Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Drekoslavija!

Drekoslavija!

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 30.07.2021 ob 21:12

Anonimno 10659, 30.07.2021 ob 21:02

Si tako omejen,da ne razumed da nic ni bilo brezplacno! Tvoje jugo kredite placujemo se danes!!!!

Ti si tako teven,da ne mores 2 tedna v navaden kamp im zivis v luknji s 50 let starim pohistvom ( to si sam priznal) in ti je nepojmljivo,davdanes vse kar si nastel in 20 krat vec imamo vsi to danes: si lepo kupimo. Revez. 🙂

P.s. a misliscda ce stalno lepus im pinavljas iste poste,lepse zgledajo? Kje so linki o Iskri itd? Si en navaden laznjive . Si se zlagal o Iskri o Tomosu.itd. Mislis da timkdo verjame o tistemu ki si zgoraj napisal? ;)))))

Anonimno10659,

Da mi gdo vrjame? Ne samo ene par komentarjev se je oglasilo ki me je podprlo in naštevalo še naprej, kaj vse so imeli. Tako da tisti, ki so živeli v Jugoslaviji v mestu vejo da je res kar pišem. Mislim pišeš kot, da je to  daljna zgodovina ki ni dokumentirana kot, da ni nešteto ljudi ki se to spomni. To je kot bi zanikal sonce, dež, drevesa.. Stem Samo debila delaš iz sebe.

Torej si mlad kreten in bi vedel, da je vse to res če bi dejansko doživel Jugoslavijo.

Ali kot sem napisal:

Samo dve možnosti sta; PRVA da nimam linkov zato, ker ni nič od tega res in sem si zmislil lažno zgodovino Jugoslavije ker sem totalen lažniv moten debil, in DRUGA možnost da je vse res in da si ti totalen moten debil

Glej…ze to,da stalno lepis ISTE stvari dokazuje,da nimas argumentov. In da: si se zopet lepo zlagal . Ni nobenega takega patenta in Tomos ni odpiral tovarn na zahodu. Vsak lahko preveri:)

Ko smo mi ja zahodu imeli Gilere,Cagive,Honde,in tako dalje….so se iz Jugoslavije pripeljali s Tomosom smo se jim krepko smejali. Da o avtomobilih ( imeli ste ficota,jugo in 101) sploh ne govorimo….Oprosti a tako je bilo. Jugoslivanskih izdelkov res nismo ja zahodu imeli ker so se steli za skart roba. Bili so vsaj 30 let za nadimi. Predvsem v dizajnu. Lahko da so tudi trajali a kaj pomaga ko so bili kot danjih je prababica naredula?

Zelo dobro se spnim kolon autobusov od Fernetic do piazza Unita in parkiranihbdol.na rivah. Odnasali ste dobesedno vse ( najslabse kvalitete ala ponterosso ker ste imeli malo denarja) a to je bilo za vas vseeno veliko,ket v Jugoslaviji yeh stvari ni bilo. Pisem ti v prvinosebi. Te stvari sem se kako dozivljal.

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

Noče linkov objavit!!!

Če pa gdo misli, da te komentarje proti jugoslaviji pišejo različne osebe je pa sam velik debil.

Ker budala motena, ki piše pod različnimi vzdevki se že več tem spozablja in včasih pod enim vzdevkom napiše kar je že prej pod drugim.

Objava čaka odobritev

Anonimno 6984

in Tomos ni odpiral tovarn na zahodu. Vsak lahko preveri:)

—————————————————————————-

Anonimno 6984,

na tele anonimno linke, BOM DAL LINKE NA POL DA JIH BO OBJAVILO:

link

Na Nizozemskem so leta 1965 ustanovili Tomos Nederland. In mnogi Nizozemci so še danes prepričani, da je Tomos nizozemska blagovna znamka. Tomosove izdelke so izvažali v vsaj 50 držav po svetu. 

dokumentarec:

link

Zdaj pa vtipkaj google idiot pa boš našel če nisi nesposobn.

