Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi moji

Dragi moji

Dragi moji sotrpini. Kaj mislite,kam bo vse to pripeljalo,demonstracije tu,demonstracije tam, elektrika šepa,vse se draži,človek je človeku volk. Penzije ne bomo dočakali,verjetno bo prej butnilo! Kamor greš gužva,do onemoglosti. Starejši so reveži,bolani,brez cvenka. Svojci bolj tako,tako…Buuum!

Do vojne, ane. Se pripravlja že kar par let. Tole bi samo bencin na ogenj.

Kmalu nas bo 10 milijard.

Upam da do sesutja vlade, ki škoduje ljudem. ker to kar počnejo vodi ljudi v smrt ne v zdravje in to je nedopustno! Potem pa smo necepljeni neodgovorni a sami so tisti, ki so neodgovorni! Ravno danes berem meil z sveta staršev, kjer so se pogovarjali o povečanih stiskah otrok zaradi teh ukrepov!! pa to govorimo v velikem številu otrok le ene šole, zdaj pa to pomnoži z vsemi šolami! Mnogo več škodo, kokr jo bo kovid kot telesna bolezen kadarkoli sploh sposoben narest. A TE ŠKODE PA VLADA NE VIDI ANE!

Kam vodi?

Verjetno nikamor na hitro – na dolgi rok pa upam da v evolucijo in širitev odgovornosti, pa tudi v preraščanje nacionalne / plemenske miselnosti.

Če ne v to smer pa alternativa – kar je pa revolucija.

Mah, preživeli bomo, mene ne skrbi. Smo v 2021, nekam se moramo premakniti. Saj so bile demonstracije tudi leta 2012. Jaz sem takrat prav lepo živela. Nič mi ni manjkalo. Sedaj po 9 letih enako. Živim v redu. Nisem bogata, ampak denar mi ni prioriteta. Pa vse, kar gre gor, bo šlo tudi dol. Tako pač je, ta nihanja. Jaz sem se začela zadnje čase držati bolj zase. Nikoli nisem imela neke posebne družbe. Potem sem poskusila z druženjem, ampak ni to zame. Saj se rada družim vsake toliko. Drugače sem pa bolj samotarka. Pač grem po svoji poti. Penzije ne bomo dočakali, ker je to navadna Ponzijeva shema. Za katero pa jih veliko želi, da se ohranja, Ne vem, koliko imaš še ti do penzije (če jo bi imela). Da vidim, kako razmišljaš, kdaj naj bi butnilo. Mogoče je samo tvoje videnje, da kamor greš, gužva do onemoglosti. V živilskih trgovinah je gužva samo na določene ure – ustaljena praksa. Mogoče greš ti tja ravno takrat in se ti zdi, da je gužva? Ali na cesti, ko so prometne konice, pa se ti zdi, da je gužva. V knjižnici sem tudi naletela na gužvo ob cca. 14:30, sicer pa je prazna. Tako, da je verjetno vse odvisno od različnih perspektiv. Če imaš pred sabo nekaj starejših revežev, potem si misliš, da so vsi reveži. Ampak niso. Tisti starejši, v penziji, na vrhu Ponzijeve sheme, že niso reveži. Niso vsi starejši reveži. Če je 100.000 diplomirancev brezposelnih in noče delat pod svojo diplomo, nima kdo plačevat v pokojninske blagajne. Če ljudje raje fušajo, nima kdo plačevat v pokojninske blagajne. Tako, da bi bil čas, da se uniči ta Ponzijeva shema. Ampak saj potem pridejo na Tednik, pa se zbere tisti denar. Ne, nisem sebična oseba, sem zelo dobrosrčna. Samo tako je v življenju. Vsak ima svojo zgodbo. Tudi jaz. Ampak se moram sama znajti. In nič mi ne manjka, ampak iz perspektive drugih so pa očitki: morala bi tako in tako, tega ne smeš, norma je taka, pravilo je tako, … tabuji in stereotipi vsepovsod. Vse bo v redu.

