drogeriemarkt
A mi lahko katera pove, ker sem se malo zgubila. Kje dobim to novo kartico. A ko vpisem 13 mestno staro st kartice? Bom potem po posti dobila novo? Al kako? Tudi meni ni vsec nov sistem. Miler imam 10km stran. Dm pa 3km. Ampak se bom pac zapeljala tistih 10km. Nevem zakaj so zdaj uvedli tak sistem? A ga mogoce mi ne razumemo prav tega novega sistema? Ali so tok butasti in si pluvajo v lastno skledo.
in to zelo.
Tudi sama nisem prejela nobenega obvestila (pa seveda imajo mejl naslov) za nov sistem.
Prejšnja kartica, t.j. temno-vijolična, se mi je po vseh letih uporabe dodobra znucala, zato sem mesec dni nazaj (!) zaprosila za novo. Pazite foro: NOVO kartico sem prejela 2 dni nazaj, torej v četrtek, en dan pred praznikom, danes sem šla v dm in mi je prodajalka rekla, da mi TA (torej nova kartica, ki sem jo dobila 2 dni nazaj po pošti) z današnjim dnem propade in naj se osebno zglasim 3. maja v poslovalnici, kjer mi bodo naročili novo dm kartico.
Prosim?
Na dom sem po več kot mesecu dni prejela novo kartico, ki danes že ne velja več, ČEPRAV sem po netu naročila kartico v sklopu novega sveta ugodnosti ali kako se že promovirajo …
Zahvalila sem se in šla ven, mene dm pač več ne vidi.
Kr neki.
Na spletni strani DM piše, da je po novem 1 točka = 1 cent.
Za 1000 točk pa lahko vnovčiš naslednji mesec popust 10 €.
100 centov je 1€ , to je 100 točk.
1000 točk se torej dobi za 10 €, pa tudi za ta znesek (10€) dobiš popust pri enem nakupu naslednji mesec. Ne vem, ali se samo meni zdi tole malo nenavadno..
Zgleda, da v DM želijo, da bi hodili v DM vsak mesec vsaj enkrat, da vnovčimo popust, ki ga dobimo v prejšnjem mesecu.
V našem kraju DM-a ni, sem si ga pa od nekdaj želela, da bi bil. Res je, da je 10 minut stran z avtom prvi DM, a raje bi videla, da bi bil v našem kraju, saj bi ga veliko veliko pogosteje obiskovala. Nekaj časa nazaj smo špekulirali, ali bo ali ne, potem pa so tu nastale druge trgovine. Predvsem bi mi bilo fajn imet DM v našem mestu, ker nimamo nobene podobne trgovine.
Kljub temu, da je ogromno komentarjev, da ne boste več hodile v DM zaradi novega sistema. Jaz bom.
Še raje bi videla, da bi pri nas kdo dal prostore v najem DM-u in bi ga imela bližje.
Zakaj bi pa morala dvakrat ali celo trikrat mesečno koristit točke? Mene čisto nič ne moti, da se bo lahko točke koristilo samo enkrat na mesec. Nikoli ne zapravim, recimo, 500€ na mesec v DM, da bi tako dvakrat v enem mesecu želela koristiti točke.
Sploh pa, kot so nekatere rekle, bodo tudi trojne točke in tako naprej. Kaj pa veste, morda ravno za izdelke, ki jih potrebujete.
Ker nimam DM-a pri roki, ampak sem bolj človek na zalogo, grem enkrat mesečno v DM in zares nabavim. p.s. Ne delam v DM-u, nisem sponzor.
Nikjer ne piše, da velja le en mesec. Ko dosežeš 200 točk, lahko bonus 2 evra vnovčiš naslednji mesec ali pa kasneje.
Ne moreš ga pa naslednji dan ali celo isti dan tako kot v kakšnih drugih trgovinah. Kot da bi točke pripisali le enkrat na mesec, ne vsak dan sproti.
V bistvu bomo še bolj poredko hodili v DM..
Na njihovi spletni strani piše, zbirajte točke hitreje in prihranite več.
Jaz bi prav rada slišala razlago oz. logiko, kako je 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prihranka več kot 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. A jim pišem?
DM imam praktično pred vrati, samo prav veliko ne bom več pri njih kupovala. Itak so dražji od Mullerja in imajo manjšo izbiro. S tem 15 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom, se je še nekako splačalo, sedaj pa ne več.
Isto pri meni, sem bila v soboto in nikjer nobenega obvestila, propadlo mi je ene 600 točk, ker sem jih nespametno štedila za večji nakup. Zelo mi je žal, da uporabljam vrsto njihovih izdelkov (pravzaprav vse za osebno nego in gospodinjstvo) in bom sedaj morala iskati alternative.
[/quote]
zadnji čas, da se spokajo iz Slovenije….
zadnji čas, da se spokajo iz Slovenije….
[/quote]
A kdo ve, če imajo kje tako kvaliteten wc papir – sanft&sicher trosojni classic, obvezno brez dišav?
Tekoče milo, biorazgradljive vrečke in robčke bom kupovala v Hoferju.
Vse kreme Balea in alverde (za obraz, vazelin z ognjičem za roke in alverde ter balea krema za noge, sprej za noge) – svetujete kaj podobnega?
Das Gesunde plus vitamini in čaji?
Prodajajo še kje trojno pakiranje Curaprox zobnih ščetk?
Ste kje videli SKYN kondome?
Če ima kdo kake ideje, bomo v nai familiji veseli.
A kdo ve, če imajo kje tako kvaliteten wc papir – sanft&sicher trosojni classic, obvezno brez dišav?
Tekoče milo, biorazgradljive vrečke in robčke bom kupovala v Hoferju.
Vse kreme Balea in alverde (za obraz, vazelin z ognjičem za roke in alverde ter balea krema za noge, sprej za noge) – svetujete kaj podobnega?
Das Gesunde plus vitamini in čaji?
Prodajajo še kje trojno pakiranje Curaprox zobnih ščetk?
Ste kje videli SKYN kondome?
Če ima kdo kake ideje, bomo v nai familiji veseli.
[/quote]
Tekoči pralni prašek Denk Mit?
Forum je zaprt za komentiranje.