Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Drekoslavija!

Drekoslavija!

Zakaj se un kreten zgoraj piše samemu sebi pod različnimi vzdevki?

Odgovor na objavo uporabnika
pa saj greš, 30.07.2021 ob 17:48

Pa saj tisti, ki jokajo za yugovino, imajo vse šanse, da gredo na Kosovo, Srbijo, BIh, ČG, Makedonijo. Tam še živijo tako kot v jugovini.

Napredna srbija pa to. Izjemno super je tam, kar tja dol.

Aja, zakaj pa ljudje tiščijo v Avstrijo in ne v Srbijo? Da ne omenjamo, da so tudi v jugovini rinili v Avstrijo. Pa namesto, da bi kupovali čudovite jugo izdelke, če so le mogli, kaj nemškega. Kdor je le mogel, je kupil VW namesto čudovite Zastave.

Ja ampak to še vedno nima veze, z mojim komentarjem zgoraj!!!

Da so jugo izdelki kakovejstnejši, od teh ki jih proizvajajo današnje zahodne firme. Jugo parati zdržijo 40 let!

Anonimno 1629, 30.07.2021 ob 18:08

Itak,jugo izdelki tako dobri (sploh jih ni bilo),da SO VSI JUGICI TO DELALI:

https://bit.ly/3fetqrI

Bili so primorani to delat,ker v Jugoslaviji niso imeli nič. Če so karkoli hoteli so morali it kupit na zahod.

Ko je pred leti dedek umrl,je pustil v stanovanju ogromno stvari iz tistih časov. Slike,knjige,medalje,rfečoh zvezd na kg,uniformo,titovko,itd. Smo vse dali v skatle in direkt na odpad. Kamor je šla Jugoslavija in kamor spadajo.

Kaj ta idiot, ki ga zgoraj citiram govori?

GORENJE pojem kvalitete, še danes njihove 40 let stare aparate uporabljamo.

KRAŠ je imel nekatere boljše čokolade od belgijskih in švicarskih(10 krat boljše kot jih danes proizvajajo) tako da ne vem o kakšnih čokoladah, ki so jih hodili v Trst kupovati govorijo.

ISKRA ja tam so nek patent izumili za telefon in naredili revolucijo v svetu, cel svet je sledil tej JUgoslovanski pogruntavščini.

ELAN je vedno bil pojem kvalitete v časih Jugoslavije.

TOMOS ima še danes svoje oboževalce po Evropi in Ameriki. TOMOS firma motorjev vem da je celo na zahodu svoje tovarne odpiru.

In še in in še 🙂

Anonimno 1629

—————————————————————————-

Kaj ta idiot, ki ga zgoraj citiram govori? Da sploh tu ni bilo izdelkov? 🙁

GORENJE pojem kvalitete, še danes njihove 40 let stare aparate uporabljamo.

KRAŠ je imel nekatere boljše čokolade od belgijskih in švicarskih(10 krat boljše kot jih danes proizvajajo) tako da ne vem o kakšnih čokoladah, ki so jih hodili v Trst kupovati govorijo.

ISKRA ja tam so nek patent izumili za telefon in naredili revolucijo v svetu, cel svet je sledil tej JUgoslovanski pogruntavščini.

ELAN je vedno bil pojem kvalitete v časih Jugoslavije.

TOMOS ima še danes svoje oboževalce po Evropi in Ameriki. TOMOS firma motorjev vem da je celo na zahodu svoje tovarne odpiru.

In še in in še 🙂

Primorc231, 30.07.2021 ob 16:17

kokoši, 30.07.2021 ob 15:45

Ha ha in zdaj naj verjamemo debilu ki iz NOVE 24 objavlja članke. Res kredibilno! Noro…

Sploh ni važno kdo je objavil tiste podatke. Nova ,Vatikan,Kucan ali Janša.Tisto so statistični uradni podatki.

Ja, super podatki, prikladno manjka pa podatek za največji izdatek – za streho nad glavo.