Odgovor na objavo uporabnika
ToSemSamojaz, 20.10.2021 ob 10:33

Mah, preživeli bomo, mene ne skrbi. Smo v 2021, nekam se moramo premakniti. Saj so bile demonstracije tudi leta 2012. Jaz sem takrat prav lepo živela. Nič mi ni manjkalo. Sedaj po 9 letih enako. Živim v redu. Nisem bogata, ampak denar mi ni prioriteta. Pa vse, kar gre gor, bo šlo tudi dol. Tako pač je, ta nihanja. Jaz sem se začela zadnje čase držati bolj zase. Nikoli nisem imela neke posebne družbe. Potem sem poskusila z druženjem, ampak ni to zame. Saj se rada družim vsake toliko. Drugače sem pa bolj samotarka. Pač grem po svoji poti. Penzije ne bomo dočakali, ker je to navadna Ponzijeva shema. Za katero pa jih veliko želi, da se ohranja, Ne vem, koliko imaš še ti do penzije (če jo bi imela). Da vidim, kako razmišljaš, kdaj naj bi butnilo. Mogoče je samo tvoje videnje, da kamor greš, gužva do onemoglosti. V živilskih trgovinah je gužva samo na določene ure – ustaljena praksa. Mogoče greš ti tja ravno takrat in se ti zdi, da je gužva? Ali na cesti, ko so prometne konice, pa se ti zdi, da je gužva. V knjižnici sem tudi naletela na gužvo ob cca. 14:30, sicer pa je prazna. Tako, da je verjetno vse odvisno od različnih perspektiv. Če imaš pred sabo nekaj starejših revežev, potem si misliš, da so vsi reveži. Ampak niso. Tisti starejši, v penziji, na vrhu Ponzijeve sheme, že niso reveži. Niso vsi starejši reveži. Če je 100.000 diplomirancev brezposelnih in noče delat pod svojo diplomo, nima kdo plačevat v pokojninske blagajne. Če ljudje raje fušajo, nima kdo plačevat v pokojninske blagajne. Tako, da bi bil čas, da se uniči ta Ponzijeva shema. Ampak saj potem pridejo na Tednik, pa se zbere tisti denar. Ne, nisem sebična oseba, sem zelo dobrosrčna. Samo tako je v življenju. Vsak ima svojo zgodbo. Tudi jaz. Ampak se moram sama znajti. In nič mi ne manjka, ampak iz perspektive drugih so pa očitki: morala bi tako in tako, tega ne smeš, norma je taka, pravilo je tako, … tabuji in stereotipi vsepovsod. Vse bo v redu.

ko že o letu 12, glih v tem je fora… Leta 2012 so bili protesti proti jajatu in zdej…, dva jebivetra, počivalšek in pivčeva sta omogočila temu pacientu, da je spet prišel na aaablast, samo za to, da bi zadržla svojo pozicijo oz. stole v parlamentu. Če bi bile volitve takrat, jima to ne bi ratalo.

Vsak politik, ki sedi v parlamentu in ima kaj kilometrine v živjenju bi moral predvideti to situacijo, (saj je šlo za pravaro volivcev dveh strank), da bodo spet protesti, ko se bo pacient dokopal do oblasti. In vsak politik se bi modro izognil tem protestom tako, da se ne bi spajdašil z jajatom. Ampak njima dvema je bila bolj pomembna poslanska plača kot mir v državi. tukej se gre za spoštovanje ljudi.

Takšni kot ste vi spadate pač v tisto kategorijo…, ne čujem dobro, ker pač ne gledate niti ne poslušate, verjetno ne hodite na volitve in vam je vse ravno, ko se te bi pa dotaknilo, recimo, da ti bi vodilni politik rekel v Slo., da si prostitutka, trenirkarka, zombi, da ni ok. če poslušaš magnifica itd. pol ti pa ne bi bilo tako ravno… Protesti so zaradi neokusnih čivkih na tvitih večina pacientov iz s(d)s jajtove greznice, ki pljuvajo po ljudeh in hočejo v tej državi spet enostrankarski sistem.

Ne morem verjet, da še po dveh letih, odkar imamo covid, še kar fantazirate, kako je ta vlada kriva in odgovorna zanj, za okužbe,(ne)cepljenje, zapiranje itd. Vedno mi je šel izraz oprani možgani zelo na živce, ampak tu drugega pravega izraza ni. Poizkušam si zamišljat, kaj in o čem ti ljudje, ki protestirajo, sploh razmišljajo/te. Če je Janša kriv za vse, kakšno moč mora imet, da je v enake ukrepe prepričal preostali svet.

Drugače pa ja. Čisto preveč nas je na tem planetu, vsaj dvakrat preveč. Pa število ne bi bilo tako velik problem, če bi bili vsi delovni, ustvarjalni, tako pa dela le mali odstotek prebivalstva, drugi pa samo grabijo in hlastajo po vedno več, tamali reveži z raznimi socialnimi podporami, v službo pa nočejo, do raznih poslovnežev in politikov, ki z veliko žlico jemljejo tem parim ljudem, ki so še delovno aktivni. Ne glede na politično ali versko usmeritev, ne glede ali govorimo o Sloveniji  Evropi, Ameriki ali Afriki. Pridnih, delovnih in poštenih ljudi skorajda ni več, otroke vzgajamo v smeri, da imajo samo pravice in nobenih dolžnosti… če bo šlo tako naprej, ne bo šlo prav dolgo. Slovenska folklora, da kritizirate svoje, podpirate pa vse tuje, pa še kar cveti in doda le še piko na i.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close