Drago plačevanje slabega spomina
Moj spomin je bil vedno briljanten, nadpovprečen, predvsem foto spomin. Tako da je bilo učenje mala malica. Potem pa preobrat. Določeni dejavniki, pa stres in je naredilo svoje.
Te dni sem vsak dan se vozila v ZD. Saj veste kako je s parkingi. In opazim eno mlado punco ki je z otrokom prihajala v zd ko je ravno parkirala sem jo kot domačinko vprašala ali so tile prazni boksi ob zd res eno uro zastonj, le prihod na roke napišeš in pustiš na armaturki. Torej tam ni parkiromata. Vedno so pa bili prosti parkingi 6 do 7 mest. Mi pritrdi, le da se pohvali kako ona neštetokrat vozi tako otroka v zd, včasih je ni po 2h in sploh listek prihoda ne napiše.
Ostale dni sem parkirala 700m stran in se malo sprehodila po svežem zraku pred prihodom v zd. Tisti dan parkiram kjer ona, napišem listek in grem v zd. Naslednji dan parkiram 700m stran. Tretji dan vidim precej prostih mest in rečem ” uff mrzlo je in spolzko po tleh tako zgodaj bom kar tu pustila avto”
Spomin mi takrat je odklopil, nisem pustila listka, na roko napisanega prihoda. Pridem nazaj in kazen na steklu.
Bogi smo tisti ko nam spomin odpove. Morda če bi bil parkiromat bi ne tako naredila, saj sem navajena dat kovanec in listek fliknit v avto.
Že si kaznovan s slabim spominom, pa še kazen.??
Forum je zaprt za komentiranje.