Primorv, 30.07.2021 ob 18:47

Bili so primorani to delat,ker v Jugoslaviji niso imeli nič. Če so karkoli hoteli so morali it kupit na zahod.

Ko je pred leti dedek umrl,je pustil v stanovanju ogromno stvari iz tistih časov. Slike,knjige,medalje,rfečoh zvezd na kg,uniformo,titovko,itd. Smo vse dali v skatle in direkt na odpad. Kamor je šla Jugoslavija in kamor spadajo.

“Primorv”,

ste pa res sovražili dedka.

Knjige mečeš na odpad? Knjige se stran meče? No stem si si samo dokazal kakšno primitivno govno ste ti in tvoja družina! To ne spada v razviti svet. KULTURNI LUDJE TEGA NE POČNEJO!

Ludje s takim primitivnim odnosom še v manj razvite dele Jugoslavije ne bi spadali. Takih škodljivih ničvrednežev nobena razvita družba ne potrebuje.

:)))))))

Ocitno ne razumes.

Jugo izdelki so bili dobri za kugo. Izven so jih smatrali za smeti!!

Iskra izumil patent za telegon?

Kateri???? Vir! Pa smo zopet tam. Bo izginil.

Tomos NI odpiral nobene tovarne na zahodu!!! Nobene.

Ampak res; zakaj stalno lazes in si nekaj izmisljujes?

Poslji link o videotekorderjih,o Iskri in o Tomosu. Hvala

Ma uboge Zlovence je tako nazaj držala Jugoslavija. Ste že nekaj časa izven Jugoslavije pa nimate nekega blaznega napredka. Politki kradejo, vse so prodali tujcem. Janša se gre neka prisluškovanja, hoče kopirat Orbana in potisnit Slovenijo v pravek. Pa še politiki desničarski imajo Slovence za glupake, ki baje ne vedo za kaj glasujejo na referendumih. Pa to je ena navadna banana republika.

Anonimno 3757, 30.07.2021 ob 19:21

:)))))))

Ocitno ne razumes.

Jugo izdelki so bili dobri za kugo. Izven so jih smatrali za smeti!!

Iskra izumil patent za telegon?

Kateri???? Vir! Pa smo zopet tam. Bo izginil.

Tomos NI odpiral nobene tovarne na zahodu!!! Nobene.

Ampak res; zakaj stalno lazes in si nekaj izmisljujes?

Poslji link o videotekorderjih,o Iskri in o Tomosu. Hvala

Samo dve možnosti sta; PRVA da nimam linkov zato, ker ni nič od tega res in sem si zmislil lažno zgodovino Jugoslavije ker sem totalen lažniv moten debil, in DRUGA možnost da je vse res in da si ti totalen moten debil.

Kje so tvoji dokazi o kriminalnih, kradljivih in retardiranih čefurjih? Jih  nimaš nikjer! Tudi tisti link o povprečni inteligenci po državah je lepo obrazložen kaj pomeni, kar pa samo ne razumeš. Lapaš na pamet in vrtiš eno in isto dolgočasno lajno v krog!

kokoši, 30.07.2021 ob 19:28

Samo dve možnosti sta; PRVA da nimam linkov zato, ker ni nič od tega res in sem si zmislil lažno zgodovino Jugoslavije ker sem totalen lažniv moten debil, in DRUGA možnost da je vse res in da si ti totalen moten debil.

Prvo,Kokosi,prvo. Linkov nimas ker ne obstajajo. Vsak lahko preveri. Si koncno priznal,da si laznjivec. Glede tega,ti cestitam.

Dober dan.

Sem zamejski Slovenec iz Trsta. Tukaj rojen kot vsi moji predniki. Tako,da poznam zahod in ker sem ze v letih,tudi zelo dobro poznam Jugoslavijo. Ce imate kaksno vprasanje,kar na dan.