————————

Kaj boš pa zdej reku idi.ot prizadet? Glupane, ki so ga njegovi fu.knjeni starši lažnivi nalagal kakšna je bila Jugoslavija. No pa je res glede Tomosa, kot vsak ki ni deb.ilčina kot ti in vsaj malo ceni svojo državo ve.

Veš zdaj kakšna zabita bu.dala si izpadu? Taka ki nima kredibilnosti, da bi sploh še bluzila o Jugoslaviji. Zdej pa bod še pametn debi.lčič.

kokoši, 30.07.2021 ob 21:36

Noče linkov objavit!!!

Če pa gdo misli, da te komentarje proti jugoslaviji pišejo različne osebe je pa sam velik debil.

Ker budala motena, ki piše pod različnimi vzdevki se že več tem spozablja in včasih pod enim vzdevkom napiše kar je že prej pod drugim.

Kervso ze vsibtakonnavelicani tvojihnlazo,da ti ne dovolijo vec komentirat.

Tipicno za jugice,komunistevin opranoglavce; ko jim nekaj ni vsec in ko jimajo argumentov,dako ven teorijo zarote :))))))

Si smesen in ne priznas da velika,velika,velika vecina se obrisemo rit svtvojo jugoslovansko bedo. Ti nakazemo za v kamp? :)))

Anonimno 9260, 30.07.2021 ob 21:41

Kervso ze vsibtakonnavelicani tvojihnlazo,da ti ne dovolijo vec komentirat.

Tipicno za jugice,komunistevin opranoglavce; ko jim nekaj ni vsec in ko jimajo argumentov,dako ven teorijo zarote :))))))

Si smesen in ne priznas da velika,velika,velika vecina se obrisemo rit svtvojo jugoslovansko bedo. Ti nakazemo za v kamp? :)))

Ha ha ni treba debil, sem te sesul zgoraj. Si budalo ponavlju to glede Tomosa ni res, pa da ne morm dat linkov ker ni res, zdej pa maš dokaz gor in pot da jih poiščeš.

Mater si razkurjen. Kera budala si zdaj izpadel. Očitno ti nakladaš ne jaz. Bednik ki nima pojma,. Zdaj dokazano.

Kje sesul? Kje? Dolazanonkje? Kaksen link?

Napisal si da je ” Tomos odpiral tovarnE na zahodu”

Kje? Nastej jih vsaj 3.

Napisal sinda je Iskra patentirala telefon! MuahhahahahahHH p.s. tomos sonprodajali damo v Afriske neuvrscene drzave! V nobeni zahodni dtzavi Ital,zda,nem,fra td se ga niso  niti dotaknili! Hheheej

Na zahodu smo res imeli Tomos kot sinomim za slabo! Ko smo koga zajebavali glede motorja smo mu rekli da je kot tomos. Dokaz je pa to,da so ga prodajali samo v jugoslaviji in ko jevta razpadla je razpadel tudi tomos.

Anonimno9260

Kopiraj v GOOGLE budalo nesposobno, še celo ime tovarne sem ti dal pa kopiral iz članka če tu na forumu ne dovolijo linkov lepit pa boš vse našel!

Torej google butec!

In Nizozemska(nizozemci mislijo da je Tomos njihov) ni v Afriki. Da ne govorim da sem že gledal dokumentarno oddajo o oboževalcih Tomosa tudi iz Amerike itd.

TovarnA sem mislil, če pa sem napisal tovarnE je pa to zaradi disleksije, se trudim popravljati napake a vseh jih ne uspem. Pogosto delam te napake.

Kakorkoli zdaj vemo da si debil. Ker kot sem napisal:

Samo dve možnosti sta; PRVA da nimam linkov zato, ker ni nič od tega res in sem si zmislil lažno zgodovino Jugoslavije ker sem totalen lažniv moten debil, in DRUGA možnost da je vse res in da si ti totalen moten debil

Kako ti razlozit ( si dizleksicen revez v denarnici in v glavi);

Na zahodu so imeli Ferrari,Lamborghini,Maserati,Bmw,Mercedes,itditd…v jugoslaviji pa Yugo in Tomos! Bo slo?

