Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Drk nagrada

Drk nagrada

Star 37 let iscem zensko, ki ga bi obcasno zdrkala za nagrado. Samo drk, lahko pa tudi vec ce zelis. Dam dobro denarno podporo.

Napisi pa pustim kontakt. Pedri off.

Hej. Od kje si…in kaksna je nagrada za drk? Sem zenska in resno mislim.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3475, 16.08.2025 ob 21:33

Hej. Od kje si…in kaksna je nagrada za drk? Sem zenska in resno mislim.

Sem iz Mežice. Za nagrado se dogovoriva zasebno.

Od kod si pa ti?

Jaz tudi iščem nekaj takega, vendar v okolici Ljubljane.

Lahko mi pišeš na:

dimitry.pravda@gmail.com

Anonimna pisi na blazko3343@gmail.com za vec… Sem iz okoli lj tridesetletnik

Resen89, 17.08.2025 ob 06:58

Sem iz Mežice. Za nagrado se dogovoriva zasebno.

Hej. Javila sem se, ker delujes “normalen”. Zal ne bo slo, sva predalec. Lj in okolica bi slo.

Ti zelim, da najdes!

Anonimno 3475, 17.08.2025 ob 18:06

Hej. Javila sem se, ker delujes “normalen”. Zal ne bo slo, sva predalec. Lj in okolica bi slo.

Ti zelim, da najdes!

javi se meni da mi ga pofafaš in zdrkaš za savo sem resen bolcen47@gmail.com sem pa iz ljubljane blizu save črnuče

za žensko anonimno 3475. sem vitek moški 38 let iz okolce lj. če si za družbo, iščem eno dekle žensko za drk , lahko za savo, se zmeniva na zasebno,. sem resen in urejen ter povsem normalen, piši mi na mail radateimam afna siol pika com lp

spet ni citiralo zato ponavljam odgovor.

za žensko anonimno 3475. sem vitek moški 38 let iz okolce lj. če si za družbo, iščem eno dekle žensko za drk , lahko za savo, se zmeniva na zasebno,. sem resen in urejen ter povsem normalen, piši mi na mail radateimam afna siol pika com lp

Jaz sem iz lj in iscem enako storitev

dimitry.pravda@gmail.com

mal sem si vas privoščil, sem tip homo in sem si ga zdrkal na vaše odgovore.

anonimno 3475, 18.08.2025 ob 09:26

mal sem si vas privoščil, sem tip homo in sem si ga zdrkal na vaše odgovore.

No nisi jaz.

Nisi niti pravilno prezrcalil mojega nadimka, ampak nisi toliko pameten, da bi to ugotovil. Emm, pa ce te zgolj zgornji odgovori rajcajo, bogi bogi…

Javila sem se @blazko, samo ne bo nic. Ostalim ne, saj me vasa patologija za Savo ne zanima.

Lahko noc.

Anonimno 3475, 19.08.2025 ob 00:14

No nisi jaz.

Nisi niti pravilno prezrcalil mojega nadimka, ampak nisi toliko pameten, da bi to ugotovil. Emm, pa ce te zgolj zgornji odgovori rajcajo, bogi bogi…

Javila sem se @blazko, samo ne bo nic. Ostalim ne, saj me vasa patologija za Savo ne zanima.

Lahko noc.

Kaksna patologija za savo?

Saj sploh odpisala nisi ?‍♂️

Sem 36 letni športni pošten, olikan,urejen moški iz okolica Lj. Rad bi se srečal z damo ali punco za drk . Nagrada 50eur 5min opraviš in greš .Rajcajo me neznanke za drk . Piši tupolovecsandi@gmail.com

sem se premislila, sem pripravljena vam ga zdrkati za 100 evrov, prvo ga bom blazkotu.

Anonimno 3475, 19.08.2025 ob 16:14

sem se premislila, sem pripravljena vam ga zdrkati za 100 evrov, prvo ga bom blazkotu.

Zdolgocasen bedak, ali res nimas svojega zivljenja?

V glavnem, od prave mene (zenske) je to zadnji zapis.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close