Safti, 30.07.2021 ob 19:37

Dober dan.

Sem zamejski Slovenec iz Trsta. Tukaj rojen kot vsi moji predniki. Tako,da poznam zahod in ker sem ze v letih,tudi zelo dobro poznam Jugoslavijo. Ce imate kaksno vprasanje,kar na dan.

Kej povej o patentu za telefon, ki so ga v Iskri izumili?

Res ne vem za noben patent od Iskre. Prvic to slisim. Yelefon pa je izumil in patentiral Italijan Meucci.

Za onega tepca zgoraj, ki hvali Iskro:

V Iskri so šefi, direktorji imeli račune v Švici, v času YU.

Ko so zidali prizidek firmi (ki ga v resnici niso rabili), so si direktorji in šefi naročali dostavo materiala, da so gradili vikende. Ja, službeni gradbeni material.

Potem šefi, vodstvo, tehnologi so bili tisti, ki so imeli rdeče knjižce, ne glede na izobrazbo, sposobnost.

Potem babe, ki so seksale s šefi, so samo z Oš pristale v režiji ali pa bile brigadirke.

Brigadirke so v službenem času čvekale med sabo, delo jim ni dišalo. Pojma niso imele.

Potem so začeli tajavanci z diodami, nekako so prišle v Yu. Manjše, kvalitetnejše, cenejše. Iskrine diode, so crkovale po tekočem traku, bile velike, drage. V glavnem sranje pač.

Kradli na veliko, vodstvo, tehnlogi leni, nesposobni. Izdelki škart roba. Ko je agresorska JLA nehala finacirat ISkro je vse crknilo. Njihovih aparatov itak, da ni nihče kupoval. Kakor so se odprle meje, vsi naukpovali nemško, azijsko robo. Iskra pa crknila.

aja, on lopovski direktor pa je svojo rit spravil na boljše.

Aja, pa še polno Srbkinj je bilo v Iskri. Same glupače. Našminkane kot pocestnice, dolg gobec, butaste kot noč. 10, 20 let v Slo pa niso bile sposobne dveh stavkov po slovensko povedat. Pa še hvalisale so se, da one pa že ne bodo slovensko govorile. Sploh tam proti 91 so postale še bolj agresivne, še bolj podle. Ene od njih je doletela kazen. Spokale so v Srbijo, nekatere so plačale tudi z žviljenjem. Ene gobcačice pa so se, žal, vrnile in spet živijo na grbi Slovenije, še kar klatijo po srbsko. Samo so pa na socialnem dnu. Vseeno pa jim je tu bolje kot tam dol.

Ahaha SAFTI!

Za tistega,ki ne ve,je bila druzna safti,Jugo udbovska pidruznica v Italiji s katero so Jugici prali denar,ga posiljali na racune v Svico in narodu dajali drobtinice v obliki piknikov in kampov na obali. Hehehe

Anonimno 4358, 30.07.2021 ob 19:59

Ahaha SAFTI!

Za tistega,ki ne ve,je bila druzna safti,Jugo udbovska pidruznica v Italiji s katero so Jugici prali denar,ga posiljali na racune v Svico in narodu dajali drobtinice v obliki piknikov in kampov na obali. Hehehe

Ja tudi to smo delali a smo s tistim denarjem tudi financirali Slovensko manjsino v Italiji. Vsaj na zacetku. Potem so apetiti postali veliki za nekatere posameznike in je slo vse zugrunt skupaj s NKB.

Šugoslovani se radi hvalijo s tem da je baje SFRJ bila športna velesila. Ko pa pogledaš koliko olimpijskih medalj imajo sosednja Madžarska (503), Romunija (309), Bolgarija (225), Italija (703), Avstrija (321) in Grčija (118), potem vidiš da je to še ena levičarska laž, mitomanija in izmišljotina.

