Najdi forum

DRAGOOOOO

Ko malo pogledujem za počitnicami v Turčiji ali Djerbi ali Grčiji, se na osnovi osnovnih ponudb takoj navdušim. Potem pa kličem v agencije za konkrente ponudbe in je vse takoooo drago. Vsi se vedno hvalijo kako so bili za male denarje na počitnicah v tujini, meni pa pod 400.000 SIT za 3 osebe nihče ne izračuna. TO pa se mi zdi za en teden kar precej. Izgleda, da ne znam

Hi !
Agencijske cene so res kar zasoljene se pa najdejo tudi cenejše variante (vsaj za Grčijo, za Turčijo in Djerbo ne vem). Jaz bi ti svetovala samo letalske karte in pa najem app oz. studia, kar je bistveno ceneje kot hotel. Cene hrane in pijače so v trgovinah podobne našim v lokalih pa je veliko odvisno od tega kam greš. V centrih mest še posebej v starih mestnih jedrih je kar drago, že par ulic vstan pa je bistveno cenejše in zelo okusno.

Lep dan ti želim !

ne razumem kako si ne moreš sama doma izračunat točnega zneska. ceni iz kataloga dodaš let. takso + vizo (turčija) in 3-5 % za zavarovanje rizika odpovedi. jaz iščem tam kjer je za otroka zastonj ali pavšal (+ let. taksa + viza) in lani nas je hotel (za 2 odr. + 1 otrok) v tučiji (5* ultra all inclusive + let. taksa + viza + zavarovanje) pri atlasu prišel 370.000 sit pri globtourju bi bilo pa 60.000 več. turčija je draga zaradi vize, ki je po 8000 sit/osebo.

grčija – kos – hotel 3-4* pol penzion – en otrok zastonj – nas je predlani prišlo 270.000 sit z vsemi zg. naštetimi dodatki (no, zaradi zgodnje prijave je bilo par tisoč ceneje, to pa je tudi res)

poglej si še cene hrvaških hotelov, to je šele drago!!!

mi gremo na Rodos v hotel Kresten Palace za 14 dni – 2 otroka (5let+9let) + 2 odrasla odhod 25.06.
480.000sit- agencija Avantura – (katalog – Gulet) – letalo, polpenzion, klima, hotel****

Mi gremo v ta hotel pa 2.7. tudi z dvemi otroci. Se vidimo.

Hallo- mi se pa vidmo na letališču- jaz grem z hčero (9let) in prijateljico- kjer mož nima dopusta!
Hotel Esperides! Faliraki

Dobro si ugotovila, če se prvič zanimaš za tak dopust in nimaš pojma kaj vse se še skriva za najnižjo ceno si sigurno šokiran. Tudi pri nas je bilo podobno, ampak smo se vseeno odločili za Grčijo in nam ni bilo žal, res pa je bil naš najmlajši star manj kot dve leti in smo zanj plačali samo letališko takso. Tudi jaz priporočam apartmaje, ker hrana ni draga in lahko ješ kar hočeš v hotelih so obroki skromni, razen AI variant.

Priporočam, da pogledaj na TA intelekta. 100% boš našla ceneje.

me res zanima če je ENAK hotel cenejšimugi napisal:

Mislil sem, da je 400.000 sit vsekakor prevelika vsota za 1 teden/3 osebe razen, če iščete AI
hotel s 4*.

V glavni sezoni hotel za tri, letališke takse in vizumi, zavarovanje in še kakšen riziko odpovedi sigurno nanese 400.000 SIT, je pa res, da se da dobiti cenejše variante in Intelekta je sigurno pravi naslov.

No, no, no!

Nehajte delati reklamo za Intelekto, ker imajo oni druge finte, da vas oberejo!delal sem za njih, tako da poznam njihove štose!

Skratka, 400 K za 3 osebe za 1 teden ni drago in pika!

Letalska karta, takse, prevozi,……+ hotel + hrana!
Poglej si cene slovenskih ali hrvaških hotelov ( brez prevozov) in boš ugotovila, da to ni drago.
To, da pa vzameš samo let.karto in si v npr.Grčiji najameš hotel, te 10000000 % pride dražje v hotelu istega ranga.
Kje pa boš dobila samo karto, katera agencija pa ti bo prodala zgolj karto? NOBENA, razen, če ji je slučajno ostalo kaj prostih sedežev.Govorim o obdobju med 10.06 – 30.08. kasneja ali prej, bi se morda dalo kaj malenkostnega prihraniti, a le morda!

Agenija vam nudi nekakšno garnacijo, kaj pa boš storila, če boš npr. rezervirala hotel preko www. v Grčiji, prideš tja,ti pa nimaš prostora v tem hotelu,ampak te namestijo v precej slabši hotel?
Komu se boš pritožila in koga in kako boš tožila?
Vasilasa Papodopulosa iz npr. Mikonosa?! Veliko uspeha!

Tudi avta ne kupiš direktno v tovarni,ampak preko posrednika – tako to gre!

Hmmm, veliko ljudi potuje v lastni reziji, tak da ne deli take reklame za agencije, ker sigurno niso edini nacin.
Drugace se pa strinjam, da je lahko potovanje z agencijo tudi bolj ugodno.
400.000 SIT za eno tedenske pocitnice tko blizu se mi pa ne zdi kaj zlo ugodno.

Da sploh ne govorim o tvoji ideji, da clovek se letalske karte si ni sposoben sam kupiti oz. mu je ne bo nihce prodal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close