Dragi moji,drage moje
Bemti, na to pa nisem sploh pomislil, saj mas mal lastnosti, divji temperament…, Sam..Pravijo, da vodnarke cudno dozivljajo ljubezen?Da jih je tezko obdrzat, ker so nestanovitne… Enkrat sem bil v eno zaljubljen,pa je blo samo enostransko …
Ojej, kje so tiste stezice…
Pepi
Saj sem si mislil, da si bil kje bliz, al si pa v bifeju zvedel….Ja, ani blo tko, da so profesorji zahteval od policajev, da se legitimirajo, policaji pa nimajo zakonske osnove po kateri bi se oni moral legitimirat, profesorje potem niso hotl svojih osebnih pokazat, pa slediv aps… BO ta nasledna Mladina zanimiva, saj so tud rolanje po sceni mal prprl, hehehehehe…
Pepi
Pol ti moram pa hiter en navodil spisat…, Pravijo zvezde, da morajo biti mozje Vodnark posebej pametni, ker ce niso dobro zalivane, postanejo nepresodne in ze so na krivih potih… Pa zivcev jim ne smes obremenjevati, ker so na to obcutljive…, drugac so pa zelo zdrave punce…
Drz se ,
Pepi
Ja, glede na to da so ribice ene vodne živali, mislim, da niso daleč od vodnark (Pepi, help)… Izkušnje kažejo, da jih je zelo težko ujeti, pa naj bo to z roko ali z vabo, nič ni važno kaj uporabljaš, ujet se ne pustijo do konca. Edino omreženje, pa vztrajnost, to pa lahko obrodi sadove… Pa da ne bo pomote.. govorim o ribah kot živali, plavajoči v vodi, da ne bo pomote :)))
Andrejka, čau!
Jani
Forum je zaprt za komentiranje.