“PA SEJ GREŠ”,

A da na Kosovu še živijo kot o Jugoslaviji, ja super pol grem pa na Kosovo!!! 🙂

A pol mi bojo firme pri katerih se bom zaposlil zastonj plačale dopust v najboljših hrvaških kempih? Zelim imeti na izbiro nudističen kemp, pa apartma ali pa vsaj prikolico lepo urejeno z wc.jem, tušem in kuhinjo. Pa golf igrišče hočem zravn. Pa bazene v kempu in veliko dejavnosti in restavracij. Pa velik zabaviščni prostor kjer imajo predstave in koncerte pa da imajo avijone, ki mečejo iz zraka letake za predstave. Res ti hvala za ta nasvet kako dobimo nazaj vse kar smo v Jugoslaviji imeli.

A službeno stanovanje, ki ga bom dobil bo v redu? Jaz bi mel takega z močnimi zidovi, da ne slišim sosedov nič, pa dovolj velikega z luksuznim razgledom. Tako da ga lahko pozneje čisto poceni odkupim, kot se jih je dalo tu v sloveniji. A pa majo v trgovinah dobro dizajnersko pohištvo dol na Kosovu? Tko k se spomnim hiš od sorodnikov v 70ih v jugoslaviji ki so bile luksuz od luksuza pa bi si rad podobno opremil.

Pol bi si pa rad še vikend na hrvaški obali kupil z mojo kosovsko delavsko plačo.

A službene zabave so uredu? A ti na 50 letnicah podarjajo sodelavci velika darila kot so kosi pohištva? A pa a službene zabave(kot je novoletna itd.) vse plača služba? Pa a najamejo zato najboljše dvorane in kuharje?

Pa a služba tudi plača delavcem(js mam sam osnovno šolo zato bom delal v proizvodnji) ekskurzije na tuje celine?

Pa zobrji in zdravniki ki ti jih dodeli služba a so dobri?

Aja pa rad imam da se spoštuje, ljudi druge barve kože (kot smo tu imeli dosti črncev študentov ker smo bili neuvrščeni) ali drugačne spolne usmerjenosti, a tam pol imajo gejevseke in lezbične filmske festivale kot smo jih imeli v Jugoslaviji?

Kako pa je z decembrskimi prazniki, a majo tako kot smo imeli v Jugoslaviji “veseli december” ki se ga je praznovalo v pompu ne pa kot danes ko se praznuje bolj umirjeno. Rad bi da ga moji otroci če jih bom mel praznujejo tako kot jaz, prvo dobiš od Miklavža darilo, s tem ko je otrok dobil za miklavža darilo od staršev je dobil še dodatna darila od starih staršev, potem za božič(ker v 80ih je vedno ga komunistična partija voščila kristjanom, pol so ga pa iz fore še drugi praznoval, mogoče zarad božička na tv). Potem je še kaka verna teta, dala otroku darilo poleg staršev. Zdej ma otrok že pet škatl polnih daril. Potem so starši otroka peljal na muzejski vlak, kjer so plačali, da mu je dedk mraz dal darilo. Pol so še v vrtcu plačali, da je dedek mraz dal darilo ko je obiskal vrtec. Pol so otroka peljali v služno od mame kjer je dobil darilo. Pol so otroka peljal še v službo od očeta kjer je bil spet dogodek z obiskom dedka mraza in spet darilo. Če se vrnem k otroku pol je dubu pa za novo leto, spet od staršev darilo, pa starih staršev z obeh strani, pa od tet z obeh strani, pa od družinskih prijateljev. In nakonc ima otrok celo sobo polno darilnih škatel (tam okoli 15)in veliko igrač do tehničnih daril kot je računalnik. A pol bom tudi jaz lahko otrokom tako otroštvo omogoču, kot se ga jaz imel?

Hvala za to predlagano rešitev. Kosovo prihajam, že vidim zastonj stanovanje ki ga bom dobil, zastonj luksuzne počitnice, potovanja po drugih celinah in polno lepih stvari.

pa sej greš

Pa saj tisti, ki jokajo za yugovino, imajo vse šanse, da gredo na Kosovo, Srbijo, BIh, ČG, Makedonijo. Tam še živijo tako kot v jugovini.

