Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek drago je

drago je

Se mi zdi, da bomo kmalu lačni.Hrana je postala nenormalno draga.Dobro jutro revščina….ampak sedaj zares.

res je. Js sem že shujšal 20 kg ?

Ma kje. Folk ma dnarja, al pa pufa. Btc danes poln. V bigbangu je kr cvetelo od ponudbe. Cene navite,prodaja laufa..

Tudi to jesen bomo umrli od lakote. Smo ze vajeni vsako leto.

Ampak vseeno, jaz bom še dodal v zamrzovalno omaro ribe, ki jih bom nalovil jeseni, gobe, meso, paradajz sem že,…. da bom dlje zdržal in zajebem jesensko lakoto in tudi smrt zaradi stradanja.☝️?

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 12.09.2025 ob 20:35

Ma kje. Folk ma dnarja, al pa pufa. Btc danes poln. V bigbangu je kr cvetelo od ponudbe. Cene navite,prodaja laufa..

Smo bili, kupili skoraj nič, je res predrago.

ni ni, 12.09.2025 ob 20:30

Se mi zdi, da bomo kmalu lačni.Hrana je postala nenormalno draga.Dobro jutro revščina….ampak sedaj zares.

Koza zmesana. Rabiš klike? ???

42 €, 12.09.2025 ob 20:43

Smo bili, kupili skoraj nič, je res predrago.

A tk.. no se verjetno se jih dost sam rajca.. pol jim ps obročno ponudijo. Se jim pa se zdi, da je dobra kupćija?

[/quote

Crazyfrog, ljudje v večini spajajo mesec od plače do plače. Sedaj je bil začetek šolskega leta, so brez denarja. Res je peščica bogatih, v večini pa so bolj firbci, kupijo hrano ker nekaj morajo jesti, ampak kupujejo cenejše izdelke , ne dragih.

V sosednji temi razpredajo o pohanem siru za 16e. Lakota je ja….

Ti pa na netu, za katerega verjetno plačaš več kot za teden hrane javkaš. Pol boš šla pa tv gledat, k je v paketu a ne? Pa kkšn čips al pa kokice glodat in poplaknit z ustekleničeno vodo in podobnim sranjem.

Delat se spravi, ne pa čakat socialno avtorica. Shujsaj, lena si kot Fuks..

Anonimna541, 12.09.2025 ob 20:47

[/quote

Crazyfrog, ljudje v večini spajajo mesec od plače do plače. Sedaj je bil začetek šolskega leta, so brez denarja. Res je peščica bogatih, v večini pa so bolj firbci, kupijo hrano ker nekaj morajo jesti, ampak kupujejo cenejše izdelke , ne dragih.

Ja ok. Od česa potem vse te trgovine živijo? Peščica napaja izložbe?

crazyfrog, 12.09.2025 ob 20:48

Ja ok. Od česa potem vse te trgovine živijo? Peščica napaja izložbe?

Pa saj trgovine sploh niso polne. Meni za marsikatero trgovino ni jasno kako preživijo, skoz prazni. Na primer Rutar na Rudniku v Ljubljani, taka ogromna stavba, zaposleni, pa nobenih ljudi notri

Men se hrana se ne zdi tako draga. Kofe je s ceno izgubilo kompas. Potem čistila. deodoranti, žajfe, šamponi, pralni prašek, …to se mi pa zdi da so cene zletele v nebo.

Anonimna541, 12.09.2025 ob 20:50

Pa saj trgovine sploh niso polne. Meni za marsikatero trgovino ni jasno kako preživijo, skoz prazni. Na primer Rutar na Rudniku v Ljubljani, taka ogromna stavba, zaposleni, pa nobenih ljudi notri

Ampak trgovine”živijo” od lufta?  .. sklepam, da potrošniki so.