Anonimno 1064, 30.07.2021 ob 22:10

Kako ti razlozit ( si dizleksicen revez v denarnici in v glavi);

Na zahodu so imeli Ferrari,Lamborghini,Maserati,Bmw,Mercedes,itditd…v jugoslaviji pa Yugo in Tomos! Bo slo?

Nima veze ker se sploh ne gre za to!!!! (Ne rabiš pisati komentarjev izven konteksta ker itak vsi vemo da če boš umenil Jugoslavijo jo boš umenil z negativnim prizvokom.)

Ampak se gre za to da si 1000 krat zanikal možnost tovarne na zahodu, in mi napisal naj dokažem in da ne morem ker ni res in evo presenečenje.

TI SE MOTIŠ BEBEC. Tako kot pri vsemu ostalmu nerazgledanec.

Ne,ne. Ti si napisal da je Tomos odpiral tovarnE na zahodu in jaz da to dokazi. Napisal si samo za 1 na Nizozenski. Kje so ostale??? Ne se izgovarjat se enkrat na to,da si moten :))))

P.s. tomos tako ‘ dobri’ motorci da ko so jih nehali Jugici kupovat,je PROPADEL! :)))

Cakam se linke za Iskroza vidrorekorderje,itd. Bo kaj?

Če to temo berete mladi, ki niste doživeli jugoslavije in se sprašujete kdo ima tu prav, ali te ki jo branimo ali ta motenec pod 100 vzdevki, potem ga vam lahko demantiram naprej, da boste videli kakšen nakladač je, ki nima pojma o ničemer.

Torej ISKRA:

Če ne morm linka prilepiti vam pa dam naslov, da ga samo skopirate v google in pridete do članka:
Izvirnik najbolj pogosto kopiranega telefona je – slovenski!
Ja vsi so kopirali Jugoslavijo.

Vau kakšno presenečnje. Slovenija nikoli ne bo zmožna ponoviti uspehov Jugoslavije.

Da ne umenjamo, da smo v 80ih gledali Hollywoodske filme in kaj smo lohka opazili, da imajo američani? Telefone na katerih je pisalo Iskra, aparate od Gorenja in Smučke od Elana, še celo Tomosov motor sem že videl!!!

SLOVENIJA NIKOLI NE BO DOSEGLA JUGOSLAVIJE IN ZMOGLA TO PONOVITI. Zdaj pa nja debil piše, da naj naštejem naslove filmov, ki sem jih gledal 30 let nazaj in se jih jasno ne spomnem. Ampak komu se lahko bolj vrjame, sem pa vam zdaj dal za vedeti.

Vidite pa tako je bebček tisočkrat umenil Tomos in Iskro. Ampak kot sem mu rekel:

Samo dve možnosti sta; PRVA da nimam linkov zato, ker ni nič od tega res in sem si zmislil lažno zgodovino Jugoslavije ker sem totalen lažniv moten debil, in DRUGA možnost da je vse res in da si ti totalen moten debil.

Ti si govoril onpatentu!!!!! A si res idiot ali se delas????

KATERI NAJ BI BIL TA PATENT???? Napisi!!!!! Pokazi!!!

Saj ti pravim: na zahodu so imeli Ferrari,bmw,Mercrdes,Motorolo,itdotd…ti pa o Yugotu in ubogemu Tomosu in o iskra telefoncku!!!  P.s. na zahodu so tiste avtomobile kupovali. V jugi si moral.na Yugota cakat 2 leti in se barve si nisi mogel izbrat !!! Muahahahab reven dizleksicen jugic s oprano glavo. Zakaj ne napises kdo je napisal tisto o jugo telefoncku? A si se tudi to izmislil ali je to napisal kaksen tvoj bivsi parazitski tovaris?

He he he. 🙂

Histeričen ratuješ ti motenec, a se ti ne zdi da zgubljaš živce? 🙂

Jas sem dal namige in zdaj lahko vsak raziskuje včerajšno zgodovino naprej, če rabi več kot en članek.