Napredna srbija pa to. Izjemno super je tam, kar tja dol.

Aja, zakaj pa ljudje tiščijo v Avstrijo in ne v Srbijo? Da ne omenjamo, da so tudi v jugovini rinili v Avstrijo. Pa namesto, da bi kupovali čudovite jugo izdelke, če so le mogli, kaj nemškega. Kdor je le mogel, je kupil VW namesto čudovite Zastave.

———————————————————————–

“PA SEJ GREŠ”,

A da na Kosovu še živijo kot o Jugoslaviji, ja super pol grem pa na Kosovo!!! 🙂

A pol mi bojo firme pri katerih se bom zaposlil zastonj plačale dopust v najboljših hrvaških kempih? Zelim imeti na izbiro nudističen kemp, pa apartma ali pa vsaj prikolico lepo urejeno z wc.jem, tušem in kuhinjo. Pa golf igrišče hočem zravn. Pa bazene v kempu in veliko dejavnosti in restavracij. Pa velik zabaviščni prostor kjer imajo predstave in koncerte pa da imajo avijone, ki mečejo iz zraka letake za predstave. Res ti hvala za ta nasvet kako dobimo nazaj vse kar smo v Jugoslaviji imeli.

A službeno stanovanje, ki ga bom dobil bo v redu? Jaz bi mel takega z močnimi zidovi, da ne slišim sosedov nič, pa dovolj velikega z luksuznim razgledom. Tako da ga lahko pozneje čisto poceni odkupim, kot se jih je dalo tu v sloveniji. A pa majo v trgovinah dobro dizajnersko pohištvo dol na Kosovu? Tko k se spomnim hiš od sorodnikov v 70ih v jugoslaviji ki so bile luksuz od luksuza pa bi si rad podobno opremil.

Pol bi si pa rad še vikend na hrvaški obali kupil z mojo kosovsko delavsko plačo.

A službene zabave so uredu? A ti na 50 letnicah podarjajo sodelavci velika darila kot so kosi pohištva? A pa a službene zabave(kot je novoletna itd.) vse plača služba? Pa a najamejo zato najboljše dvorane in kuharje?

Pa a služba tudi plača delavcem(js mam sam osnovno šolo zato bom delal v proizvodnji) ekskurzije na tuje celine?

Pa zobrji in zdravniki ki ti jih dodeli služba a so dobri?

Aja pa rad imam da se spoštuje, ljudi druge barve kože (kot smo tu imeli dosti črncev študentov ker smo bili neuvrščeni) ali drugačne spolne usmerjenosti, a tam pol imajo gejevseke in lezbične filmske festivale kot smo jih imeli v Jugoslaviji?

Kako pa je z decembrskimi prazniki, a majo tako kot smo imeli v Jugoslaviji “veseli december” ki se ga je praznovalo v pompu ne pa kot danes ko se praznuje bolj umirjeno. Rad bi da ga moji otroci če jih bom mel praznujejo tako kot jaz, prvo dobiš od Miklavža darilo, s tem ko je otrok dobil za miklavža darilo od staršev je dobil še dodatna darila od starih staršev, potem za božič(ker v 80ih je vedno ga komunistična partija voščila kristjanom, pol so ga pa iz fore še drugi praznoval, mogoče zarad božička na tv). Potem je še kaka verna teta, dala otroku darilo poleg staršev. Zdej ma otrok že pet škatl polnih daril. Potem so starši otroka peljal na muzejski vlak, kjer so plačali, da mu je dedk mraz dal darilo. Pol so še v vrtcu plačali, da je dedek mraz dal darilo ko je obiskal vrtec. Pol so otroka peljali v služno od mame kjer je dobil darilo. Pol so otroka peljal še v službo od očeta kjer je bil spet dogodek z obiskom dedka mraza in spet darilo. Če se vrnem k otroku pol je dubu pa za novo leto, spet od staršev darilo, pa starih staršev z obeh strani, pa od tet z obeh strani, pa od družinskih prijateljev. In nakonc ima otrok celo sobo polno darilnih škatel (tam okoli 15)in veliko igrač do tehničnih daril kot je računalnik. A pol bom tudi jaz lahko otrokom tako otroštvo omogoču, kot se ga jaz imel?

