Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek draginja vsepovsod

draginja vsepovsod

Ne zmorem več poravnavati računov. Sram me je. Sem v hudi finančni stiski.

Za tisto kar sem plačal tristo evrov se je sedaj podražilo na štiristopetdeset.

Kam naj grem po denar. Povejte mi.

denar leži na tleh. Samo prepogniti se je treba in ga pobrati.

Odgovor na objavo uporabnika
če se mene vpraša, 07.12.2021 ob 07:04

denar leži na tleh. Samo prepogniti se je treba in ga pobrati.

Človek je vprašal za mnenje normalne osebe, ne pa nekega klošarja

dej ne bluzi – s polno ritjo očitno lahbko kakaš. NImajo vsi tudi po pošteni poti možnosti priti do več denarja, niso vsi lenuhi in samoodločni socialkarji ali redno zaposleni s tako nizkimi prihodki; zakonodaja to dopušča – tako izkoriščanje delodajalcev, ker lahko – ker lahko uvažajo cenejšo delovno silo in ker je redno zaposleni delavec na podjetje prevelik strošek tudi iz naslova vseh prispevkov v državno malhko poleg plače, ki jo mora nakaza vsak mesec na račun zaposlenega  – država pa pokasira torej več kot 50% vsak mesec od redno zaposlenega, s strani delodajalca seveda.  Niso pa vsi tako neumni, da bodo furali nek sp. in sprejemali pogoje fiksna plača + stimulacija-ki jo je v teh kriznih časih zelo težnko zaslužiti – saj vse že skoraj poteka za nas preko “on line” naročanja/kupovanja – samo še obrtniki so nujno in mus, ko se kaj pokvari doma – vse ostalo klik klik klik klik… Od zavarovanj za vse sorte do nakupa higienskih potrebščin.

Odgovor na objavo uporabnika
niso vsi zanalašč in po svoji krivdi na takem dnu, 07.12.2021 ob 07:32

dej ne bluzi – s polno ritjo očitno lahbko kakaš. NImajo vsi tudi po pošteni poti možnosti priti do več denarja, niso vsi lenuhi in samoodločni socialkarji ali redno zaposleni s tako nizkimi prihodki; zakonodaja to dopušča – tako izkoriščanje delodajalcev, ker lahko – ker lahko uvažajo cenejšo delovno silo in ker je redno zaposleni delavec na podjetje prevelik strošek tudi iz naslova vseh prispevkov v državno malhko poleg plače, ki jo mora nakaza vsak mesec na račun zaposlenega  – država pa pokasira torej več kot 50% vsak mesec od redno zaposlenega, s strani delodajalca seveda.  Niso pa vsi tako neumni, da bodo furali nek sp. in sprejemali pogoje fiksna plača + stimulacija-ki jo je v teh kriznih časih zelo težnko zaslužiti – saj vse že skoraj poteka za nas preko “on line” naročanja/kupovanja – samo še obrtniki so nujno in mus, ko se kaj pokvari doma – vse ostalo klik klik klik klik… Od zavarovanj za vse sorte do nakupa higienskih potrebščin.

za avtorja/ico “če se mene vpraša” – zopet ne citira…

99 % njih je lenuhov.

tisti ki na temu forumu joka in stoka, da nima denarja je čisti luzer. In dokler bo visel tu gor po cele dneve, bo ostal luzer. To je dejstvo. Delat se naj rajši spravi. Vsi v Sloveniji iščejo delavce. Razen seveda v kolikor ni bolan ali invalid. Pa je nezmožen za delo. Za takšne pa obstaja v tej državi CSD, RK, Karitas …

V tem sistemu večina životari, živi od kreditov in umira na obroke …

Rojeni za hlapce, vzgojeni za hlapce!

Peščica pa se igra bogove.

Imaš mogoče prostor za naključna srečanja?

Kuda idu divje svinje a mi nemamo ni za hleb.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close