki se posebej. Ker si dan zacela tako poetsko, ga jaz zakjucujem z eno (meni posebej) lepo pesmijo Toneta Pavcka., da se malo vrnemo v srednjesolske case in da ne bo Primoz imel vtisa, da se ne znamo tudi resno in kulturno obnasat:
Pesem o zvezdah
Vsaj clovek je zase svet, cuden, svetal in lep,
kot zvezda na nebu…
Vsak tiho zori, pocasi in z leti,
a kamor ze gres, vse poti je treba na novo zaceti.
Tako zivimo ljudje, vsak zase krmari k pogrebu,
svetloba samo nas druzi kot zvezde na nebu
A vcasih so dalec poti, da roka v roko seze.
A vcasih preblizu so si, da se z nohti v srce kdo doseze…
Od tega menda clovek umre,od tega z neba se zvezda ospe.
Se ze veselim jutrisnjega dne,
Pepi
Andreja,
tako je kot pravis. Nisem vedel zakaj mi je tvoj vcerajsnji odgovor nekako kar obvisel v zraku, kot sem ze zjutraj omenil, zdelo se mi je, kot da nekaj manjka. Zdaj si to napisala in vem, da je manjkalo je tisto: “upam in zaupam!”.
Pridruzujem se dobrim zeljem, ki so jih ze izrekli prijatelji,
Pepi
Hvala prijatelj na vabilu , zal, sem ga prebral sele po vrnitvi. Pa saj bo se priloznosti, ne mislim se kar tako kmalu mrkniti… Ves, da so mi bile od vse elektronike se najbolj zanimive hostese, ha. ha.. In to tiste, ki so reklamirale neka omrezja, al medmrezja, (nisem cital kaj je pisalo na panojih), res so bile originalne, ker so vse imele mrezaste nogavice…
A se je Kaja se ze prikazala ?
Drz se,
Pepi
Pepi, od srca hvala, pesem sem prebrala dvakrat in si jo bom sprintala. Vsaka taka stvaritev je umetnija, ki rabi svoje častno mesto. In – ljubi preljubi Pepi, tudi ti si umetnina.
Pozdav, Marija
Forum je zaprt za komentiranje.