Hvala za to predlagano rešitev. Kosovo prihajam, že vidim zastonj stanovanje ki ga bom dobil, zastonj luksuzne počitnice, potovanja po drugih celinah in polno lepih stvari.

Si tako omejen,da ne razumed da nic ni bilo brezplacno! Tvoje jugo kredite placujemo se danes!!!!

Ti si tako teven,da ne mores 2 tedna v navaden kamp im zivis v luknji s 50 let starim pohistvom ( to si sam priznal) in ti je nepojmljivo,davdanes vse kar si nastel in 20 krat vec imamo vsi to danes: si lepo kupimo. Revez. 🙂

P.s. a misliscda ce stalno lepus im pinavljas iste poste,lepse zgledajo? Kje so linki o Iskri itd? Si en navaden laznjive . Si se zlagal o Iskri o Tomosu.itd. Mislis da timkdo verjame o tistemu ki si zgoraj napisal? ;)))))

Kura, ne da se mi tvojega lapanja brati. Vidim pa že v prvem stavku, da si tako ubogo revše, da si niti kampa ne moreš plačat. Daj TRR, da ti nakažem par evrov, da boš lahko par dni šotoril.

Ostalega lapanja se mi ne da brati. Verjetno spet nakladaš o svojih čudovitih jugovičih, ki te nabijajo v rit.

Kokoši,smo razumeli da si zelo reven in verjetno moraš živet s 800 evri penzoje im zato je tebi bilo bolje v prejšnjem sistemu ko so bili vsi revni in jim je dala država drobtinice in so ljudje muslili,da je luksuz it v en kamp.na Hrvaško.  A če si danes samo malo sposoben,lahko imaš neskončno več in živiš neskončno bolje.

Anonimno 10659, 30.07.2021 ob 21:02

Si tako omejen,da ne razumed da nic ni bilo brezplacno! Tvoje jugo kredite placujemo se danes!!!!

Ti si tako teven,da ne mores 2 tedna v navaden kamp im zivis v luknji s 50 let starim pohistvom ( to si sam priznal) in ti je nepojmljivo,davdanes vse kar si nastel in 20 krat vec imamo vsi to danes: si lepo kupimo. Revez. 🙂

P.s. a misliscda ce stalno lepus im pinavljas iste poste,lepse zgledajo? Kje so linki o Iskri itd? Si en navaden laznjive . Si se zlagal o Iskri o Tomosu.itd. Mislis da timkdo verjame o tistemu ki si zgoraj napisal? ;)))))

Anonimno10659,

Da mi gdo vrjame? Ne samo ene par komentarjev se je oglasilo ki me je podprlo in naštevalo še naprej, kaj vse so imeli. Tako da tisti, ki so živeli v Jugoslaviji v mestu vejo da je res kar pišem. Mislim pišeš kot, da je to  daljna zgodovina ki ni dokumentirana kot, da ni nešteto ljudi ki se to spomni. To je kot bi zanikal sonce, dež, drevesa.. Stem Samo debila delaš iz sebe.

Torej si mlad kreten in bi vedel, da je vse to res če bi dejansko doživel Jugoslavijo.

Ali kot sem napisal:

Samo dve možnosti sta; PRVA da nimam linkov zato, ker ni nič od tega res in sem si zmislil lažno zgodovino Jugoslavije ker sem totalen lažniv moten debil, in DRUGA možnost da je vse res in da si ti totalen moten debil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close