Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Draga moja … :)

Draga moja … :)

včeraj sem bila po dolgem času v beli Ljubljani. poletje se bliža, pa je treba kakšne cunje nabavit 🙂

no, ampak to ni to, kar vam hočem povedat.

parkiram v garažni hiši maximarketa in vidim eno prav luštno bejbo, ki vrti v roki ključ od avtomobila, za njo pa ves skrušen moški, ki je bil opedenan z enimi desetimi vrečkami, tako da ga je kar malo dol vleklo 🙂 naenkrat zaslišim

draga moja, draga moja, …. draga si :)))

zdaj mi pa ne da miru, kaj je s tem mislil? :)))

Zakaj pa misliš, da se obakrat reče draga? 🙂

Verjetno je mislil, kakšno “draginjo” ima ob sebi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

@ tadej,
@ matjazko

….nobene romantike ni v vajinih mislih 🙂

moški je tako lepo govoril, mogoče je celo malo pel 🙂

Naju daješ v isti koš? Napaka!

Jaz se sklicujem na slovenščino! Naš jezik preljubi, ki nam ga socilalisti izkrivljajo že 70 let, tako da že marsikdo sploh več ne razume besed. Ista beseda torej, Bibitka! Razumeš? Kako da ni romantično?! 🙂

Nekako takole: ženski se ne kupuje nakita. Njej verižico samo prineseš pokazat, pol pa če vzame, he, pol moraš knjižit v stroške. Kako romatično je pa to? 🙂

bibitka, takoj se dava dol

Čisto lepo je rekel, da je draga. Pa še težko je nosil.

Upam vsaj, da je bilo v vreči tudi kaj za njega. Ne samo zanjo. In kaj naj s tako žensko, ki je sama sebi zadosti?

In pusti ubogega človeka, da sam nosi celo vrsto vrečk?

odklenila mu je kuferan, da spakira robo.

Bibitka, pri Maxiju je pa tako drago za parkirat, da si si ti tudi nekaj dragega privoščila.
Za ta denar bi šla lahko na kakšno kapivico in kepico sladoleda, če bi drugje parkirala.

In kaj lepega si kupila?

tadej, ne boš verjel, ampak sem razumela na kaj si se skliceval 🙂

v koš pa nobenega nisem dajala, še najmanj v isti 🙂 saj po moje noben koš ne bi vzdržal takšne teže 🙂

a so vrečke pre(težke) ? 🙂

@ lenkatt,
saj se je tudi meni zasmilil, ke je tako trogal 🙂

@regres
državnih uslužbencev
ja ključ je res imela v roki, če je pa odklenila pa ne vem 🙂 spakirat pa mu je ziher pustila 🙂

miška., res je drago, sem plačala 8 evrov, samo jaz se glede parkiranja v ljubljani slabo znajdem, tako da vedno, ko grem v center parkiram tam, potem pa peš do tromostovja.

kavico in sladoled sem si kljub temu privoščila, kupila pa nisem nič 🙂

Bibitka, dobrodošla v Lj sem ti pozabila reči. No, naslednjič parkiraj na avtobusni postaji in potem pojdi po Miklošičevi proti Prešercu in v Nazorjevo, Čopovo… Tudi Btc ni slab za zapravljanje, če kaj nujno rabiš. Jaz zelo računam in seštevam in zelo malo kupujem, se upiram brezglavemu šopingu.

Za tortico ti pa predlagam Lolito ob Tromostovju. Čisto dekliška arhitektura, ljubko.

Res, komaj da bi verjel. 🙂 Pa tut če ne. Ko bi bilo to al razumeš al ne odvisno od tega, al jaz verjamem al ne da razumeš,… uh, kaj bi bilo fajn. Vse ženske bi bile moje. 🙂

In še kakšen namig za fante z dobro arhitektruo in so ljubki, kam naj gre?
Zagotovo na Štajersko, a ne? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj na Štajersko? Slovencev je manj, kot ima prebivalcev eno manjše naselje v velikih državah, tako da kjerkoli bo (v Slo), bo naletela na “biser”. Če bi bili en do drugega bolj spoštljivi in prijazni, pa dostopni, bi bilo za vse bolje.

Drugače pa tudi Bled ni slab, če greš na sprehod ob jezeru, pa na 1 kepco.

Saj veš, kako je: če ti je nekdo všeč, otrpneš in zbežiš, če pa deluješ na mimogrede prijazni bazi, se pa lahko ure in ure pogovarjaš o čemerkoli, srce se pa ne premakne. Imam prav?

hvala miška za dobrodošlico… 🙂

mogoče pa bom res enkrat poskusila in upoštevala tvoje napotke glede parkiranja; pa tudi lolito moram pod nujno obiskat 🙂

sicer pa jaz večinoma hodim nakupovat v BTC v Celje. mi je tam mnogo bolj prijetno, bolj domače in bližje 🙂

saj tudi jaz ne vem kaj ne zapravljam, včasih si je pa treba tudi “dušo privezat” 🙂

Res, komaj da bi verjel. 🙂 Pa tut če ne. Ko bi bilo to al razumeš al ne odvisno od tega, al jaz verjamem al ne da razumeš,… uh, kaj bi bilo fajn. Vse ženske bi bile moje. :)[/quote]

tadej, saj potem pa sploh ne bi vedel, kje začet 🙂 še hujš pa, da ne bi znal končat 🙂

bibitka, ti si moja :-*

čigav si pa ti? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close