Aja pa da ti bo lažje, pa naj bo potvoje. Tomasova tovarna na nizozemskem je plod domišlije. In ja to o temu da je izvirnik najbolj kopiranega telefona slovenski si je na Janševem siolu zmislil moj partijski tovariš. Vse smo si zmislili, celo zgodovino Jugoslavije ker nam je težko priznati kakšno sranje je bila. 🙂

Si zdaj bolje? Vzami tablete in pojdi spat. 🙂

Fascinantno, meni sta dedek in babica vedno zelo negativno predstavljala Jugoslavijo. In zdaj ko sem vprašala dedka, ki je še pokonci za uspehe naštetih firm in nima pojma o temu. Jutri bom zaslišala še babico in jima dala za prebrati članke, ki si jih umenil. Očitno je spomin res selektiven in je njihovo črnjenje Jugoslavije bolj na podlagi politične narave in ne dejanskega stanja.

Kokoši raje pusti tega človeka pri miru, saj vidiš, da je moten kot si napisal.

Kokosi,si sam priznal da si mozgansko moten. Poglej zgoraj 🙂

P.s. v zivljenju nisem se videl nobenega s tako oprano glavo pa sem bil celo v S. koreji.

Si reven in boln. Raje usmerjaj energijo drugam ne pa da obujas lazne spomine o propadli jugi.

Objava čaka odobritev

Plavalka941, 30.07.2021 ob 23:01

Fascinantno, meni sta dedek in babica vedno zelo negativno predstavljala Jugoslavijo. In zdaj ko sem vprašala dedka, ki je še pokonci za uspehe naštetih firm in nima pojma o temu. Jutri bom zaslišala še babico in jima dala za prebrati članke, ki si jih umenil. Očitno je spomin res selektiven in je njihovo črnjenje Jugoslavije bolj na podlagi politične narave in ne dejanskega stanja.

Kokoši raje pusti tega človeka pri miru, saj vidiš, da je moten kot si napisal.

:))))))) Katere uspehe?

Nastej samo 1 svetovno znano jugoslovansko znamko. Samo eno…. Cakam… :)))) P.s. svetovno znano pomeninda se prodaja po celem svetu  im da jo pozbajo po celem svetu. Npr Ital,Nem,Fra itd ti jih lahko nastejem na dtotine. Da vidimo te jugo uspehe :)))

Anonimno 1064, 30.07.2021 ob 23:16

:))))))) Katere uspehe?

Nastej samo 1 svetovno znano jugoslovansko znamko. Samo eno…. Cakam… :)))) P.s. svetovno znano pomeninda se prodaja po celem svetu  im da jo pozbajo po celem svetu. Npr Ital,Nem,Fra itd ti jih lahko nastejem na dtotine. Da vidimo te jugo uspehe :)))

Ne skrbi glede punce sem v tej temi in ostalih na tisoče stvari naštel in jih lahka preveri in povpraša o njih.

kokoši, 30.07.2021 ob 23:25

Ne skrbi glede punce sem v tej temi in ostalih na tisoče stvari naštel in jih lahka preveri in povpraša o njih.

Povej tukaj samo 1 svetovno znano jugoslovansko znamko. Ce si jih ze nastel 1000 ti bo lahko sedaj nastet damo eno. Bo slo?

Anonimno 1064, 30.07.2021 ob 23:12

Kokosi,si sam priznal da si mozgansko moten. Poglej zgoraj 🙂

P.s. v zivljenju nisem se videl nobenega s tako oprano glavo pa sem bil celo v S. koreji.

Si reven in boln. Raje usmerjaj energijo drugam ne pa da obujas lazne spomine o propadli jugi.

Itak vse to so lažni spomini in glede Tomosa in glede Iskre in glede tega da smo otroci dobivali računalnike in videorekorderje in da smo dobili vsaj 15 daril za december, da so nam plačavali luksne kempe v katerih smo zastonj bivali in se v njih zvečer zabavali nad veličastnimi predstavami, pa da je moja babica iz amerike v Jugoslavijo pobegnila. Pa da se je v hollywoodskih fimih gledalo slovenske izdelke ki so bili dosežek jugoslovanske tehnologije, se mi je vrjetno sanjalo. Vse to se je porodilo iz moje šhizofrenične glave.

Zdaj se pa pomiri. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close