draga Lenka
A si ti mogoče stilistka v Emporiumu?
Sedaj, ko se začenjajo popusti, bi mojega rada poslala po kakšno boljšo in moderno obleko v Emporium. Ima sicer eno iz Zare in še dve drugi, pa je medtem shujšal in mu je zgornji del bolj kot vreča kot pa ulit. Je sicer precej postaven in velik, ni ljubitelj oblek, ampak službeno jih mora parkrat na leto nujno obleči. Zato bi bilo dobro, da bi našel kakšno, v kateri bi se res počutil dobro. Prejle je rekel, da bi res bilo fajn it po kaj novega. Je pa tudi bolj kot ne sovražnik trgovin in si ne predstavljam, da sedaj laziva od znamke do znamke, ob sprehodu v tretji vrsti in četrtem pomerjanju bo imel poln kufer in bo šel domov. 🙂 Zato bi mi bilo fajn, če bi imel kaj že pripravljenega. Me pa skrbi, da se bo vmes kaj zmrdnil in ničesar ne kupil. Kako bo potem gledala stilistka? Me bo sram, da bi se trudila inpripravila ne vem koliko, potem pa ne bi nič prodala? 🙂 Pa še to-seveda bi rad dal za obleko zmerno ceno…a to poveš, da naj ne nosi oblek ravno za bogataše? :)))
Imam info, ampak ga lahko sporočim preko zasebnega sporočila ali na mail. Lahko mi pišeš preko zasebnega sporočila ali preko kontaktnega obrazca http://fashionista.si/si/kontakt. Seveda ne bo nikjer nič objavljeno. 🙂
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.