Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija driverji in te čudne zadeve

driverji in te čudne zadeve

Torej, moram si naložit gonilnike za matično ploščo, zvočno in grafično kartico. Po formatiranju, original cdjev od računalnika pa nimam. Tu pa imam vprašanje: verjetno je najbolje, da grem na stran od proizvajalca dotične zadeve. Npr. plošča je asus, na tisti strani je kar nekaj gonilnikov za ta model (model sem iz tistega programa, ki ti pove kaj imaš inštalirano našla) razdeljeni v LAN, BIOS in neki RAID in še neke druge zadeve. Torej sprašujem, kaj od tega bi jaz morala naložiti? Sicer mi sedaj piše, da je že gonilnik, da naprava ni v sporu, verjetno je najdlo gonilnik na XP, vendar pa se mi zdi, da ne dela tako hitro kot prej in da mi mora še nekaj manjkati. Pa še nekaj ostalih stvari imam z rumenim klicajem. Je za njih zadosti, da jih naprimer napišem v google, da mi najde driver ali še kaj drugega?
Pa še eno vprašanje – formatirala sem, ker je ob nalaganju ene igrice vse crknilo, windows se sploh ni hotel obnoviti, tako, da sem vse skupaj na novo naložila. Še vedno pa mi, ko prižgem računalnik piše tam, preden se postavi windows in bi moralo biti kaj vse je gori, no disc pri vseh primary disk, sekondary disk. Zakaj je to tako?
Hvala za pomoč.

Kaj ti bodo gonilniki od matične plate ? Sigurno jih ne boš rabila !

Vse gonilnike si povleči dol ,nato pa instaliraj tiste napreve ,s katerimi imaš težave(poišči boljši gonilnik…potem pa pokažeš na mesto ,kjer so dol potegnjeni gonilniki.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Z programom SiSoft Sandra ali Aida32 poglej specifikacijo svoje kište in povleči najprej driverje potem pa veselo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close