Drage mestne fuflice vam jaz povem zakaj vam moški bežijo in se kurbajo okrog
Če mislite,da boste moškega obdržale z napleskanim obrazom pa dolgimi kremplji pa z nevem kako načičkanimi oblekami pa da hodite na fitnes pa liposukcijo pa vsak teden frizeraj pa kajti jaz vem kaj vse še te moderne zadeve pa vam povem,da se motit drage mestne fuflice.Moškemu je treba dobro kuhat,da je nafutran,da je čist in speglan pa da je doma vse čisto pa ga razumet bit dobre volje, ko pride iz službe in ga razvajat na vse pa bo zvest kot cucek in nikamor ne bo bežal.Jaz to vem iz lastnih izkušenj,poročena sva že 30 let in najin zakon nama zavidajo vsi.
Joj ti dijamantek :)) ….nekaj me zanima….kje v tem zakonu si ti? Kaj narediš zase, mož zate? Praviš, da za moža mora biti vse oh in sploh, vedno dobre volje, ga vedno razumeti,….Kako pa on poskrbi zate?? Ti sama zase zgleda ne poskrbiš. Kdaj si bila zadnjič pri frizerju, urejena, lepo oblečena,… Jaz na tak zakon ne bi bila prav ponosna oz. ne zastopim kaj naj bi vama drugi zavidali. No ja, verjetno drugi moški zavidajo tvojemu možu, žene ti pa ziher ne. Ker pri tebi je zgleda samo mož, mož, mož,….saj jest sem tak občutek dobila ko sem brala tvoje sporočilo 🙁 Poskrbi še malo zase!!!
lp
No, moj ni tak, da bi čakal, da mu skuham pa speglam pa vse k riti prinesem in odnesem.
Moj tud skuha, pospravi in še kaj nardi (edino pegla ne) pa tud mu je všeč, da se zrihtam, uredim frizuro, se lepo oblečem.
Tko da če imaš ti takega zaplankanega izpred desetletij, ne posplošuj, da so kar vsi taki.
Aja, midva sva skup že 20 let, tko da jaz tud iz svojih izkušenj.
Res pa nisva poročena, a je v tem keč?
No, moj ni tak, da bi čakal, da mu skuham pa speglam pa vse k riti prinesem in odnesem.
Moj tud skuha, pospravi in še kaj nardi (edino pegla ne) pa tud mu je všeč, da se zrihtam, uredim frizuro, se lepo oblečem.
Tko da če imaš ti takega zaplankanega izpred desetletij, ne posplošuj, da so kar vsi taki.
Aja, midva sva skup že 20 let, tko da jaz tud iz svojih izkušenj.
Res pa nisva poročena, a je v tem keč?
ja pa res je tole vic stoletja. kdaj pa seksata? a imaš ti sindrom nepotešene žene, da ženske tule zmerjaš s fuflami, kamor pomen sega v spolno zadnjično področje. a ga dec pri tako svetem in zavidajojočem zakonu kam drugam vtika, med tem ko ti skrbno skačeš od stropa do štirne in si morda v svojem svetem zakonu le to ugotovila, da si se izkašljala in porenčala, ker so ti “fufle” prevzele najbolj intimni del tvojega moškega? sicer pa, če bi vedela kaj o zvestobi cuckov, bi vedela tudi, da ja, je zvest lastniku, ampak, ko dobi svojo pasjo “fuflo”, pa kida za par dni stran, če ga lastnik ravno na verigi ne drži.
ko boš sama s seboj zadovoljna, te nihče ne bo motil, pa če bo skakal nag sredi ljubljane. za take so potem drugi, ki skrbijo za njih in te tudi takšen ne bi zmotil. če bi bi bila sama s seboj zadovoljna. tako pa je iz tega tvojega teksta zaslediti le zagrenjenost, ker te ima dec za služkinjo, kateri ni treba plačati. za seks si pa najde čas v roku službe, ko ti misliš, da pridno dela. volk sita in koza cela.
pa poskušaj se kdaj odeti v kakšno lepo oblekico, da se boš dobro počutila. bo zagrenjenost kar izpuhtela in te ponovno nihče ne bo motil. samo povej, je pri tebi morda to misija nemogoče?
dijamanten zakon
Se pravi špilati mamico, igrati zabavljaškega klovna in se pretvarjati, da smo skoz dobre volje. In seveda razvajati oz. bolje rečeno ponižati odraslo osebo na raven majhnega otroka, ko skrbiš za njega.
Odlična mamica si, samo vse prej kot dober zakonski partner, saj je vajina vloga na otroški ravni mamica-sinek.
Forum je zaprt za komentiranje.