Ne gre za to da podpihujemo anti Golob propagando. Meni se zdi da je res draginja, da ljudje kupujejo cenejše izdelke . Tudi gospodarska rast pada, napoved so spet znižali. Se enkrat, nisem anti Golob, ampak zdi se mi res iluzorno, da imate občutek, da ljudje trošijo. Precej manj kot so . Seveda se kupuje, ker moraš imeti obutev, oblačila, jesti moramo, ampak kupuje se cenejše stvari.

Anonimna541, 12.09.2025 ob 20:53

Ne gre za to da podpihujemo anti Golob propagando. Meni se zdi da je res draginja, da ljudje kupujejo cenejše izdelke . Tudi gospodarska rast pada, napoved so spet znižali. Se enkrat, nisem anti Golob, ampak zdi se mi res iluzorno, da imate občutek, da ljudje trošijo. Precej manj kot so . Seveda se kupuje, ker moraš imeti obutev, oblačila, jesti moramo, ampak kupuje se cenejše stvari.

Zato je mek poln, navada da mora bit avto največ pet let star, norija z dragimi phoni, trend bit vsak prpst čas na dopustu, elektro kolesa cvetijo..

crazyfrog, 12.09.2025 ob 20:58

Zato je mek poln, navada da mora bit avto največ pet let star, norija z dragimi phoni, trend bit vsak prpst čas na dopustu, elektro kolesa cvetijo..

Crazyfrog, očitno živiva v paralelnem svetu,  jaz vidim drugače.

Anonimna541, 12.09.2025 ob 21:01

Crazyfrog, očitno živiva v paralelnem svetu,  jaz vidim drugače.

Aja. Povej mi kako ti vidiš? Ne vidiš prsmodije, če greš v oš-vsi mulci majo dodatne dejavnosti, ne vidiš porast zapravljanja za tattoje, piercinge, plastiko, ne vidš kupe smeti? Ki kažejo na našo realo.  Vsak pes ima svojo obleko? Kako vidiš?

Dva milijona nas je in ne samo tistih tisoč, ki jih ti vidiš s polnimi vozički in v mekih z novimi telefoni.

Po mestu je dobesedno vsak peti k ga srečaš wolt 😀

Res so ljudje lačni ja 😀

Izven mesta pa ceste nabite pleha in to niti približno poceni pleha. Najti avto starejši od 15 let na cesti je že umetnost.

Pa dostavne službe vprašajte koliko paketov vsak dan dostavijo revnim slovencem. Sumim da ne naročate kruh in mleko 🙂 Te iste dostavne službe ne dobijo ljudi za razvažat ta vaš šit. Mogoč se tega lotite. Pa bo za jest.

Bomo morali rezat. Malo po malo to kar ni nujno. Za najini plači je to zdaj draginja prav res.

Tako kot je država zadolžena, tako je folk zadolžen. Pa kaj, 40 kartic kot Američani, pa je.

Večina mončkov itak pri tastarih bivakira, kateri jih tud futrajo, oni pa za prostitutke zapravljajo. Lačen noben na tem forumu ni. Razen če se je tako odločil. Lačni ljudje ne visijo na netu. Btw….jutri delimo kosilo v centru za lačne. Če ste se zmožni odlepit od ekranov….dobrodošli.

Alo, 12.09.2025 ob 21:10

Dva milijona nas je in ne samo tistih tisoč, ki jih ti vidiš s polnimi vozički in v mekih z novimi telefoni.

Pa ti malo vklopi možgane.

BUTLJI SMO.

Večino slovencev je nekje v sredini. Prej bolj revnih kt bogatih. Večina je nahajpanih in spranih s tem, da rabijo novo, da morjo bit trendi, ogromno denarja se porabi za oglaševanje, načrtno se vodi folk v nujo pr tehnologiji in v ideologijo zastaranja še popolnoma ok stvari.

Zmesečnim odplačevanjem je visok znesek navidezno minimiziran. Folk se žene za to, da odplačuje za nas, za nekaj kar MORA kao met.

Ja večina ljudi je revnih-v glavi.

*ne za nas, za nazaj..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close